katcos Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Πήρε πέρσι ο θείος μου με ένα 10αρικο ίδιο και το έχει δουλέψει με 2 Tablet χωρίς θέμα. Πολύ βολικό. Δεν μας λες και μας από που ψωνίζει ο θείος σου , να γλυτώσουμε 20 ευρώ ;;
Heybro Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δεν μας λες και μας από που ψωνίζει ο θείος σου , να γλυτώσουμε 20 ευρώ ;; Το συγκεκριμενο δεν ειναι microsoft προφανως αλλα κανει τι δουλεια του κανονικα χωρις θεμα. http://www.banggood.com/General-Wired-Keyboard-Flip-Holster-Case-For-Andriod-Mobile-Phone-4_2-6_8-p-1023861.html?rmmds=search Tη δουλεια σας θα την κανετε και με το παραπανω με το συγκεκριμενο. Βγαινει 6 ευρω και αν εχετε και ποντους βγαινει κατω απο 5.Και σε οτι χρωμα θελετε.
default Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Το συγκεκριμενο δεν ειναι microsoft προφανως αλλα κανει τι δουλεια του κανονικα χωρις θεμα. http://www.banggood.com/General-Wired-Keyboard-Flip-Holster-Case-For-Andriod-Mobile-Phone-4_2-6_8-p-1023861.html?rmmds=search Tη δουλεια σας θα την κανετε και με το παραπανω με το συγκεκριμενο. Βγαινει 6 ευρω και αν εχετε και ποντους βγαινει κατω απο 5.Και σε οτι χρωμα θελετε. Νομιζω οτι η λεξη "wired" στην περιγραφη του προιοντος που αναφερεις θα επρεπε να σε αποτρεψει ακομα και να βαλεις οποιαδηποτε μορφη συγκρισης/αντιπροτασης με το προιον του νηματος που ειναι wireless. 1
Heybro Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Νομιζω οτι η λεξη "wired" στην περιγραφη του προιοντος που αναφερεις θα επρεπε να σε αποτρεψει ακομα και να βαλεις οποιαδηποτε μορφη συγκρισης/αντιπροτασης με το προιον του νηματος που ειναι wireless. Δεν είδα ότι είναι wireless του θέματος. Προφανώς σε wireless δεν νομίζω να υπάρχει κάτι σε καλύτερη τιμή.
xtrmsnpr Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Το συγκεκριμενο δεν ειναι microsoft προφανως αλλα κανει τι δουλεια του κανονικα χωρις θεμα. http://www.banggood.com/General-Wired-Keyboard-Flip-Holster-Case-For-Andriod-Mobile-Phone-4_2-6_8-p-1023861.html?rmmds=search Tη δουλεια σας θα την κανετε και με το παραπανω με το συγκεκριμενο. Βγαινει 6 ευρω και αν εχετε και ποντους βγαινει κατω απο 5.Και σε οτι χρωμα θελετε. ε καλά τώρα...λέμε ότι θέλουμε μου φαίνεται.. Αυτή είναι η αντιπρόταση; Σάπιο είναι,με "χάρτινη-πάνινη" βάση..να λέγαμε τα αντίστοιχα που χει το eshop με 15€ να μας το έδειχνες να πούμε οκ.. Πόσο ότι είναι για μέχρι 8.6" και δω μιλάμε για 10αρι ..Άμα είναι να ρίξουμε ότι πληκτρολόγιο βρούμε 2
kjordan Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Το δεύτερο από αντικατάσταση δούλεψε μία χαρά.
TheDevilMayCare Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 ^^ αυτα ειναι, η τσιμπαμε σουπερπληκτρολογιο σε τιμη που δεν υπαρχει αντιστοιχο η στο χειροτερο παιρνουμε χρηματα πισω και χρεωνομαστε ταλαιπωρια δυστυχως...Το αν ειναι εξαρχης υπερτιμημενα ολα αυτα τα πληκτρολογια, και τι να μας λεειοταν σχεδον εχουν κανει καρτελ(!) και δεν βρισκουμε κανενα εναλλακτικο τους?
isaias1983 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Να ενημερωσω οτι παρελαβα κ δευτερο χθες που το ηθελα για δωρο κ ειναι χαλασμενο κ αυτο....
panos7 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Να ενημερωσω οτι παρελαβα κ δευτερο χθες που το ηθελα για δωρο κ ειναι χαλασμενο κ αυτο....Απαραδεκτοι, το λιγοτερο που μπορει να πει καποιος.
xtrmsnpr Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Όλες τις ελαττωματικές παρτίδες έδωσε ο προμηθευτής του eshop? Αν είχε πρόβλημα το πληκτρολόγιο θα το χε αποσύρει η m$ στάνταρ..; (διάβασα και σε ξένα μαγαζιά ότι τους έτυχαν χαλασμένα) Περιμένω το δικό μου,υπολογίζω Τετάρτη να ναι δω. Τί γίνεται όμως εαν πάλι και το καινούργιο είναι χαλασμένο; (εγώ λεώ να μαζέψουμε υπογραφές να τραβήξουμε μια καταγγελία στον ΙΝΚΑ προς το eshop)
isaias1983 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δε νομιζω οτι φταιει το eshop σε αυτη την περιπτωση.σφραγισμενα απο την microsoft ερχονται τα πληκτρολογια.τωρα αν ειναι ολη η παρτιδα ελλατωμματικη που να το ηξερε?
Damachi Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλημέρα και εμένα με διαβεβαίωσαν στο τοπικό ότι έχουν δώσει πάνω από 20 και κανένας δεν ανέφερε πρόβλημα η ζήτησε επιστροφή και όμως έχουν θέμα (λέω εγώ γιατι και στο amazon υπαρχει ενα κατεβατο παράπονα). Επεξ/σία 18 Απριλίου 2017 από Damachi
xtrmsnpr Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δε νομιζω οτι φταιει το eshop σε αυτη την περιπτωση.σφραγισμενα απο την microsoft ερχονται τα πληκτρολογια.τωρα αν ειναι ολη η παρτιδα ελλατωμματικη που να το ηξερε? ο σάπιος προμηθευτής του eshop θα χε ξερε..επειδή θα χε πέσει σήμα από ms..αλλά ποιός μπένει στον κόπο να κάνει επιστροφές,ας ταλαιπωρηθεί ο πελάτης. Καλημέρα και εμένα με διαβεβαίωσαν στο τοπικό ότι έχουν δώσει πάνω από 20 και κανένας δεν ανέφερε πρόβλημα / επιστροφή και όμως έχουν θέμα . συγνώμη αλλά δε βγάζω νόημα από αυτά που λες.
Damachi Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Μου ειπαν οτι δεν υπαρχει προβλημα ουτε ελατωματικα αφου κανενας δεν τους εχει παραπονεθει - απαιτησει αντικατάσταση αλλα αν δεν θεωρουν ελατωματικο mobile που δε φορτιζει αναρωτιεμαι και εγω γιατι να το παραλαβω με 7 στα 10 ? πιθανοτητα να πεσω σε ενα που δε φορτιζει . 1η περιπτωση σε ολους ετυχε καλο κομματι ? 2η περιπτωση με δουλευουν .... ελπιζω με το edit να γινομαι πιο κατανοητος .
Philippe Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 ο σάπιος προμηθευτής του eshop θα χε ξερε..επειδή θα χε πέσει σήμα από ms.. ..ενώ εσύ βγάζεις νόημα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα