TheDevilMayCare Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 To logitech δεν το "κοβω" καλυτερο -διχως να αποκλειω ενα μικρο ενδεχομενο να ειναιhttps://www.wired.com/2014/11/logitech-multi-device-keyboard-480/-ομως λογικα καλυτερα του θα ειναι τα (ακομη ακριβοτερα) μοντελα της ιδιας εταιρειας-ενω και δεν ειναι αποσπωμενο... Στα 29 ευρα αν επαναπαραλαβω ενα σωστο τεμαχιο,οπως Dragonios παραπανω, προσωπικα -λογω τιμης!- θα 'μαι απολυτικανοποιημενος
dragonios Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Να ενημερωσω οτι το καινουργιο που παρελαβα λειτουργει μια χαρα, μετα απο πολλη χρηση η μπαταρια δειχνει να ειναι ενταξει. Paired με ρεμιξ ταμπλετ και λειτουργει, το μονο που δεν εχω καταφερει να βρω ειναι η εναλλαγη της γλωσσας (στο ρεμιξ) και πρεπει να το αλλαζω απο τις ρυθμισεις. Σε αντροιντ ταμπλετ ολα λειτουργουν κανονικα. Να αναφερω οτι γραφω το ποστ απο το πληκτρολογιο και η αισθηση ειναι μακραν καλυτερη απο το ον-σκριν κιμπορντ και βεβαια ετη φωτως απο τα κινεζικα. 1
isaias1983 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Μολις γυρισα απο το eshop για να το επιστρεψουν...μου ειπαν να παρω τηλεφωνο στην microsoft για να γινει αμεση αντικατασταση απο αυτους...στη microsoft μου λενε να το παω στο eshop αφου απο εκει το αγορασα...αυριο παλι το πρωι για να ξεκαθαρισω...
lionheart75 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Μολις γυρισα απο το eshop για να το επιστρεψουν...μου ειπαν να παρω τηλεφωνο στην microsoft για να γινει αμεση αντικατασταση απο αυτους...στη microsoft μου λενε να το παω στο eshop αφου απο εκει το αγορασα...αυριο παλι το πρωι για να ξεκαθαρισω... Καλά ξεμπερδέματα φίλε.
isaias1983 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Μολις το πηγα στο eshop και το αφησα.Τους ειπα οτι ειναι doa αλλα μου ειπαν οτι αφου αναβει με το καλωδιο δεν ειναι. Ρωτησα σε ποσες μερες θα μου το αλλαξουν και δεν ξερω. Οποτε τωρα απλα περιμενω!
axi100 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Άλλη μία επιστροφή σήμερα από εμένα. Το πληκτρολόγιο δούλευε κανονικά με το ρεύμα και νέκρωνε εντελώς μόλις αποσυνδεόταν. Το γεγονός ότι η μπαταρία δεν φορτίζει καθόλου πιστοποιήθηκε και με συσκευή USB Detector, η οποία μετρούσε κανονικά τα 5V εξόδου του φορτιστή, αλλά τα Αmpere που θα έπρεπε να "τραβάει" το πληκτρολόγιο κατά τη φόρτιση παρέμεναν πεισματικά στο μηδέν για πάνω από 2 ώρες!
isaias1983 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Άλλη μία επιστροφή σήμερα από εμένα. Το γεγονός ότι η μπαταρία δεν φορτίζει καθόλου πιστοποιήθηκε και με συσκευή USB Detector, η οποία μετρούσε κανονικά τα 5V εξόδου του φορτιστή, αλλά τα Αmpere που θα έπρεπε να "τραβάει" το πληκτρολόγιο κατά τη φόρτιση παρέμεναν πεισματικά στο μηδέν! Επιστροφη κ σου εδωσαν καινουριο η θα περιμενεις οπως κ γω? 1
papaniki Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Παρέλαβα και εγώ χθες απόγευμα και σήμερα πρωί το πήγα για αντικατάσταση γιατί δε φορτίζει η μπαταρία. Μόλις έχω νέα για το θέμα θα ενημερώσω.
lionheart75 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Πάντως όποιος παραλάβει σωστό εξ αρχής να πάει να ρίξει κάνα τζόκερ!
isaias1983 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Παιδια σας ειπαν για αμεση αντικατασταση η πρεπει να παει στο σερβις?
papaniki Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 @isaias1983 Σε εμένα είπαν να περιμένω γιατί και καλά πρέπει να πάει για έλεγχο καθώς ενεργοποιείται όταν το βάλεις με καλωδιο οπότε δεν είναι σε DOA. Βέβαια δεν ήμουν εγώ μπροστά στην επιστροφή δυστυχώς αλλιώς θα το είχα χειριστεί κατάλληλα όσον αφορά την αντικατάσταση κτλ κτλ.. Όποιος έχει νέα ας ενημερώσει.
xtrmsnpr Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 το πήρα και γω σήμερα...καιιιιιιιιι... ΚΑΠΟΥΤ Μολις παρελαβα το δικο μου.χαλασμενο κ αυτο.αυριο παει για επιστροφη! και το δικό μου χαλασμένο..όπως το βλέπω το πράγμα Το χα 2 ώρες να φορτίσει,αν και θέλει 1.5 ώρα.. γιατί προσπάθησα στην 1.5 ωρα δεν συνδεόταν και είπα αντε άστο λίγο ακόμα. Χωρίς το καλώδιο δεν κάνει pair,και αν κάνει κάνει για 5sec.. Το κουμπί του μάλλον δεν νιώθει..και μάλλον δεν φορτίζει. Το tablet που χω είναι το lenovo tab 2 A10-70L (και τώρα βλέπω τα σχόλια σας,αν τα χα δει χτες θα χα ακυρώσει την παραγγελία) τρομερό προϊόν...5 άτομα στα 7 από δω το πήραμε χαλασμένο!
isaias1983 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Πεσαμε σε ελλατωματικη παρτιδα.θα μας τα αλλαξουν κ βλεπουμε.μπορει να τα αλλαξει κ η microsoft αλλα θελει 6 εβδομαδες. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Πεσαμε σε ελλατωματικη παρτιδα.θα μας τα αλλαξουν κ βλεπουμε.μπορει να τα αλλαξει κ η microsoft αλλα θελει 6 εβδομαδες. 6 βδομάδες γιατί; DOA από eshop έχουμε.. ααα από microsoft εαν το στείλουμε. Πάντως έτσι είχα αντικαταστήσει το tablet αυτό όταν το πήρα,έστειλα στην lenovo γιατί το eshop δεν το αντικαθιστούσε και το έστειλε πίσω ελαττωματικό! Τα ίδια θα χουμε και με το πληκτρολόγιο; μόλις γύρισα από το eshop έφυγε πίσω με DOA για αντικατάσταση
Heybro Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Πήρε πέρσι ο θείος μου με ένα 10αρικο ίδιο και το έχει δουλέψει με 2 Tablet χωρίς θέμα. Πολύ βολικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα