Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα έξοδα είναι 2 ευρώ και μπορείς να τα μοιραστείς αν θες.. Στην περίπτωση μου είναι δικοί μου οι λογαριασμοί οπότε..

Δεν εχει σημασια αν και οι δυο λογαριασμοι είναι δικοι σου, τα εξοδα είναι στανταρ. Δηλαδη κρατησε 1ε η Εθνικη και 1 η Πειραιως?

Πρεπει να μετεφερες μικρο ποσο.

Δημοσ.

Δεν εχει σημασια αν και οι δυο λογαριασμοι είναι δικοι σου, τα εξοδα είναι στανταρ. Δηλαδη κρατησε 1ε η Εθνικη και 1 η Πειραιως?

Πρεπει να μετεφερες μικρο ποσο.

Τα χρέωσα στην εθνική, 50 ευρώ έβαλα για τεστ.

Εχω θέμα πρέπει να μην υπάρχει κανένα ευρώ σε κανέναν λογαριασμό μου,οπότε προσπαθώ να βρω λύση.

Δημοσ.

Τι σημαίνει αυτόματο έμβασμα; μπερδεύτηκα

Έκανα τελικά μεταφορά από εθνική σε εθνικη σε κοινό λογαριασμό, τώρα που έβγαλα 840 σε ποιανού το όνομα έγινε χρέωση;

Στο δικό μου Η στις γυναίκας; θέλω να βγάλω ακόμα 840 την Πέμπτη από την κάρτα μισθοδοσίας μου.

Για πείτε.

Αυτόματο έμβασμα κάνεις από το ebanking , όταν έχεις τα στοιχεία του παραλήπτη (iban και δικαιούχο), και κάνεις σε ελληνική τράπεζα ή ευρωπαϊκή (με άλλες προμήθειες φυσικά ) .

Η επιλογή νομίζω είναι απλά έμβασμα στο ebanking της  Εθνικής.

Αν επιλέξεις χρέωσης OURS , σε χρεώνει μόνο εσένα, και μάλιστα έχει και υπολογιστή εξόδων που σου λέει τι θα σε χρεώσει.

Υπάρχει και η επιλογή Shared , με την οποία χρεώνεσαι μικρότερο ποσό εσύ, και χρεώνει τον παραλήπτη και η τράπεζα παραλαβής.

Πχ. 1 ευρώ η εθνική , και 1 η eurobank. Εσύ ενημερώνεσαι μόνο για τη δική σου χρέωση, ο παραλήπτης λαμβάνει το ποσό μείον την προμήθεια που του κρατάει και η δική του τράπεζα.

Υπάρχει και η επιλογή να χρεωθεί ο παραλήπτης όλη την προμήθεια.

Μη αυτόματο είναι αν πας σε γκισέ και δεν ξέρεις τα πλήρη στοιχεία του παραλήπτη ούτε το iban , αλλά μόνο κάποιο κωδικό λογαριασμού, ή αν στείλεις λεφτά σε τράπεζα που δεν υιοθετεί iban - sepa κλπ. (τρίτων χωρών).

• Like 2
Δημοσ.

Αυτόματο έμβασμα κάνεις από το ebanking , όταν έχεις τα στοιχεία του παραλήπτη (iban και δικαιούχο), και κάνεις σε ελληνική τράπεζα ή ευρωπαϊκή (με άλλες προμήθειες φυσικά ) .

Η επιλογή νομίζω είναι απλά έμβασμα στο ebanking της Εθνικής.

Αν επιλέξεις χρέωσης OURS , σε χρεώνει μόνο εσένα, και μάλιστα έχει και υπολογιστή εξόδων που σου λέει τι θα σε χρεώσει.

Υπάρχει και η επιλογή Shared , με την οποία χρεώνεσαι μικρότερο ποσό εσύ, και χρεώνει τον παραλήπτη και η τράπεζα παραλαβής.

Πχ. 1 ευρώ η εθνική , και 1 η eurobank. Εσύ ενημερώνεσαι μόνο για τη δική σου χρέωση, ο παραλήπτης λαμβάνει το ποσό μείον την προμήθεια που του κρατάει και η δική του τράπεζα.

Μη αυτόματο είναι αν πας σε γκισέ και δεν ξέρεις τα πλήρη στοιχεία του παραλήπτη ούτε το iban , αλλά μόνο κάποιο κωδικό λογαριασμού, ή αν στείλεις λεφτά σε τράπεζα που δεν υιοθετεί iban - sepa κλπ. (τρίτων χωρών).

Σε ευχαριστώ.. Στην περίπτωση μου τα ξέρω όλα γιατί μιλάμε για δικούς μας λογαριασμούς... Πάντως από χθες σήμερα λεφτά δεν μπήκαν, ίσως αύριο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν μπήκαν σήμερα το πρωί, τα έκανα μεταφορά Δευτέρα στις 6 το απόγευμα.

Επεξ/σία από vairass
  • Like 2
Δημοσ.

Οταν μια δυο φορες βιαζομουν να μεταφερω χρηματα , (εφοσον εκανα τη μεταφορα εργασιμες ωρες ) τοτε πατουσα εμβασμα online , με χρεωνε επιπλέον 1 ευρω αλλα τα χρήματα πιστωθηκαν στο λογαριασμο του παραληπτη σε καμια ωρα το πολυ !  Απο γυρομπαν και εθνικη το χω κανει , δεν ξερω για τις αλλες !

• Like 1
Δημοσ.

Οταν μια δυο φορες βιαζομουν να μεταφερω χρηματα , (εφοσον εκανα τη μεταφορα εργασιμες ωρες ) τοτε πατουσα εμβασμα online , με χρεωνε επιπλέον 1 ευρω αλλα τα χρήματα πιστωθηκαν στο λογαριασμο του παραληπτη σε καμια ωρα το πολυ ! Απο γυρομπαν και εθνικη το χω κανει , δεν ξερω για τις αλλες !

Ναι μέχρι τις 5 όμως, εμένα τα λεφτά μπαίνουν στις 6..

Δημοσ.

Ωωω οποτε πακετο.. κριμα για μια ωρα..

Ε ναι... Βρήκα λύση τελικά... Θα τα μεταφέρω σε φίλο και όποτε θέλω τα παίρνω.

Βασικα γίνεται χαμός, όλοι ψάχνουν να βρουν λύση να βγάλουν τα λεφτά τους από την τράπεζα.

• Like 1
Δημοσ.

Η επιλογή νομίζω είναι απλά έμβασμα στο ebanking της  Εθνικής.

Στο Web banking της Εθνικης αυτή η επιλογή(ben) είναι απενεργοποιημενη.

Λογικο μου ακούγεται, φανταζεσαι να σου εστελνα 1 λεπτο και να σε χρεωνα με τις προμηθειες?

• Like 1
Δημοσ.

Κοιταξτε για το IRIS εδω http://www.insomnia.gr/topic/641980-αφορολογητο-και-ebanking/

Εστειλα απο  Eurobank σε Πειραιως 300 ευρω ανεξοδα σε 0 χρονο .

Επισης ολες οι συστημικες τραπεζες εχουν την υπηρεσια IRIS που ειναι μεταφορα χρηματων σε πραγματικο χρονο ( στην πραξη θελει 2-3 λεπτα) απο λογαριασμο μας σε λογαριασμο αλλου ασχετως τραπεζας  που εχει βεβαια ενεργοποιησει το iris που ειναι  δωρεαν  ακομα

Νομιζω το θεμα που εβαλα χθες εχει ενδιαφερον .Απλα θελει smartphone και να εχουν και οι δυο την εφαρμογη  ενεργη

Δημοσ.

Κοιταξτε για το IRIS εδω http://www.insomnia.gr/topic/641980-αφορολογητο-και-ebanking/

Εστειλα απο Eurobank σε Πειραιως 300 ευρω ανεξοδα σε 0 χρονο .

Επισης ολες οι συστημικες τραπεζες εχουν την υπηρεσια IRIS που ειναι μεταφορα χρηματων σε πραγματικο χρονο ( στην πραξη θελει 2-3 λεπτα) απο λογαριασμο μας σε λογαριασμο αλλου ασχετως τραπεζας που εχει βεβαια ενεργοποιησει το iris που ειναι δωρεαν ακομα

Νομιζω το θεμα που εβαλα χθες εχει ενδιαφερον .Απλα θελει smartphone και να εχουν και οι δυο την εφαρμογη ενεργη

Θες όμως λογαριασμό eurobank σωστά;

Δημοσ.

Θες όμως λογαριασμό eurobank σωστά;

Οχι .Εγραψα οτι το εχουν και οι 4 συστημικες τραπεζες αλλα δεν ξερω αν το εχουν δωρεαν .

Η eurobank εχει και για το αφορολογητο που δεν ξερω αν εχουν οι αλλες.

Oριστε για την Alfa

https://www.alpha.gr/e-banking/gr/upostirixi-asfaleia/sunithi-erotimata/ti-einai-i-upiresia-iris-online-payments/

• Like 1
  • 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Έμβασμα απο Εθνική σε Eurobank που έγινε Τετάρτη βράδυ θα φανεί Παρασκευή σωστά; υπάρχει περίπτωση και για παραπάνω αναμονή;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Phoenix7 είπε

Έμβασμα απο Εθνική σε Eurobank που έγινε Τετάρτη βράδυ θα φανεί Παρασκευή σωστά; υπάρχει περίπτωση και για παραπάνω αναμονή;

Δεν ειναι το πιο πιθανό, αλλά ναι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...