vairass Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Έστειλα μόλις τώρα από εθνική σε Πειραιώς κάτι χρήματα, πόσες ημέρες θέλει για φανούν τα χρήματα στην Πειραιώς; Μου έβγαλε μια επιλογή το winbank για έμβασμα 08:00 με 16:00, τι σημαίνει ότι θα γίνει η συναλλαγή πιο γρήγορα;
zio10 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Νομίζω ότι αν το κάνεις 8:00 - 16:00 είναι μέσα στο ωράριο λειτουργίας και γίνεται πιο γρήγορα. Τώρα λογικά θα γίνει την επόμενη εργάσιμη. 4
vairass Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Νομίζω ότι αν το κάνεις 8:00 - 16:00 είναι μέσα στο ωράριο λειτουργίας και γίνεται πιο γρήγορα. Τώρα λογικά θα γίνει την επόμενη εργάσιμη. Το έχεις κάνει;
zio10 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Το έχεις κάνει; Ναι, αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς τις λεπτομέρειες...νομίζω ότι κάπου το λέει πότε γίνεται η μεταφορά και πρέπει να υπάρχει και επιλογή να γίνει άμεσα με κάποια έξτρα χρέωση. Αλλά θα ξέρει και κάποιος άλλος καλύτερα!
vairass Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Ναι, αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς τις λεπτομέρειες...νομίζω ότι κάπου το λέει πότε γίνεται η μεταφορά και πρέπει να υπάρχει και επιλογή να γίνει άμεσα με κάποια έξτρα χρέωση. Αλλά θα ξέρει και κάποιος άλλος καλύτερα! Εντάξει ας μας απαντήσει αν θέλει κάποιος γιατί σκέφτομαι να κάνω την μεταφορά την Τετάρτη και τα θέλω το Σάββατο στον άλλο λογαριασμό μου..
Zerg13 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Εχει τηλεφωνικη εξυπηρετηση πελατων η εθνικη ολο το 24 ορο. Εκτος αν θες να την κανουμε εμεις την δουλεια. 2
vairass Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Εχει τηλεφωνικη εξυπηρετηση πελατων η εθνικη ολο το 24 ορο. Εκτος αν θες να την κανουμε εμεις την δουλεια. Γιατί όχι; 2
panosno1com Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 (Είμαι κατα 90% σίγουρος) : αν επιλεξεις εμβασμα online σε εργασιμες ωρες τοτε τα λεφτα πανε αμεσως σχεδον με επιλεον χρεωση 1 ευρω , αλλιως στο απλο εμβασμα την επομενη εργασιμη... Βαλε το ΙΒΑΝ μη ξεχασεις :Ρ (αν και σε μερικα web banking νομιζω στο μετατρεπει αυτοματα αν βαλεις σκέτο αριθμό λογαριασμου)
vairass Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 (Είμαι κατα 90% σίγουρος) : αν επιλεξεις εμβασμα online σε εργασιμες ωρες τοτε τα λεφτα πανε αμεσως σχεδον με επιλεον χρεωση 1 ευρω , αλλιως στο απλο εμβασμα την επομενη εργασιμη... Βαλε το ΙΒΑΝ μη ξεχασεις :Ρ (αν και σε μερικα web banking νομιζω στο μετατρεπει αυτοματα αν βαλεις σκέτο αριθμό λογαριασμου)Το έκανε ήδη να δούμε τώρα πότε θα μπουν.. Τα έξοδα είναι 2 ευρώ και μπορείς να τα μοιραστείς αν θες.. Στην περίπτωση μου είναι δικοί μου οι λογαριασμοί οπότε..
mclein Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 απο πειραιως σε εθνικη, ιδια διαδικασια 1.5€ χρεωση για τον καθε συναλλασομενο / τα ειδα την 3η εργασιμη. 1
vairass Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 απο πειραιως σε εθνικη, ιδια διαδικασια 1.5€ χρεωση για τον καθε συναλλασομενο / τα ειδα την 3η εργασιμη. Πιο φτηνή δηλαδή η Πειραιώς.
kfyros Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 η εθνική έχει τις μικρότερες προμήθειες από όλες όταν στέλνεις σε άλλη τράπεζα.η eurobank έχει δωρεάν σε κάποια προγράμματα (άτοκοι λογαριασμοί με πάνω από κάποιο μέσο μηνιαίο υπόλοιπο ).Συνήθως αυτόματο έμβασμα (ebanking με iban) , μέχρι τις 17:00 εμφανίζεται την επόμενη εργάσιμη το απόγευμα στην τράπεζα προορισμού. Αλλιώς τη μεθεπόμενη (εργάσιμη πάντα). 2
vairass Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 η εθνική έχει τις μικρότερες προμήθειες από όλες όταν στέλνεις σε άλλη τράπεζα. η eurobank έχει δωρεάν σε κάποια προγράμματα (άτοκοι λογαριασμοί με πάνω από κάποιο μέσο μηνιαίο υπόλοιπο ). Συνήθως αυτόματο έμβασμα (ebanking με iban) , μέχρι τις 17:00 εμφανίζεται την επόμενη εργάσιμη το απόγευμα στην τράπεζα προορισμού. Αλλιώς τη μεθεπόμενη (εργάσιμη πάντα). Εγώ αύριο θα κάνω μεταφορά ένα ποσόν, πότε θα το δω στην Πειραιώς όμως; Παρασκευή η από Τρίτη; πέφτουν οι αργίες γιαυτό ρωτάω.
kfyros Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Εγώ αύριο θα κάνω μεταφορά ένα ποσόν, πότε θα το δω στην Πειραιώς όμως; Παρασκευή η από Τρίτη; πέφτουν οι αργίες γιαυτό ρωτάω. επόμενη εργάσιμη το απόγευμα, αν το κάνεις μέχρι τις 5 αύριο. η Πέμπτη είναι εργάσιμη. μετά πάει τρίτη του πάσχα. αν κάνεις αυτόματο έμβασμα πάντα . 1
vairass Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 επόμενη εργάσιμη το απόγευμα, αν το κάνεις μέχρι τις 5 αύριο. η Πέμπτη είναι εργάσιμη. μετά πάει τρίτη του πάσχα. αν κάνεις αυτόματο έμβασμα πάντα . Τι σημαίνει αυτόματο έμβασμα; μπερδεύτηκα Έκανα τελικά μεταφορά από εθνική σε εθνικη σε κοινό λογαριασμό, τώρα που έβγαλα 840 σε ποιανού το όνομα έγινε χρέωση; Στο δικό μου Η στις γυναίκας; θέλω να βγάλω ακόμα 840 την Πέμπτη από την κάρτα μισθοδοσίας μου. Για πείτε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα