Προς το περιεχόμενο

Νέο ΚΟΤΟR σε ανάπτυξη από την Bioware Austin;

CarbonFibre

Προτεινόμενες αναρτήσεις

http://www.ibtimes.co.uk/star-wars-knights-old-republic-sort-remake-reportedly-works-bioware-1616359

"What they're currently working on right now – and I have this on good authority – is a sort of remake/revival of Knights of the Old Republic. I don't know when this is set to come out, but it has been in development for a little while now."

Περισσότερες πληροφορίες στο λινκ.

Περιμένω νέο kotor πώς και πώς εδώ και πολλά χρόνια.Αν και φοβάμαι πλέον την  Bioware ελπίζω να δούμε κάτι καλό. Σημειωτέον το παιχνίδι το αναπτύσσει η Bioware Austin που έφτιαξε και το Star Wars : Old Republic.

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Από την μια χαίρομαι που θα ξαναδούμε kotor στις οθόνες μας, από την άλλη όπως λες και εσύ το φαβάμαι. Οπότε κρατάμε χαμηλά τον πήχη...

Όπως και να 'χει υπέροχα νέα, thanks!!!

• Like 1

Για remake - revival, δηλαδή Enhanced Edition, θα περίμενα τη Beamdog. Τέτοια νέα με παραπέμπουν περισσότερο σε spin-off παρά σε κάτι πολύ μεγάλο. Όπως και να'χει μακάρι να είναι κάτι καλό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για remake - revival, δηλαδή Enhanced Edition, θα περίμενα τη Beamdog. Τέτοια νέα με παραπέμπουν περισσότερο σε spin-off παρά σε κάτι πολύ μεγάλο. Όπως και να'χει μακάρι να είναι κάτι καλό.

Αν διαβάσεις όλο το άρθρο λένε ότι πιθανότερο είναι ότι έχουν φύγει από ένα απλό remake και πάνε σε revival-νέο παιχνίδι.

Επεξ/σία από CarbonFibre
  • Like 1

Να πω την αλήθεια δεν περιμένω πολλά, μετά τα τελευταία επιτεύγματα της. Έχουν όλα μια mmo τάση. Και μάλιστα την προηγούμενη "συνέχεια" του Kotor την έκαναν σε κανονικό mmo.

Απο την άλλη πιστεύω οτι, οταν προσπαθούν να προσφέρουν παιχνίδια που απευθύνονται σε ευρύ κοινό, είναι δύσκολο να ξανα-δημιουργήσουν μια δουλειά της ίδιας ποιότητας με αυτήν των πρώτων 2 kotor. 

Βέβαια αν και κρατάμε τον πήχη χαμηλό, δεν είναι απίθανο να βγει κατι πραγματικά καλό. 

• Like 1

Το γύρισαν στο mmo για την συνδρομή άσχετα που fail, τώρα αυτό που λες περί ποιότητας των πρώτων ναι ok δύσκολο να τα ξεπεραστούν αλλα αυτός δεν είναι ο σκοπός τις δουλειάς τους?! Φυσικά μιλάμε για EA/Bioware που έχει αλλάξει προς το χειρότερο από τότε. Θα προτιμούσα να έπαιρνε τα δικαιώματα μια εταιρία που είναι true fan των SW. Αn arm and a leg για καινούργιο decent KOTOR ή Jedi Academy.

• Like 2

Τελικά μάλλον άνθρακες ο θησαυρός :-(

Ανάμεικτα συναισθήματα για την εξέλιξη, από την μια νέο KOTOR είναι επιθυμία όλων, απ την άλλη δεν θέλω ακόμα ένα ιστορικό franchise να σπυλωθει στο βωμό του κέρδους, αφού έχω σταματήσει να ελπίζω σε αξιομνημόνευτα RPG από την εν λόγο εταιρία.

Τώρα που το ξανασκέφτομαι, μάλλον περισσότερο ανακούφιση νιώθω.

• Like 3

Μαζί σου, έτσι κι αλλιώς άμα κρίνουμε από την τωρινή ιστορία τις EA το πρώτο game είναι μέτριο και μετά χτίζουν από πάνω σε ότι είναι καλο, οποτε και να βγει καλο 2020+.

• Like 1

Ανάμεικτα συναισθήματα για την εξέλιξη, από την μια νέο KOTOR είναι επιθυμία όλων, απ την άλλη δεν θέλω ακόμα ένα ιστορικό franchise να σπυλωθει στο βωμό του κέρδους, αφού έχω σταματήσει να ελπίζω σε αξιομνημόνευτα RPG από την εν λόγο εταιρία.

Τώρα που το ξανασκέφτομαι, μάλλον περισσότερο ανακούφιση νιώθω.

Μια Obsidian μας έμεινε...

• Moderators

Και μάλιστα την προηγούμενη "συνέχεια" του Kotor την έκαναν σε κανονικό mmo.

Δεν χρειάζεται εισαγωγικά, είναι κανονική συνέχεια των KOTOR το SWTOR. :)

(which sucks that it's an MMO)

• Like 1

Μια Obsidian μας έμεινε...

Και η CD PROJEKT RED, αν και αναπτύσσει action-rpg ενώ προτιμώ τα turn-based, η αξία των witcher είναι αναμφισβήτητη, ενώ περιμένω ανυπόμονα το Cyberpunk

Επίσης η Inxile καθότι εμένα το Wasteland 2 μου αρεσε πολυ και εχω κανει backing το W3, αν και με τα θέματα που παρουσιάστηκαν με το Tides, είμαι λίγο επιφυλακτικός.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...