FKLDS Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Αν κάποιος ενδιαφέρεται για ένα απλό, φθηνό και επώνυμο ασύρματο πληκτρολόγιο, το mediamarkt το έβγαλε προσφορά στα 14,90€. Για κάποιον που δεν μπορεί να το παραλάβει από κατάστημα, προσθέστε έξοδα απόστολής 3,5€ (συνολικό πόσό 18,39€). Εδώ η περιγραφή του στην επίσημη σελίδα της logitech. Στο Skroutz ξεκινάει από 22 ευρώ. 2
Federacion Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 H σελίδα έχει πέσει. Πάντως το εν λόγω πληκτρολόγιο επειδή το έχω δει από κοντά, είναι εξαιρετικά μικρό και βολικό για καταστάσεις τύπου καναπές κτλ. Δεν είναι για βαριά εργασία γραφείου.
keysmith Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 ..είναι εξαιρετικά μικρό και βολικό για καταστάσεις τύπου καναπές κτλ. Το οποίο γεννά το ερώτημα γιατί να μην πάρεις κάτι που έχει και touchpad πάνω και ας είναι ακριβότερο.. 3
evoracing Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Αααα πριν μια βδομάδα το πήρα Ακριβώς όπως τα είπε και ο Federacion. Καλό, ποιοτικό αλλά μόνο για καναπέ. Δεν βοηθάει ιδιαίτερα στην γρήγορη γραφή αφού το backspace και το enter είναι σχεδόν όπως τα άλλα κουμπιά. Το προτείνω ειδικά και σε αυτή την τιμή. Το οποίο γεννά το ερώτημα γιατί να μην πάρεις κάτι που έχει και touchpad πάνω και ας είναι ακριβότερο.. Γιατί προσωπικά το πήρα για να παίζω ξάπλα παιχνίδια χαλαρά που να μην χρειάζονται ιδιαίτερη κίνηση με το ποντίκι. Σε κάτι τέτοιο δεν θα βόλευε το touch
lionheart75 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Το οποίο γεννά το ερώτημα γιατί να μην πάρεις κάτι που έχει και touchpad πάνω και ας είναι ακριβότερο.. K400 ftw το έχω πάρει και είναι άψογο για φάση ξάπλα στον καναπέ.
evoracing Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Αααα πριν μια βδομάδα το πήρα Ακριβώς όπως τα είπε και ο Federacion. Καλό, ποιοτικό αλλά μόνο για καναπέ. Δεν βοηθάει ιδιαίτερα στην γρήγορη γραφή αφού το backspace και το enter είναι σχεδόν όπως τα άλλα κουμπιά. Το προτείνω ειδικά και σε αυτή την τιμή. Γιατί προσωπικά το πήρα για να παίζω ξάπλα παιχνίδια χαλαρά που να μην χρειάζονται ιδιαίτερη κίνηση με το ποντίκι. Σε κάτι τέτοιο δεν θα βόλευε το touch Άκυρο εγώ το πήρα με το ποντίκι μαζί
moumos Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Ευχαριστώ για την παρακίνηση σας. Μόλις αγόρασα και εγώ ένα για το laptop μου το οποίο έχω μετατρέψει από καιρό σε desktop. Πακτωμενο κανονικά
pcos Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) μη ξεχασετε και το αντιστοιχο ποντικακι http://www.skroutz.gr/s/10202457/Logitech-M220-Silent.html το εχει και ο κοτσο απο οτι ειδα! θα υσηχασει το κεφαλι σας! πραγματικα απο τα καλυτερα και πιο αθορυβα ποντικια που ειχα ποτε! Επεξ/σία 12 Απριλίου 2017 από pcos αφαιρεση ρεφεραλ
ProponitisTouKanape Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Εγω το εχω παρει πριν 3 χρονια αυτο το πληκτρολογιο. Με βολευει αρκετα και για χρηση desktop (οχι gaming ομως), κυριως συγγραφη κειμενων. Απλα μετα σου παιρνει λιγη ωρα να συνηθισεις αλλο, κανονικου μεγεθους, οταν εχεις μαθει τυφλα στο μικρο...
pankostas Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 μη ξεχασετε και το αντιστοιχο ποντικακι το εχει και ο κοτσο απο οτι ειδα! θα υσηχασει το κεφαλι σας! πραγματικα απο τα καλυτερα και πιο αθορυβα ποντικια που ειχα ποτε! Ποιο είναι το ποντίκι?
lionheart75 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Ποιο είναι το ποντίκι? Ίσως αναφέρεται σε αυτό το Combo: Βέβαια αυτό είναι το MK220 combo, δηλαδή Κ220 πληκτρολόγιο (Μοuse - Keyboard) και όχι το k230 πληκτρολόγιο αλλά προφανώς η μόνη διαφορά τους έγγυται στο χρώμα καθώς το k220 είναι όλο μαύρο ενώ το k230 έχει χρωματιστή λωρίδα αριστερά (γκρί - μπλέ κλπ) που είναι και το λογότυπο της εταιρείας. Πάντως το συγκεκριμένο Combo (πληκτρολόγιο + ποντίκι δηλαδή) ξεκινάει απο τα 20 ευρώ στο skroutz οπότε δεν ξέρω κατά πόσο είναι πραγματικά ευκαιρία σκέτο το πληκτρολόγιο στα 15€. Καλά για την αρχική τιμή των 20+€ ούτε κατα διάνοια... http://www.skroutz.gr/s/410102/Logitech-Wireless-Combo-MK220.html?from=catspan&keyphrase=mk+220 Edit: Tώρα που το βλέπω καλύτερα μάλλον αναφέρεται στο M220 mouse το οποίο είχα και εγώ παλιά και πράγματι είναι αθόρυβο σε σχέση με άλλα καθώς επίσης έχει μεγάλη αυτονομία. http://www.skroutz.gr/s/10202457/Logitech-M220-Silent.html
pcos Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Ποιο είναι το ποντίκι? http://www.skroutz.gr/s/10202457/Logitech-M220-Silent.html το εχει κωτσος και ΜΜ στην ιδια τιμη
moumos Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Χθες το πρωί η παραγγελία, αύριο η παράδοση, χωρίς να είναι και σίγουρο.
pankostas Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Το έστειλαν λέει με orbit couriers . Ποια είναι αυτή? Επαρχία πάντως δεν υπάρχει, πιθανόν θα συνεργάζονται.
vasman15 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Το έστειλαν λέει με orbit couriers . Ποια είναι αυτή? Επαρχία πάντως δεν υπάρχει, πιθανόν θα συνεργάζονται. Speedex λογικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα