Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή ξαναλέω ότι οι περισσότεροι ειστε άσχετοι ... Κ γίνεται σύγκριση Ελλάδας με Αγγλία -Γερμανια κτλ...Στην Ελλάδα η uber που κινδυνεύεις κ με αυτοφόρω εχει ίδιες τιμές με τα ταξί κ σε πολλές περιπτώσεις λίγο παραπάνω...Καλό θα είναι ο καθένας πριν εκφέρει άποψη να γνωρίζει κ για το τι μιλάμε...!Εμένα πριν μία βδομάδα από Νίκαια για Χολαργό το uber έβγαζε 22-30 ευρώ τη διαδρομή κ το taxibeat 18-25...Κ τα έχω χρησιμοποιήσει για καιρό κ τα 2 ...Κ οποίος χωράει σε hyundai i10 ας πάρει uber!Τώρα σε Αγγλία Γερμανία κτλ που το ταξί είναι πανάκριβο έχει σημαντική διαφορα!Μιλάμε για την Ελλάδα ...Εδώ ζούμε ...Το να συγκρίνετε τι γίνεται σε Αγγλία -Γερμανια είναι άκυρο.κ αν μπείτε στον κόπο κ ψάξτε λίγο θα δείτε ότι ειδικά στο αεροδρόμιο είναι πάρα πολλά τα περιστατικά που έχουν συλληφθεί οδηγοί κ πελάτες uber στην Ελλαδα

• Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αυτή τη στιγμή όταν πας να πάρεις ταξί δεν ξέρεις τι θα σου τύχει. Μπορεί να μπεις σε Mercedes και ο οδηγός να είναι κύριος και να μη σε κλέψει και μπορεί να πετύχεις Datsun, να καπνίζει και να σου φάει και λεφτά ο ταρίφας.
Εγώ ως πελάτης πώς θα μπορέσω να επιλέξω;
Φαντάσου να θες να πας σε οδοντίατρο και να μην έχεις δικαίωμα επιλογής, να σε υποχρεώνουν να πας στον πιο κοντινό σε σένα.

Αυτό ακριβώς, δεν λέω να υπάρχουν τα ταξί αλλά αυτό με τα δικαστήρια και την απαγόρευση του Uber είναι φασιστικό μονοπώλιο γιατί απλά δεν αντέχουν τον ανταγωνισμό και θέλουν να τα τσεπώνουν αυτοί δίχως να προσφέρουν κάτι το ιδιαίτερο.

Δημοσ.

Mjaros φίλε μου φαντάσου εγώ που έχω πρακτορείο ΠΡΟΠΟ να κάνω τον οδοντίατρο...Κ να έρχεσαι γιατί είμαι ποιο φθηνός!!!!Που δεν είμαι....

Δημοσ.

Από τα σχόλια πολλών εδώ μέσα βλέπω ότι ο κοινωνικός κανιβαλισμός καλά κρατεί. Λίγη ντροπή δεν βλάπτει

• Like 1
Δημοσ.

Αυτή τη στιγμή όταν πας να πάρεις ταξί δεν ξέρεις τι θα σου τύχει. Μπορεί να μπεις σε Mercedes και ο οδηγός να είναι κύριος και να μη σε κλέψει και μπορεί να πετύχεις Datsun, να καπνίζει και να σου φάει και λεφτά ο ταρίφας.

Εγώ ως πελάτης πώς θα μπορέσω να επιλέξω;

Φαντάσου να θες να πας σε οδοντίατρο και να μην έχεις δικαίωμα επιλογής, να σε υποχρεώνουν να πας στον πιο κοντινό σε σένα.

Είπαμε ήδη πως υπάρχει το taxibeat ή ανάλογες εφαρμογές που μπορείς να επιλέξεις ταξί βάση αξιολόγησης.

Δημοσ.

Από τα σχόλια πολλών εδώ μέσα βλέπω ότι ο κοινωνικός κανιβαλισμός καλά κρατεί. Λίγη ντροπή δεν βλάπτει

Επεσε συρμα απο συναδελφο να γραφτεις στο φορουμ να στηριξεις να φανειτε πολλοι?

• Like 4
Δημοσ.

Ablaoublas_542 είσαι οδηγός uber???

Απλά προχωρημένος εκτός πλαισίου αντισυμβατικος άνω του μετρίου πολίτης
  • Like 1
Δημοσ.

Αγαπητοί αυτοκινητιστές γιατί απλά δεν φτιάχνετε το δικό σας uber με αυτόματη χρέωση στο gps και σχόλια στην κουρσα/ταξι/οδηγό ; Βάλτε και μια premium συνδρομή 5 ευρω και θα δειτε που θα πάνε οι δουλειές σας (στο θεό).

Βλέπω τόσα ταξί να κάθονται στις πιάτσες που σίγουρα εχει ψωμί για όλους σας.

Oh Wait, αν το κάνετε αυτό, τα 3/4 απο εσάς θα σταματήσετε απο τον κλάδο, γιατί δεν θα μπορείτε να κλέψετε τουρίστες, γεροντους, παιδιά, φοιτητές, δρομολογια απο κτελ/αεροδρομια, διπλή ταρίφα μερα μεσημέρι, καραπειραγμένα ταξίμετρα, μουσική/ραδιο με οτι θέλεις, κλπ. 

Το point ειναι οτι αντί να προσπαθήσετε να βελτιώσετε τον κλάδο σας, θελετε να διατηρήσετε ενα μονοπώλιο. Οσο για το κόστος της άδειας, αντί να πιάσετε απο το λαιμό αυτους που σας τις πουλάνε σε τετοιες τιμές, προσπαθείτε να κλέψετε τον απλό κοσμάκη δηλαδή οι εχετε καταντήσει να είστε οι ιερόδουλες της κάθε τσατσάς λιανοπωλητη άδειας. 

Ναι, στην Ελλάδα χρησιμοποιώ το uber απο άποψη γιατί στα χρόνια που εχω ζήσει, οι φορές που αντιμετώπισα επαγγελματία οδηγό (με την σοβαρή έννοια του ρόλου) είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριου. 

Μόνοι σας βγάζετε τα μάτια σας και αν δεν αλλάξετε νοοτροπία ειστε μαθηματικά καταδικασμένοι.

• Like 8
Δημοσ.

Ablaoublas_542 είσαι οδηγός uber???

Κατα του lobbying σε κυβερνησεις για την προστασια-νταβατζιλικι κλειστων επαγγελματων ειμαι. Λες και ειστε γιατροι κανετε.

• Like 2
Δημοσ.

Για εμένα οποιαδήποτε μορφή εφαρμογής ή υπηρεσίας σου δίνει δυνατότητα αξιολόγησης είναι προτιμητέα έναντι της αντίστοιχης εφαρμογής ή προϊόντος ή υπηρεσίας που ΔΕΝ σου δίνει αυτή τη δυνατότητα. 

Καλοδεχούμενο το TAXIBEAT επίσης. Αν είναι να χρησιμοποιήσω ταξί εννοείται ότι θα το χρησιμοποιήσω και δε θα ψάχνω σαν το τρελό στο πεζοδρόμιο για να μπω μέσα στο πρώτο ταξιτζή, ιδιοφυϊα πρώην μεγαλοκομμάντο και γ@μ!κουλ@ της μισής Ελλάδος με το τσιγάρο ανά χείρας και λογαριασμό κατά το δοκούν

• Like 4
Δημοσ.

δε φταιει κανενα uber για το οτι η κλικα των ταξιτζηδων εφτασε τις αδειες να πωλουνται 3 κατοσταρικα και καποιοι πουλησαν ο,τι ειχαν και δεν ειχαν για να αγορασουν μια και τωρα βαρανε το κεφαλι τους που κοστιζουν το 1/3 και δε προκειται να ξεχρεωσουν ποτε.

καλο ειναι να υπαρχουν επιλογες, να βελτιωνεται και ο ανταγωνισμος. χρησιμοποιω καθημερινα ταξι, οι νεοι σε ηλικια ταριφες σε γενικες γραμμες ειναι ευγενικοι και τυπικοι, οι ανω των 45-50 στη πλειοψηφια τους ειναι να τους βαρας. αλλοι καπνιζουν σα φουγαρα και δε σε ρωτανε καν, αλλοι γυρνανε τις ζωνες ασφαλειας πισω απο το καθισμα, και ποτε-κανενας δεν εχει να σου δωσει ρεστα ουτε 2 ευρω. εχω τσακωθει ουκ ολιγες φορες γι'αυτο το θεμα, ειδικα οταν περιμενει ο ταριφας τον πελατη να βγει να χαλασει. να μην αναφερω ποσα χρεπια avensis και octavia κυκλοφορουν, η ποσο ο,τι να'ναι γραφουν τα ταξιμετρα.

taxibeat για μενα ειναι η καλυτερη επιλογη, τυπικοι και καθαροι. μακρια απο ραδιοταξι

• Like 4
Δημοσ.

Κατα του lobbying σε κυβερνησεις για την προστασια-νταβατζιλικι κλειστων επαγγελματων ειμαι. Λες και ειστε γιατροι κανετε.

Για ποιο μιλάς;Έχω έχω πρακτορείο ΠΡΟΠΟ απλά μου την δίνουν κάτι τύποι που σου λένε έλα μωρέ όλοι οι ταριφες κλέφτες...Οι δημοσιοι αραχτοί ....Οι γιατροί φακελάκι ...Κ εγώ είμαι ο θιγμένος ...Κ δεν γα#@#€ται θα πάρω uber αντί για ταξί θα πάρω το efood κτλ να παραγγείλω κ ας κρατάει 15%προμηθεια από τα μαγαζιά σαν νταβατζης να παίξω στοίχημα στο ιντερνέτ να πάνε τα λεφτά μου στο μπουκ στη Μάλτα κ είμαι ο ποιο έξυπνος από όλους!
  • Like 2
Δημοσ.

Το Σκρουτζ δεν ξέρω πως λειτουργεί κ αν κρατάει ποσοστό απλά κοιτάω τιμες κ παίρνω τηλ στο μαγαζι,δεν έχω παραγγείλει πότε από εκεί κατ ευθείαν αλλά φτάνει πια με τους μεσάζοντες παντού!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...