Προς το περιεχόμενο

Lenovo Vibe K6 Note 5.5"

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστώ φίλε.

Μάλλον παραγέρασα το κοίταζα αλλά δεν το έβλεπα.

Θέλω δύο τηλέφωνα ένα για αγόρι και ένα για κορίτσι με ταβάνι τα 200 ευρώ και έχω κολίσει ανάμεσα στο lenovo k6 note και το

Huawei p8 lite 2017.

To Huawei φαίνεται ποιο όμορφο και ποιο δυνατό αλλά διαβάζω ότι έχει κάποια θέματα με το λειτουργικό του και τις διάφορες  εκδόσεις  του (beta) σε unbranded. κλπ

Δημοσ.

Ευχαριστώ φίλε.

Μάλλον παραγέρασα το κοίταζα αλλά δεν το έβλεπα.

Θέλω δύο τηλέφωνα ένα για αγόρι και ένα για κορίτσι με ταβάνι τα 200 ευρώ και έχω κολίσει ανάμεσα στο lenovo k6 note και το

Huawei p8 lite 2017.

To Huawei φαίνεται ποιο όμορφο και ποιο δυνατό αλλά διαβάζω ότι έχει κάποια θέματα με το λειτουργικό του και τις διάφορες  εκδόσεις  του (beta) σε unbranded. κλπ

δες εδω

http://www.mediamarkt.gr/el/product/_alcatel-idol-4-dark-grey-vr-1188735.html?ga_query=ALCATEL%20Idol%204

Δημοσ.

Δες το Xiaomi Redmi 4A αλλά επειδή είναι για παιδια και θέλουν καμερες δες και το Moto G4, όπως και το Xiaomi Redmi 4 Prime.

Δημοσ.

Δεν είναι μικρά.

Θέλω από Ελλάδα και θα αγοραστούν για δώρο τους την άλλη εβδομάδα.

Το Redmi 4A είναι αδύνατο και το Redmi 4 Prime πολύ ακριβό από Ελλάδα και χωρίς την Β20.

Θα δω από την εβδομάδα που έρχεται μήπως βγει τίποτα προσφορά και αν δεν βρω τίποτα καλύτερο θα τα βάλω να διαλέξουν ανάμεσα σε Lenovo k6 note και Huawei P8 Lite 3GB (2017).

Ευχαριστώ παιδιά .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...