Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν μπορέσω θα ανεβάσω screenshot και από τα 3 ΛΣ.

Όλα off στα Windows 10 χωρίς 3rd party πρόγραμμα, ένα απλό search θα κάνω

Αυτό που έχει νόημα να κάνεις, εάν θες, είναι να ανεβάσεις screenshot με Windows full στις ρυθμίσεις και άλλο ένα που θα είναι κλειστά όλα. Σε αυτά τα 2 σύγκρινε το network traffic και δες αν αξίζει. Εγώ τουλάχιστον, αυτό θα έκανα.

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

ρε παιδια... εχει καταντησει αηδια αυτου του ειδους η αντιμετωπιση σε καθε τι νεα ειδηση. 

δεν σας αρεσει?  εε....μην βαζετε Windows.  υπαρχουν αλλες λυσεις.  γιατι εχετε windows στα πισια σας...???

φοβαστε για την "κατασκοπεια"....?   χαχαχα...εδω γελανε...! λες και μονο τα windows εχουν αυτια...! εδω ξερουν μεχρι και που κατουραμε, ΑΝ θελουν...!!!

εχω σιχαθει.... ειδικα τα τελευταια χρονια, την αντιδραστικη κριση του Ελληνα..! λες και αυτος μπορει να τα κανει καλυτερα...!

τι ειπατε?  μπορει......?   τοτε που ειναι οι ελληνικες εταιριες Software?  και δεν μιλαω για προγραμματακια εμπορικης διαχειρισης και φουστες μπλε. μιλαω για μεγεθη Microsoft- google - Apple, κλπ? 

τα ειδαμε τα χαηρια μας.....!!

survivor -- star academy-- Μπρουσκο- πιστες και κλαρινογαμπροι....!!!!   ημαρτον ρε σεις...!   πειτε και καμια καλη κουβεντα, ή τουλαχιστον καντε μια ΩΡΙΜΗ κριτικη.......!!!!!!!!!!

Δημοσ.

@cabdik

Άμα τα τελευταία χρόνια τα ΜΜΕ λένε τέτοιες ειδήσεις ώστε να μας περνάνε για χαζούς ενώ είναι σχεδόν πλασματικές τότε μην περιμένεις να μην αντιδράμε !!! Πότε τώρα τα τελευταία χρόνια βλέπουμε πραγματικά καλή είδηση ????
Δημοσ.

Σιγά το πραγμα γατάκια ,εδω σε χιλιάδες υπολογιστές μπήκαν χωρίς να κανει κανείς τίποτα ,το voice control τι να μας πει...

Δημοσ.

Φυσικά υποθέτουμε ότι η εγκατάσταση διεξάγεται μόνο στα Αγγλικά οπότε απέχουμε από την μητρική μας γλώσσα να έχουμε πλήρη έλεγχο στο λειτουργικό. Να τονίσω πάντως ότι η Cortana δεν είναι ενεργοποιημένη στο φορητό μου και δεν την βλέπω πουθενά...

Δημοσ.

Αν το έκανε το siri αυτό στα mac τότε θα ήταν κάτι το φοβερό, σε κάποια χρόνια θα το εμφανίσει πρωτοτυπία και όλοι θα λένε φανταστικό σα να το βλέπουν πρώτη φορά, όπως και πολλά άλλα που έχουμε δει στα android και μετά από χρόνια τα βλέπουμε στα iphone και τότε ως δια μαγείας είναι όλα τέλεια (multiwindows, μεγάλες οθόνες που δε φτάνει το δάκτυλο κ.α)

Δημοσ.

@cabdik

Άμα τα τελευταία χρόνια τα ΜΜΕ λένε τέτοιες ειδήσεις ώστε να μας περνάνε για χαζούς ενώ είναι σχεδόν πλασματικές τότε μην περιμένεις να μην αντιδράμε !!! Πότε τώρα τα τελευταία χρόνια βλέπουμε πραγματικά καλή είδηση ????

δεν διαφωνω για την ελληνικη τηλεοραση , αλλα το θεμα μας ειναι αλλο...!! 

1 δεν το γενικευσα, αλλα ουτε και ειπα να ΜΗΝ αντιδραμε. ειπα να μην ειμαστε αντιδραστικοι στα παντα....!!! αυτο ειναι αρρωστεια....!! 

2 επισης ειπα σε ο,τι δεν μας αρεσει, ειτε να μην το χρησιμοποιουμε (στη συγκεκριμενη περιπτωση...., τα WINDOWS), ειτε να κανουμε ωριμη κριτικη.

αν δεν σου αρεσει κατι, δεν ασχολεισαι...! απλα. 

Δημοσ.

2 επισης ειπα σε ο,τι δεν μας αρεσει, ειτε να μην το χρησιμοποιουμε (στη συγκεκριμενη περιπτωση...., τα WINDOWS), ειτε να κανουμε ωριμη κριτικη.

αν δεν σου αρεσει κατι, δεν ασχολεισαι...! απλα.

Δεν ισχύει, αναγκάζεσαι λόγω δουλειάς ας πούμε.

Εγώ θεωρώ αντίθετα ότι μόνο ώριμη κριτική υπάρχει, αυτοί που εκθειαζουν τα 10ρια χαρακτηριζουν σαν αναλφαβητους, ασήμαντους, ψεκασμενους κοκ .

Τεσπα

Δημοσ.

Εγώ πάλι, αν και δεν είμαι λάτρης των Windows, πιστεύω πως είναι καλή ιδέα η εγκατάσταση μέσω φωνής. Θα μπορούσε να κάνει τη διαδικασία εγκατάστασης πιο εύκολη για τους αρχάριους χρήστες.

Όσοι λένε ότι το έκανε για να κλέψει η MS κι άλλα δεδομένα, τι παραπάνω δεδομένα ακριβώς μπορεί να συλλέξει κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης; Μια χαρά της φτάνουν αυτά που συλλέγει κατά τη διάρκεια της χρήσης των Windows.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...