Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ελα μεγαλε dev ,πες μας κ αλλα

φυσικα κ εχει φαει σουτ η cortana οπως κ το one drive οπως κ πολλααααα αλλα 

εσυ τωρα γιατι ακριβως ειρωνευεσαι τον κοσμο που το παλευει δεν καταλαβα 

Dev σκέτο, ευχαριστώ. Μαθαίνω ακόμα. Καμία ειρωνία προς κανέναν. Αυτό που λέω είναι πολύ κατανοητό νομίζω.

Δημοσ.

Τι σχέση έχουν τα αρχεία σου με τη Cortana? Στα αρχεία σου είχαν πρόσβαση και νωρίτερα εφόσον είσαι συνδεδεμένος στο ιντερνετ. Τη Cortana περίμεναν;!

Διαβάζοντας το τι στέλνει το telemetry από default βλέπω ότι έχουν σχέση τα αρχεία μου.

Δε μιλάμε αγαπητέ για το αν μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση, μιλάμε για το αν τα στέλνει το λειτουργικό σου καθαρά κ ξαστερα, το traffic του δικτύου μπορούμε να το δούμε και βλέπουμε αν στέλνει τι και που, τέτοια κίνηση μόνο τα 10ρια

Δημοσ.

ελα μεγαλε dev ,πες μας κ αλλα

φυσικα κ εχει φαει σουτ η cortana οπως κ το one drive οπως κ πολλααααα αλλα 

εσυ τωρα γιατι ακριβως ειρωνευεσαι τον κοσμο που το παλευει δεν καταλαβα 

Το ότι απεγακτέστησες την Cortana και το OneDrive δεν λέει κάτι.. το ένα είναι Virtual Voice Assitant και το άλλο είναι ένα απλό Cloud Service. Η τηλεμετρία και η συλλογή προσωπικών δεδομένων γίνεται εις βάθος εντός του λειτουργικού συστήματος και όχι με προγράμματα όπως το OneDrive. Επίσης αν σε απασχολεί τόσο η κατασκοπία που χρησιμοποιεί στο ΛΣ η Microsoft δεν θα έπρεπε τότε να χρησιμοποιείς και Android Smartphone. Τι ΛΣ έχεις λοιπόν στο Smartphone σου?

• Like 1
Δημοσ.

Διαβάζοντας το τι στέλνει το telemetry από default βλέπω ότι έχουν σχέση τα αρχεία μου.

Δε μιλάμε αγαπητέ για το αν μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση, μιλάμε για το αν τα στέλνει το λειτουργικό σου καθαρά κ ξαστερα, το traffic του δικτύου μπορούμε να το δούμε και βλέπουμε αν στέλνει τι και που, τέτοια κίνηση μόνο τα 10ρια, σαθρά τα επιχειρήματα για Developer

Κάνε λοιπόν uninstall τη Cortana και το OneDrive και τα Windows και έλεγξε ξανά τη κίνηση του δικτύου σου. Μάλλον θα φτιάξει μετά από αυτά. (Αυτό ήταν ειρωνεία, συγνώμη) :) 

Δημοσ.

Κάνε λοιπόν uninstall τη Cortana και το OneDrive και τα Windows και έλεγξε ξανά τη κίνηση του δικτύου σου. Μάλλον θα φτιάξει μετά από αυτά. (Αυτό ήταν ειρωνεία, συγνώμη) :)

Καλά κάνεις και ειρωνεύεσαι, δεν έμεινε να κάνεις κ τπτ άλλο.
Δημοσ.

Καλά κάνεις και ειρωνεύεσαι, δεν έμεινε να κάνεις κ τπτ άλλο.

Ξεκάθαρα και δεν έμεινε. Όταν είμαι σε τεχνολογικό φόρουν και διαβάζω σχόλια από άτομα που δεν έχουν καμία πρόθεση να μάθουν ή να συζητήσουν.. Δεν έχω πολλές επιλογές.. Με συγχωρείς, ξανά.

Δημοσ.

Για να εισαι στο ινσομνια 11 το πρωι μαλλον, λεω γω τωρα, δεν εισαι κανας υπουργος να ειναι τοσο πολυτιμα τα δεδομενα σου να σκοτωνονται ποιος θα στα κλεψει. Γενικα καλο το data privacy, αλλα ο εγοκεντρισμος μερικων που νομιζουν οτι κατι τρεχει στα γυφτικα που εχουν nudes της πρωην τους στον υπολογιστη με ξεπερναει. Πιο σοβαρα προβληματα δεν εχετε απο φανταστικους κατασκοπους που θελουν να σας κλεψουν τα βιντεο με την Ελενιτσα?

Δημοσ.

Για να εισαι στο ινσομνια 11 το πρωι μαλλον, λεω γω τωρα, δεν εισαι κανας υπουργος να ειναι τοσο πολυτιμα τα δεδομενα σου να σκοτωνονται ποιος θα στα κλεψει. Γενικα καλο το data privacy, αλλα ο εγοκεντρισμος μερικων που νομιζουν οτι κατι τρεχει στα γυφτικα που εχουν nudes της πρωην τους στον υπολογιστη με ξεπερναει. Πιο σοβαρα προβληματα δεν εχετε απο φανταστικους κατασκοπους που θελουν να σας κλεψουν τα βιντεο με την Ελενιτσα?

Έχω smartphone, δεν είμαι σημαντικός, ούτε έχω κάτι να κρύψω και φυσικά ούτε βλέπω κατασκόπους να με κυνηγάνε.

Απέχει από το να μαζεύουν τα δεδομένα για διαφημιστικό σκοπούς ή για οτιδήποτε και γω να λέω σιγά. Εσένα σου πα, είσαι πολύ μπροστά, εναλλακτικος και προχωρημένος με αντιλήψεις και απόψεις πάνω από τους απλούς πολίτες

Ξεκάθαρα και δεν έμεινε. Όταν είμαι σε τεχνολογικό φόρουν και διαβάζω σχόλια από άτομα που δεν έχουν καμία πρόθεση να μάθουν ή να συζητήσουν.. Δεν έχω πολλές επιλογές.. Με συγχωρείς, ξανά.

Ρε συ να μάθω και να συζητήσω.

Βλέπω ότι κανένα άλλο ΛΣ δεν στέλνει τόσα πράγματα, γιατί να θέλω να αλλάξει αυτό;

• Like 1
Δημοσ.

Ρε συ να μάθω και να συζητήσω.

Βλέπω ότι κανένα άλλο ΛΣ δεν στέλνει τόσα πράγματα, γιατί να θέλω να αλλάξει αυτό;

Όταν αναφέρεσαι σε Λ.Σ. εννοείς Windows, MacOS, Linux ή συμπεριλαμβάνεις και τα Android, iOS, WindowsPhone?

Δημοσ.

Όταν αναφέρεσαι σε Λ.Σ. εννοείς Windows, MacOS, Linux ή συμπεριλαμβάνεις και τα Android, iOS, WindowsPhone?

Αναφέρομαι σε desktop αν μπορώ να τα πω έτσι λειτουργικά.

Windows,OSX, Linux κατά κύριο λόγο

Δημοσ.

Αναφέρομαι σε desktop αν μπορώ να τα πω έτσι λειτουργικά.

Windows,OSX, Linux κατά κύριο λόγο

Εάν θες, δοκίμασε, κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης να απενεργοποιήσεις όλα αυτά τα περί διαφημίσεων, αποστολής δεδομένων στη MS, σχετικά με το MS store που έχει κτλ. Όταν το είχα δοκιμάσει, το traffic του δικτύου ήταν αρκετά μειωμένο.

Δημοσ.

kwstasarva μπράβο που δεν ρίχνεις το επίπεδο σου προσπαθώντας να συνομιλήσεις με κάφρους, κάτι που είναι αδύνατον έτσι κι αλλιώς.

Δημοσ.

kwstasarva μπράβο που δεν ρίχνεις το επίπεδο σου προσπαθώντας να συνομιλήσεις με κάφρους, κάτι που είναι αδύνατον έτσι κι αλλιώς.

Σε ευχαριστώ Άγγελε. Η αλήθεια είναι πως παρασύρομαι κάποιες φορές αλλά προσπαθώ διαρκώς να μένω στο θέμα.

Δημοσ.

Εάν θες, δοκίμασε, κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης να απενεργοποιήσεις όλα αυτά τα περί διαφημίσεων, αποστολής δεδομένων στη MS, σχετικά με το MS store που έχει κτλ. Όταν το είχα δοκιμάσει, το traffic του δικτύου ήταν αρκετά μειωμένο.

Αν μπορέσω θα ανεβάσω screenshot και από τα 3 ΛΣ.

Όλα off στα Windows 10 χωρίς 3rd party πρόγραμμα, ένα απλό search θα κάνω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...