Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ήθελα να ξερα γιατί η Microsoft μας περνάει για τόσο χαζούς ???

Νομίζουν δηλ ότι με την φωνητική εντολή οτί εμείς και καλά δεν θα πάρουμε χαμπάρι τι κρύβεται πίσω από αυτό ??? 

Δημοσ.

δεν μας περνανε για χαζους ,ειμαστε χαζοι

με ολα αυτα που κανει η ms εκτος απο gamers ,επαγγελματιες κ εξειδικευμενες κατηγοριες software οι υπολοιποι επρεπε να ειχαμε dual boot με καποιο mint ,ubuntu ,debian η manjaro k στα windows να logαραμε μονο στην αναγκη

τοτε θα εβλεπες πως θα αλλαζε η παντοδυναμη αυτοκρατορια ροτα μολις εβλεπε να συρρικνωνεται η δυναμη της

αλλα οπως παντα βαρεμαρα ,εστιαση στο φαινεσθαι κ οχι στην ουσια ,πολλα απατεωνικα παπαγαλακια κλπ κλπ

Δημοσ.

Ήθελα να ξερα γιατί η Microsoft μας περνάει για τόσο χαζούς ???

Νομίζουν δηλ ότι με την φωνητική εντολή οτί εμείς και καλά δεν θα πάρουμε χαμπάρι τι κρύβεται πίσω από αυτό ??? 

Τι κρύβεται ρε φίλε; Για ρίξε λίγο φως στο τούνελ.

*Grabs popcorn*

• Like 1
Δημοσ.
Θα ήθελα να ήξερα πάντως.. Τι χρησιμοποιούν όλοι οι από πάνω που κράζουν. Θα πεταχτεί ο ένας και θα πει "Linux".. Θα πει και ο άλλος "MacOS".

petres.jpgΜαζί σας!

Δημοσ.

Τι κρύβεται ρε φίλε; Για ρίξε λίγο φως στο τούνελ.

*Grabs popcorn*

Θέλουν να ναι ενεργοποιημενη η Cortana για να μαζεύει τα telemetry data.

*Good boy, fetch fetch

Δημοσ.

Θέλουν να ναι ενεργοποιημενη η Cortana για να μαζεύει τα telemetry data.

*Good boy, fetch fetch

Ότι έπρεπε να βάλουν τη Cortana για να μαζεύουν τα δεδομένα σου;! Δεν είχαν τρόπο να το κάνουν πιο πριν; Εκτός και αν είσαι από αυτούς που δεν έχουν smartphone ακόμα.. lel..

Δημοσ.

Ότι έπρεπε να βάλουν τη Cortana για να μαζεύουν τα δεδομένα σου;! Δεν είχαν τρόπο να το κάνουν πιο πριν; Εκτός και αν είσαι από αυτούς που δεν έχουν smartphone ακόμα.. lel..

ελα για πες μας ,μαγαζακι εχεις που τα κονομαει απο την ms η εισαι απο αυτους που την λενε στους αλλους 

Δημοσ.

ελα για πες μας ,μαγαζακι εχεις που τα κονομαει απο την ms η εισαι απο αυτους που την λενε στους αλλους 

Developer είμαι και έχω μια παραπάνω ιδέα για το πως λειτουργούν τα πράγματα από το μέσο χρήστη. Όλα τα Λ/Σ, καθώς και τα smartphone που έχετε μαζί μας, μπορούν να καταγράψουν ακριβώς ότι λέτε και μπορώ να στο αποδείξω αυτό! Στο κάτω κάτω, κάνε τη Cortana unistall αν σε κάνει να νιώθεις πιο safe. #NOT.

Δημοσ.

Τι σχέση έχει το smartphone με το pc μου;

Στο ένα έχω αρχεία κι αρχεία, προσωπικά κ επαγγελματικά και στο άλλο αποθηκευμένα τηλέφωνα.

Τα ίδια επιχειρήματα έχετε όλοι, από βιβλίο τα διαβάζετε όπως στις γραμμές βλαβών;

Δημοσ.

Τι σχέση έχει το smartphone με το pc μου;

Στο ένα έχω αρχεία κι αρχεία, προσωπικά κ επαγγελματικά και στο άλλο αποθηκευμένα τηλέφωνα.

Τα ίδια επιχειρήματα έχετε όλοι, από βιβλίο τα διαβάζετε όπως στις γραμμές βλαβών;

Τι σχέση έχουν τα αρχεία σου με τη Cortana? Στα αρχεία σου είχαν πρόσβαση και νωρίτερα εφόσον είσαι συνδεδεμένος στο ιντερνετ. Τη Cortana περίμεναν;!

• Like 1
Δημοσ.

Developer είμαι και έχω μια παραπάνω ιδέα για το πως λειτουργούν τα πράγματα από το μέσο χρήστη. Όλα τα Λ/Σ, καθώς και τα smartphone που έχετε μαζί μας, μπορούν να καταγράψουν ακριβώς ότι λέτε και μπορώ να στο αποδείξω αυτό! Στο κάτω κάτω, κάνε τη Cortana unistall αν σε κάνει να νιώθεις πιο safe. #NOT.

ελα μεγαλε dev ,πες μας κ αλλα

φυσικα κ εχει φαει σουτ η cortana οπως κ το one drive οπως κ πολλααααα αλλα 

εσυ τωρα γιατι ακριβως ειρωνευεσαι τον κοσμο που το παλευει δεν καταλαβα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...