cyrax2034 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 ναι εχω μεγαλα χερια και μεγαλα δακτυλα.. εννοω το συγκεκριμενο καλυπτει τα μεγαλα χερια και τα δακτυλα?? πχ πριν 2 χροννια ειχα το RAZER OUROBOROS AMBIDEXTROUS GAMING MOUSE αυτο με καλυπτε σε ολα.. καταλαβες?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Κρατιέμαι με νύχια και με δόντια για να μην πετάξω κανα γαμωσταυρίδι να ξέρεις. ΠΑΡΕ ΤΟ ΚΩΛΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyrax2034 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 θα το αγορασω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Κρατιέμαι με νύχια και με δόντια για να μην πετάξω κανα γαμωσταυρίδι να ξέρεις. ΠΑΡΕ ΤΟ ΚΩΛΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕ Τελικα ηταν τοσο απλο..Επρεπε να το ειχες γραψει 30 ποστ πιο πριν.Να γλιτωνε κ το παληκαρι απο το διλημμα νωριτερα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Τελικα ηταν τοσο απλο..Επρεπε να το ειχες γραψει 30 ποστ πιο πριν.Να γλιτωνε κ το παληκαρι απο το διλημμα νωριτερα... Χαρά μου να βοηθάω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 εν τω μεταξυ εδω και 2 σελιδες εχω γραψει οτι μπορεις να τα δεις στο πλαισιο αλλα οκ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
exarhis Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 αυτα δηλαδη εινε τα καλυτερα??για μεγαλα χερια και δακτυλα ?? το Corsair Vengeance M65 Pro RGB δεν εινε καλο ποντικι?? απλα αυτα που μου ειπες δεν μου αρεσουν.. απλα ποντικια σαν το Corsair Vengeance M65 Pro RGB υπαρχουν? Καλημέρα και καλή Πέμπτη! Εγώ έχω πολύ μεγάλα χέρια και πολύ μεγάλα δάχτυλα. Για να σε βοηθήσω το ποντίκι που χρησιμοποιώ είναι της LUGIC και είναι πολύ μικρό όμως με βολεύει μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Καλημέρα και καλή Πέμπτη! Εγώ έχω πολύ μεγάλα χέρια και πολύ μεγάλα δάχτυλα. Για να σε βοηθήσω το ποντίκι που χρησιμοποιώ είναι της LUGIC και είναι πολύ μικρό όμως με βολεύει μια χαρά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyrax2034 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 θελω να ρωτησω κατι τι διαφορες εχει το M65 Pro RGB με το Corsair Ποντίκι M65 RGB Blk Optical Ενσύρματο????? τι διαφορες εχουν αυτα τα 2?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyrax2034 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 τελικα το αγορασα παρα πολυ καλο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zergoulini Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Ποιο αγορασες τελικα για το χερι σου οπου εχει και μεγαλα δαχτυλα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noobogadgetakias Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Εγω για παραδειγμα πηρα το genesis gx 44 17ευρω και παρολο που εχω μεγαλα δαχτυλα δεν με ενοχλει καθολου.ισα ισα.ειναι απιστευτο.απλα ειμαι σε φαση που προσπαθω να το συνηθισω γτ το παλιο που ειχα ηταν ενα microsoft 15ετιας και τωρα μ φαινεται πολυ γρηγορο το συγκεκριμενο.βεβαια παοζω με τις ρυθμισεις συνεχεια για να το φερω στα μετρα μ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Κρατιέμαι με νύχια και με δόντια για να μην πετάξω κανα γαμωσταυρίδι να ξέρεις. ΠΑΡΕ ΤΟ ΚΩΛΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕ Τελικα ηταν τοσο απλο..Επρεπε να το ειχες γραψει 30 ποστ πιο πριν.Να γλιτωνε κ το παληκαρι απο το διλημμα νωριτερα... Χαρά μου να βοηθάω Ξέρω είμαι εκτός, αλλά μόλις διάβασα τη παραπάνω αλληλουχία και έχω λιώσει, βοηθάει βέβαια και το μισό μπουκάλι ούζο, αλλά κορυφή! Να 'στε καλά Χριστός ανέστη. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Ξέρω είμαι εκτός, αλλά μόλις διάβασα τη παραπάνω αλληλουχία και έχω λιώσει, βοηθάει βέβαια και το μισό μπουκάλι ούζο, αλλά κορυφή! Να 'στε καλά Χριστός ανέστη. χαχαχααχαχαχ χρόνια πολλά ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα