Προς το περιεχόμενο

Αγορα νεου ποντικιου για παιχνιδια..

cyrax2034

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

φιλε εγω δεν σε ειρωνευτηκα.. ομως

Ok..

Στο προκειμενο ομως,

σε αυτες τις περιπτωσεις απλα πρεπει να τα δοκιμασεις στο χερι σου να δεις εαν βολευεουν η οχι.Εγω ας πουμε εχω εφαμιλλο θεμα και δεν μου κουμπωσε σωστα το g602 παρολο που θεωρειτε μεγαλωπο.Προτιμω σαφεστατα το παλιοτετο mx620 μου.

Για αυτο σου ειπαν και τα παιδια να πας να δομιμασεις και αυτο το corsair που σου αρεσει εφοσων τα εχει κ ο κοτσωβολος..

Μπορει να σου κανει, μπορει και οχι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πήγαινε σε ένα κατάστημα plaisio και δοκίμασε το corsair στο χέρι σου. Άν σου κάνει βρες το φθηνότερα σε skroutzoμάγαζο και πάρ'το. Έχουν και logitech κάτι θα βρείς δεν μπορεί. End of 2nd story

Έλα χέστε τον μη του απαντάτε καν. Του έχουμε δώσει 300 λύσεις και όλο κάτι βρίσκει να πει. Κάντε και ένα report και τέλος η υπόθεση. 

Έλα χέστε τον μη του απαντάτε καν. Του έχουμε δώσει 300 λύσεις και όλο κάτι βρίσκει να πει. Κάντε και ένα report και τέλος η υπόθεση. 

Ναι αλλα εχουν μεγαλα δαχτυλα και παλαμες οι 300 λυσεις?

• Like 2

κακο ειναι να ρωτας τα ιδια πραγματα για τα οποια εχεις λαβει ηδη απαντηση, επισης κακο ειναι να γραφεις μηνυματα εν ετει 2017 και να γραφεις το ειναι με -ε λες και γραφεις στα φαναρια..

το  καταλαβα..  αλλα σε πια  μαγαζια ομως;  μπορεις να δοκιμασεις  ποντικια??

Σε αυτα τα μαγαζια που οι υπαλληλοι εχουν μεγαλα δαχτυλα και διαθετουν το Corsair Vengeance M65 Pro RGB το καλυτερο ποντικι δηλαδη, αν πας στο μαγαζι και δεν εχουν το Corsair Vengeance M65 Pro RGB τοτε δεν εχουν μεγαλα δαχτυλα και παλαμες. Φυγε απο το μαγαζι και παρε το Corsair Vengeance M65 Pro RGB αλλα πρωτα δοκιμασε το σε ενα μαγαζι με μεγαλα δαχτυλα και παλαμες που να εχουν να δοκιμασεις το Corsair Vengeance M65 Pro RGB το καλυτερο ποντίκι δηλαδη.

Ολες τις λυσεις σου εχουμε δωσει...

profit?

/thread?

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

συμφωνοι  θα παω να το αγορασω..

το Corsair Vengeance M65 Pro RGB  σαν μεγεθος και διαστασεις  εινε μεγαλυτερο  απο το logiteck  spectrum??

Επεξ/σία από cyrax2034

συμφωνοι  θα παω να το αγορασω..

το Corsair Vengeance M65 Pro RGB  σαν μεγεθος και διαστασεις  εινε μεγαλυτερο  απο το logiteck  spectrum??

Είναι λίγο πιο φαρδύ αλλά μόνο ένας τρόπος υπάρχει για να σε βολέψει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...