Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι σε κάνει να πιστεύεις πως τώρα που άνοιξες και 2ο και λες τα ίδια ακριβώς, πως θα σου δώσουν σημασία; Σου απάντησαν μια χαρά αλλά εσύ δεν ξέρεις τι λες/θες. 

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Rival 300

Deathadder Elite

tt Ventus X (το αγαπημενο μου atm)

Zowie FK1+

Zowie ZA11

Zowie EC1-A

και για λιγο πιο βαρυ αλλα ενα κλικ πανω σε ποιότητα εκτος logitech Roccat Kone EMP

Ολα εκτος απο το τελευταιο safe ergo και ambi shapes για μεγαλα χερια δεν νομιζω να μη βρεις κατι που θα σε βολεψει.

Αλλα γιατι απανταω σε αυτα τα topics δεν εχω καταλαβει ακομα αλλα οκ.. :P :P

• Like 1
Δημοσ.

αυτα δηλαδη εινε τα καλυτερα??για μεγαλα χερια και  δακτυλα  ??

το  Corsair Vengeance M65 Pro RGB  δεν εινε  καλο ποντικι??

απλα  αυτα  που  μου  ειπες δεν  μου αρεσουν..

απλα ποντικια σαν το Corsair Vengeance M65 Pro RGB   υπαρχουν?

Ξάδερφε του lim άκου. Πήγαινε σε ένα κατάστημα plaisio και δοκίμασε το corsair στο χέρι σου. Άν σου κάνει βρες το φθηνότερα σε skroutzoμάγαζο και πάρ'το. Έχουν και logitech κάτι θα βρείς δεν μπορεί. End of 2nd story

Δημοσ.

Σου έχουν προτείνει σε 2 ίδια θέματα. Το g502 για πολλούς είναι πρώτη επιλογή ενώ εσένα σου φαίνεται μικρό, οπότε είναι υποκειμενικό. Πήγαινε δες αυτό που φαγώθηκες και όλα όσα έχει στο πλαίσιο κάτι θα βρεις. Δες και αυτό https://www.skroutz.gr/s/4000215/Logitech-G602.html?from=catspan&keyphrase=g602

Δημοσ.

απλα  θελω  να  μου προτεινετε  ποντικια  για μεγαλα χερια και μεγαλα δακτυλα..

Corsair Vengeance M65 Pro RGB

η το Corsair Vengeance M65 Pro RGB   προτεινω.

γιατι δεν υπαρχουν αλλα σαν το Corsair Vengeance M65 Pro RGB ουτε εμενα μου αρεσουν αλλα εκτος απο το Corsair Vengeance M65 Pro RGB

• Like 2
Δημοσ.

απλα ρωταω αν το Corsair Vengeance M65 Pro RGB εινε απο τα καλυτερα ποντικια για παιχνιδια ,,, σχεδιασμο και ολα../

Εαν εχεις υπερανθρωπινα δαχτυλα μπορεις να πας και σε κατι τετοιο, φτηνο,ελαφρυ βγαινει σε διαφορα χρωματα και με εργονομικο λαστιχακι.. με μονο σοβαρο μειονεκτημα το κοντο ακαμπτο καλωδιο->

https://www.google.gr/search?q=shovel&prmd=inv&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiS9_zmxZ7TAhXIDxoKHRhQCsEQ_AUIBygB&biw=360&bih=564#tbm=isch&q=%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B9&imgrc=f5VVRDMbykLSiM:

• Like 2
Δημοσ.

https://www.skroutz.gr/s/8880754/Corsair-Vengeance-M65-Pro-RGB.html

Αυτό πάρε. Είναι τέλειο ! Το πήρε ένας φίλος μου απ το χωριό, δεν τον ξέρεις. Παίζει μπάσκετ στην ομάδα του χωριού και είναι 2.05..

Άρα όπως καταλαβαίνεις έχει και μεγάλα χέρια και δεν έχει κανένα πρόβλημα με το m65 pro. 

Άντε παράγγειλε το και καλό βόλι. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...