Makis38 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Παίδες... Έχω ένα laptop στο εξωτερικό που βρίσκομαι με windows 10, και έχω ίντερνετ με στικάκι της εταιρείας Cable & Wireless. Θα ήθελα να κάνω το laptop να εκπέμψει wifi το ίντερνετ που παίρνει από το στικάκι. Πηγαίνω στο settings/network & internet και το θέτω on. Μου βγάζει μήνυμα: We can't share this internet connection because we can't connect to the cellular network. Μπαίνω google και ψάχνω. Βρίσκω αυτό: https://answers.microsoft.com/en-us/insider/forum/insider_wintp-insider_web/mobile-hotspot-is-not-connecting/645bb6a1-9275-4f68-90cc-3f005505e901 και το εφαρμόζω. Εκπέμπει μια χαρά. Κλείνω την οθόνη του laptop, γυρίζω αργότερα, συνδέομαι στο ίντερνετ με το στικάκι...αλλά πλέον δεν εκπέμπει. Οπότε φτου και από την αρχή δίνω πάλι αυτές τις εντολές στο Command Promt και ξεκινάει πάλι κανονικά. Στο sharing του Network connections του στικακιού, έχω τικαρισμένα και τα 2. Δηλαδή: allow other network users to connect through this internet connection και το allow other network users to control or disable the shared internet connection. Τι πρέπει να κάνω ούτως ώστε μόλις συνδεθώ με το στικάκι να εκπέμπει αυτομάτως με το set up που έκανα προηγουμένως; Ευχαριστώ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα