Προς το περιεχόμενο

Επιλογή 8 ίντσες Tablet 150 ευρώ .

ss13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η αμέσως μικρότερη ανάλυση ποια είναι μετά από την 1920*1200 ; Δηλαδή δεν θα έχει καθαρή ευκρίνεια αν η ανάλυση δεν είναι καλή ; Αυτό εννοείς ; Εσύ ποιες μάρκες θα εμπιστευόσουν από την Κίνα ; B)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι αυτό εννοώ.

Είναι σαν να βλέπουμε εγώ μία ταινία σε Blu Ray και εσύ σε HD ή VGA.

Νομίζω μετά πάει 1280*1080,1280*900-800-700,1200*---1080*---

(Δεν ειναι με τη σειρά)Lenovo,Samsung,Xiaomi,Huawei,LG όλες τις γνωστές μάρκες .

Το τάμπλετ το θες για το σπίτι ή και για έξω ?

Το μόνο που έχω βρει κάπως στα μέτρα σου είναι το Lenovo Tablet Tab 3 A8-50 8'' 16GB 4G/WiFi

Αλλά έχει αδύναμο επεξεργαστή και μικρή μπαταρία στα 1280*800 pixels 166€ στο Σκρουτζ

Επεξ/σία από saruman123

Καλό είναι να είναι για μέσα ( σπίτι ) και για έξω ( βόλτα κλπ 3G ) , για δώρο το θέλω για άνθρωπο γύρω στα 60 , το έχω δει αυτό που μου λες , συνάδελφος που δουλεύει σε εταιρία τώρα ( πολύ μαμούνι ) μου είπε πάντως πως έχει άνθρωπο στην Huawei , δεν είναι και τόσο ποιοτικά σαν μηχανήματα του είπε ο φίλος του B)

Αφού είναι για άνθρωπο κάποιας ηλικίας τότε καλό να είναι μεγάλο και να έχει καλή ανάλυση για να είναι και ξεκούραστο στα μάτια .

Ανέβασε το ποσό στα 200€ και δες κάτι σε 10,1

Αυτή είναι η δική μου γνώμη .

αυτο το εχω και εγω στις επιλογές μου και ειναι και σε  πολυ καλη τιμη σχετικά με αυτα που προσφέρει

εχω βρει ομως και αυτο:

http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/tablets-ipad/158214-lenovo-tab2-a10-30-wifi-blue

δεν καταλαβαινω ομως τη διαφορα τιμής με αυτο:

http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/tablets-ipad/166686-lenovo-tab2-a10-30-2gb-wifi-blue?cmicc=skroutz

περα απο τη ΡΑΜ που ειναι στα 2GB

(μεχρι εχτες βεβαια ο Κωτσοβολος το ειχε 129 και απο σήμερα 168,90€ οσο το  ψαχνω χανω ευκαιρίες)

καλυτερα να επιλέξω με 2τη μνημη? αν επιλεξω με 1γίγα ποσο πιο αργό θα ειναι?

ποσο απαραίτητο ειναι το 3G? και ποσο γρήγορα καταναλωνονται τα MB?

συγνωμη για τις πολλές απορίες οι οποιες ισως σας φανουν και λίγο «άκυρες» ειναι η πρωτη μου επαφη με τετοιου ειδους συσκευες(δεν εχω καν κινητο που να μπαινει στο διαδικτυο γιατι μεχρι στιγμής δεν μου εχει χρειαστεί) 

ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αυτο το εχω και εγω στις επιλογές μου και ειναι και σε πολυ καλη τιμη σχετικά με αυτα που προσφέρει

εχω βρει ομως και αυτο:

http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/tablets-ipad/158214-lenovo-tab2-a10-30-wifi-blue

δεν καταλαβαινω ομως τη διαφορα τιμής με αυτο:

http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/tablets-ipad/166686-lenovo-tab2-a10-30-2gb-wifi-blue?cmicc=skroutz

περα απο τη ΡΑΜ που ειναι στα 2GB

(μεχρι εχτες βεβαια ο Κωτσοβολος το ειχε 129 και απο σήμερα 168,90€ οσο το ψαχνω χανω ευκαιρίες)

καλυτερα να επιλέξω με 2τη μνημη? αν επιλεξω με 1γίγα ποσο πιο αργό θα ειναι?

συγνωμη για τις πολλές απορίες οι οποιες ισως σας φανουν και λίγο «άκυρες» ειναι η πρωτη μου επαφη με τετοιου ειδους συσκευες(δεν εχω καν κινητο που να μπαινει στο διαδικτυο γιατι μεχρι στιγμής δεν μου εχει χρειαστεί)

ευχαριστώ εκ των προτέρων

Όπως το είπες η διαφορά είναι στο 1GB Ram επιπλέον που είναι πολύ σημαντικό κομμάτι.

Οσο ποιο μεγάλη ram τόσο το καλύτερο .

Σκέψου ότι από το 1GB θα σου μείνουν καθαρά 800KB ,στα 2GB περίπου 1,5 και ούτω καθεξής.

Εγώ έχω 4GB και το καθαρό μου είναι 2,5.

Αυτό γίνεται γιατί όσο ποιο μεγάλη μνήμη τόσο GB καταναλώνει το σύστημα του κινητού για να μπορεί να τρέξει τις εφαρμογές στην εργασία.

Το 3G όσο και το 4G είναι ανάλογα τον πάροχο ποσό σε χρεώνει.

Υποτίθεται ότι το 4G είναι ποιο γρήγορο αλλά σε πολλές απομακρυσμένες περιοχές δεν το καλύπτει ο πάροχος​(π.χ Wind).

Με αποτέλεσμα να το γυρνάμε στο 3G που είναι και το στάνταρ.

Απαραίτητο είναι σε κάποιον που δεν έχει wifi ή είναι εκτός σπιτιού και μπορεί να πάρει και τηλέφωνο.

Αυτό με τα 2Gb ram το έχει στο Σκρουτζ ένα κατάστημα στα 129€

Επεξ/σία από saruman123

οπότε απο οτι καταλαβαινω μπαταρία,μνημη RAM,ανάλυση οθόνης θα πρεπει να ειναι τα βασικά μου κριτήρια για την επιλογή ταμπλέτας

Όπως το είπες η διαφορά είναι στο 1GB Ram επιπλέον που είναι πολύ σημαντικό κομμάτι.
Οσο ποιο μεγάλη ram τόσο το καλύτερο .
Σκέψου ότι από το 1GB θα σου μείνουν καθαρά 800KB ,στα 2GB περίπου 1,5 και ούτω καθεξής.
Εγώ έχω 4GB και το καθαρό μου είναι 2,5.
Αυτό γίνεται γιατί όσο ποιο μεγάλη μνήμη τόσο GB καταναλώνει το σύστημα του κινητού για να μπορεί να τρέξει τις εφαρμογές στην εργασία.
Το 3G όσο και το 4G είναι ανάλογα τον πάροχο ποσό σε χρεώνει.
Υποτίθεται ότι το 4G είναι ποιο γρήγορο αλλά σε πολλές απομακρυσμένες περιοχές δεν το καλύπτει ο πάροχος​(π.χ Wind).
Με αποτέλεσμα να το γυρνάμε στο 3G που είναι και το στάνταρ.
Απαραίτητο είναι σε κάποιον που δεν έχει wifi ή είναι εκτός σπιτιού και μπορεί να πάρει και τηλέφωνο.
Αυτό με τα 2Gb ram το έχει στο Σκρουτζ ένα κατάστημα στα 129€

Το ειδα στο Σκρουτζ αλλα λογω επιταγων οπυ εχω στα χερια μου μονο απο τον Κωτσοβολο μπορω να την ψωνίσω,δυστηχως εχω αυτο το περιορισμο μιας και δεν χρειάζομαι κάτι άλλο.... :wacko:

Το ειδα στο Σκρουτζ αλλα λογω επιταγων οπυ εχω στα χερια μου μονο απο τον Κωτσοβολο μπορω να την ψωνίσω,δυστηχως εχω αυτο το περιορισμο μιας και δεν χρειάζομαι κάτι άλλο.... :wacko:

Αυτό δεν το ήξερα.

οπότε απο οτι καταλαβαινω μπαταρία,μνημη RAM,ανάλυση οθόνης θα πρεπει να ειναι τα βασικά μου κριτήρια για την επιλογή ταμπλέτας

Και την μνήμη ,γιατί να σου πω την αλήθεια τα 16gb είναι λίγα.

Σκέψου ότι και από αυτά θα μείνουν 11-11,5gb

Εσύ πόσα διαθέτεις και ποιες είναι η απαίτησης σου .

Αυτό δεν το ήξερα.

Και την μνήμη ,γιατί να σου πω την αλήθεια τα 16gb είναι λίγα.

Σκέψου ότι και από αυτά θα μείνουν 11-11,5gb

Εσύ πόσα διαθέτεις και ποιες είναι η απαίτησης σου .

εμενα με ενδιαφερει η κλασικη χρηση ιντερνετ,παιχνιδια για τα παιδιά,βιντεακια you tube,και στο μελλον αν αποκτησουμε smart tv να μπορουμε να τη συνδέσουμε με την τηλεόραση για προβολη ταινιων, προβολη βιντεο και φωτο που  θα  εχουμε τραβηξει εμεις οι ιδιοι

saruman123 είδα αυτό , καλό είναι ;

http://www.skroutz.gr/s/7414085/Samsung-Galaxy-Tab-E-9-6-3G-8GB.html

Αν θες πες μου καμία καλή πρόταση από Κίνα εως 150 ευρώ ( με 3G , καλή ανάλυση οθόνης και μνήμη 2 GB  ) το tablet θα χρησιμοποιήτε για ματς Οnline και για Υoutube το πολύ ( δεν θα έχει δηλαδή Μessenger ούτε Facebook επάνω ) B)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εμενα με ενδιαφερει η κλασικη χρηση ιντερνετ,παιχνιδια για τα παιδιά,βιντεακια you tube,και στο μελλον αν αποκτησουμε smart tv να μπορουμε να τη συνδέσουμε με την τηλεόραση για προβολη ταινιων, προβολη βιντεο και φωτο που θα εχουμε τραβηξει εμεις οι ιδιοι

Δεν χρειάζεται να έχεις smart tv για να βλέπεις μέσω τηλεόρασης .

Απλός αν έχει η τηλεόραση σου έστω 1 έξοδο HDMI τότε μπορείς να πάρεις το chromecast να το συνδέσεις στην τηλεόραση και να κάνεις ότι θες .

Με την προϋπόθεση να έχεις wifi στο σπίτι γισ να μπορεί να συνδεθεί.

Αυτό γίνεται αν έχεις και κινητό.

50€ κάνει .

Εγώ αυτό έχω και κάνω τη δουλειά μου.

Αν θες ρίξε μια ματιά εδώ (το ποστ είναι παλιό )http://www.doctorandroid.gr/2015/05/gadget-review-chromecast.html?m=1

saruman123 είδα αυτό , καλό είναι ;

http://www.skroutz.gr/s/7414085/Samsung-Galaxy-Tab-E-9-6-3G-8GB.html

Αν θες πες μου καμία καλή πρόταση από Κίνα εως 150 ευρώ ( με 3G , καλή ανάλυση οθόνης και μνήμη 2 GB ) το tablet θα χρησιμοποιήτε για ματς Οnline και για Υoutube το πολύ ( δεν θα έχει δηλαδή Μessenger ούτε Facebook επάνω ) B)

Κοίτα για αυτά που θες μια χαρά είναι.

Απλός το 1,5gb ram θα πάει 1,2 ανάλογα και η μνήμη​ αρκετά μικρή .

Την δουλειά σου όμως θα την κάνεις.

Τελικά σε ποιο μεγάλο καταλήγεις .....

Επεξ/σία από saruman123

Επειδή είναι για άνθρωπο 60 χρονών , λέω όσο μεγαλύτερο τόσο το καλύτερο , σωστά δεν σκέφτομαι ; Είναι βολικό το 9.5 ίντσες ή θα είναι σαν κουμούτσα ; Δώσε καμία πρόταση κι εσύ από Κίνα εαν θες ( ευχαριστώ για τις πληροφορίες ) B)

Δεν χρειάζεται να έχεις smart tv για να βλέπεις μέσω τηλεόρασης .

Απλός αν έχει η τηλεόραση σου έστω 1 έξοδο HDMI τότε μπορείς να πάρεις το chromecast να το συνδέσεις στην τηλεόραση και να κάνεις ότι θες .

Με την προϋπόθεση να έχεις wifi στο σπίτι γισ να μπορεί να συνδεθεί.

Αυτό γίνεται αν έχεις και κινητό.

50€ κάνει .

Εγώ αυτό έχω και κάνω τη δουλειά μου.

Αν θες ρίξε μια ματιά εδώ (το ποστ είναι παλιό )http://www.doctorandroid.gr/2015/05/gadget-review-chromecast.html?m=1

Κοίτα για αυτά που θες μια χαρά είναι.

Απλός το 1,5gb ram θα πάει 1,2 ανάλογα και η μνήμη​ αρκετά μικρή .

Την δουλειά σου όμως θα την κάνεις.

Τελικά σε ποιο μεγάλο καταλήγεις .....

ευχαριστω πολυ!

Επειδή είναι για άνθρωπο 60 χρονών , λέω όσο μεγαλύτερο τόσο το καλύτερο , σωστά δεν σκέφτομαι ; Είναι βολικό το 9.5 ίντσες ή θα είναι σαν κουμούτσα ; Δώσε καμία πρόταση κι εσύ από Κίνα εαν θες ( ευχαριστώ για τις πληροφορίες ) B)

Το ΚΑΛΥΤΕΡΟ που βρήκα χτύπα το ΤΩΡΑ https://www.teknistore.com/en/tablet-97/329-onda-v919-.html?value1=8f45831d-2b49-11e7-827f-02863d06534d&a_aid=kimovil&a_cid=b3189a0f

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γενικά - και πριν ποστάρεις οτι είναι για άνθρωπο 60 χρονών, θα σου έλεγα να τo αφήσεις απέξω το 3G γιατί δεν θα τρώει μόνο ΜΒ αλλά και πολύ μπαταρία, να είσαι σίγουρος. Σήμερα που όλα τα κινητά έχουν wifi hotspot και λίγο πολύ μπορείς να βάλεις δεδομένα σε κάθε γραμμή που έχεις, είναι λίγο οξύμωρο να έχεις ένα 3G module να ψάχνει συνεχώς για σήμα και να τρώει μπαταρία.

Από την άλλη, αν το έχεις οπωσδήποτε ανάγκη (π.χ. χρήση σε αυτοκίνητο) ή νομίζεις οτι σίγουρα δεν θα μπορέσει να βρει άκρη με το wifi hotspot λόγω ηλικίας, τότε καλώς το περιλαμβάνεις στο spec. Επίσησ ξεκαθάρισε αν θες android ή windows γιατί - κρίνοντας απο τη μητέρα μου, το android είναι σίγουρα πιο φιλικό στις μεγάλες ηλικίες

Επεξ/σία από pp6210

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...