kjtzemis Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Καλημερα και καλες γιορτες να εχουμε με υγεια πανω απολα. Θα ηθελα λιγο τις συμβουλες σας και τις προτασεις σας μιας και σκεφτομαι πως σιγα σιγα ηρθε η ωρα να προχωρησω σε μια αναβαθμιση του συστηματος μου. Το συστημα που θα σας αναφερω παρακατω το εχω στησει απο το καλοκαιρι του 2011, τα περισσοτερα μερη εχουν παραμεινει ιδια, αλλαχτηκαν μονο η καρτα γραφικων πριν κανα 2 χρονια, οπως το ιδιο εγινε και με το τροφοδοτικο και επισης προστεθηκε ssd. Το συστημα μου αποτελλειται απο τα εξης κομματια: CASE:CM Storm SCOUT2 Motherboard:ASUS P8H67-M CPU:Intel® Core(M) i5-2500 3.30GHz RAM:2x4Gb RAM DDR3 (παραπανω πήροφοριες δεν θυμαμαι,δεν ειναι κατι ιδιαιτερο απλες ειναι ουτε ψυκτρες πανω τους κλπ) GPU:Asus Radeon R9 280 3Gb SSD:Samsung 840 EVO 250Gb HDD:1Tb Seagate Baracuda, 2Tb Western Digital PSU:Coolermaster G650M Η χρηση του θα ειναι γενικη, λιγο απολα δλδ...gaming ταινιες ιντερνετ.το gaming σιγουρα ειναι βασικοτερο απολα μιας και γιαυτο θελω να κανω περισσοτερο την αναβαθμιση μιας και κατα τα αλλα το υπαρχον pc ειναι ειδη αρκετα γρηγορο. Αν γινει αναβαθμιση θα γινει σιγα σιγα γιαυτο δεν μπορω να αναφερθω και σε ενα συγκεκριμενο μπατζετ, δλδ τα κομματια θα αγοραζοντε ενα ενα καθε 15 μερες με 1 μηνα και οχι μαζικα. Την βοηθεια σας και τις προτασεις σας τις χρειαζομαι ετσι ωστε να μου δειξετε και να μου πρτεινεται καποια κομματια που πιστευετε πως ναι θα παω καποια βηματα παραπανω αποτι ειμαι τωρα, δυστηχως εχω καιρο να ασχολειθω με το αθλημα λογο χρονου και εχω μεινει αρκετα πισω σε pc hardware.Κατι που θυμαμαι απο τα τελευταια ψαξιματα ειναι οτι ειχε γινει αρκετος "ντορος" για την σειρα skylake της intel, να ξεκαθαρισω πως θελω να παω σε intel και οχι amd cpu. Τωρα οσων αφορα το υπαρχον hardware, τι πιστευετε πρεπει να κρατησω και τι να αλλαξω?ειναι καποιο απο τα κομματια που μπορει πλεον να πωληθει ή να μην μπω καν στην διαδικασια? Η καρτα γραφικων αξιζει να πουληθει πιστευετε και αν ναι πανω κατω ποσο?θα μπορεσω δλδ να βγαλω ενα μερος της τιμης απο καινουρια παρομοια ή και καλυτερη?δεν την μπορω με εχει νευριασει εξαρχης απο την 1η μερα με κατι black screens (τα οποια λυθηκαν) αλλα και δεν μου εχει κατσει γενικοτερα καλα με τα drivers κλπ, νιωθω πολυ εκτος απο τα νερα μου με την amd και θα ηθελα κατι σε nvidia geforce που μου μοιαζει πιο "οικια"....εσας ποια η γνωμη σας για την συγκεκριμενη καρτα? Περιμενω τις προτασεις σας και τις συμβουλες σας και ευχαριστω εκ των προτερων. 1
ZELOMOTH Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Εχεις κι εσυ το συνδρομο απ΄ο,τι φαινεται του " Η amd καιγονται,ζεσταινονται, ειναι χαλι μαυρο, οι καρτες δεν ειναι καλες γιατι γραφουν amd πανω κτλ.." Δεν θα προσπαθησω να σε πισω για τα καινουργια της amd που ειναι αρκετα δυνατοτερα κτλ κτλ κτλ... Επισης αν δεν πεις ενα στο περιπου συνολικο μπατζετ δεν μπορω στα σιγουρα να σου πω κατι γιατι πρεπει να υπαρχει κι ενα ταβανι αλλιως θα σου πω κατευθειαν παρε 1080ti κτλ.... Βαλε εναν 3770 μεταχειρισμενο και παρε μια 1060 nvidia.. Θες και μνημες ομως αλλο τοσο πλεον απο οσο εχεις... Δωσε περισσοτερα στοιχεια λοιπον ωστε να παρεις πιο στοχευμενες απαντησεις... Ποσο extreme η΄ casual gamer εισαι, ποσα συνολικα χρηματα θα διαθεσεις κτλ... 1
kjtzemis Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Οτι εγραψα για την amd το εγραψα απο δικη μου προτιμηση, ουτε ξερω αν ειναι ή δεν ειναι καλυτερη εταιρια κλπ κλπ...το μονο που ειπα ειναι οτι επειδη στο παρελθον ειχα nvdia με ειχε βολεψει καλυτερα σε ολα σε σχεση με την καρτα που εχω τωρα που με εχει νευριασει απιστευτα ειδικα στις αρχες με κατι black screens τα οποια ευτηχως τα σταματησε. Υπολογιζω να βαζω στην ακρη γυρω στα 70 βαρια 100Ε το 15ημερο. Δεν βαζω καποιο οριο ξερω γω 3,4,5 μηνες...οσο με παει μιας και δεν το βιαζομαι.απλως ηθελα να δω τις προτασεις σας να δω που μπορω να κοιμανθω στην αγορα και τι παιζει γενικοτερα. Στο θεμα gaming τωρα, αυτο που θελω ειναι να παιζω οσο δυνατον με καλυτερα γραφικα τα games, δεν θα κατσω να ξεψαχνισω ομως κιολας τα frames 1 πανω 1 κατω οπως κανουν πολλα ατομα.το θεωρω υπερβολη..θελω να εχω καλα γραφικα και ομαλο παιχνιδι.
ZELOMOTH Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Τοτε καλυτερα ειναι μολις μαζεψεις ενα σημαντικο ποσο να ξανα ποσταρεις γιατι σε 1-3 μηνες θα εχουν βγει και αλλα πραγματα απο ολους τος ανταγωνιστες και θα εχουν αλλαξει και οι τιμες ..
kjtzemis Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Το θεμα δεν ειναι να κατσω να μαζεψω ενα συγκεκριμενο ποσο στην ακρη ετσι ωστε μετα να τα δωσω για να παρω ολα τα κομματια μαζι...αυτο δεν παιζει να καταφερω να το κανω διοτι οσο θα καθεται αυτο το ποσο στην ακρη ολο και κατι θα προκυψει και στο τελος θα γινει ατμος. Αυτο που θελω ειναι απο τωρα να ξεκινησω να παρω το πρωτο κομματι...απο πιο να ξεκινησω απο mobo απο τι? Συνηθως οι αγορες θα γινοντε καθε μεσα του μηνα που δεν υπαρχουν αλλες πολλες υποχρεωσεις και θα εχω διαθεσιμο το μπατζετ απο τα 2 15ημερα δλδ κοντα 200Ε...σιγουρα σε θεμα επεξεργαστη θα χρειαστει να ξεφυγει λιγο η τιμη αλλα θα κανω υπομονη λιγο παραπανω. Ελπιζω να καταλαβαινεις τι εννοω και να μην σε εχω καταμπερδεψει. Καθε μεσα του μηνα και αναλογα που βρισκομαι στο μηχανημα και στην αγορα να καλυπτω και ενα απο τα κομματια.
Millennium Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Το να αγοραζεις τμηματικα σε hardware-οδοσεις το βρισκω αστοχο φιλε μου γιατι και οι τιμες αλλαζουν και αλλα προιοντα βγαινουν και δεν εχεις και καινουριο ολοκληρωμενο συστημα να χαρεις ολο αυτο το διαστημα της διαδικασιας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα