logo15 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Εχω ενα κινητό για έναν συνάδελφο απο banggood. Tracking NLpost. Πάω στο σαιτ αλλα δεν το βγάζει. Τι παίζει?.. :/ Απο gearbest ολα αμέσως οταν αγόρασα περιφεριακα για πισι...
beef.techie Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Εξίσου αξιόπιστο είναι και το banggood, μη σκας. Ξαναδοκίμασε αύριο και αν δεν στο βγάλει στείλε τους ένα μήνυμα και ζήτα τους κάποιο url για να κάνεις track, λογικά θα σου απαντήσουν.
logo15 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Μου έχουν στείλει, αλλά δεν βγάζει τίποτα...
newsformobiles Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Στην εβδομάδα αφού έχεις λάβεις το tracking θα το δεις, όχι πιο νωρίς. Πάντως είναι πολύ αξιόπιστο. Εγώ παρέλαβα σε 12 μέρες ένα wearable σήμερα από εκεί
rose from hell Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Πιο πολύ να ανησυχείς για το τελωνείο και όχι για το banggood
stelios18120 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Ότι σ είπε ο αποπανω. Πιο πιθανό είναι αφού είναι κινητό να περάσει τελωνείο. Πάντως μην ανησυχείς για το banggood είναι φουλ αξιόπιστο
logo15 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Το ξερω για τον κίνδυνο τελωνείου.... Αρα το 12 μερες μαξ να φτασει ειναι σωστο που λενε? Καποτε περιμενες 1 μηνα+...
stelios18120 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δεν υπάρχει το 12 μέρες μαξ Αυτό είναι θέμα διανομής των ΕΛΤΑ και γενικά τον φόρτο εργασίας στο αεροδρόμιο κτλπ μέρη που περνάει το δέμα σου. Μπορεί άλλη φορά να Παραλλαβεις σε 10 μέρες και άλλες φορές να κάνει κάτι 25-30 μέρες και βαλε Αν υπάρχει κάποιος που ξέρει ακριβώς πόσες μέρες θα κάνει να μου τον γνωρίσεις και εμένα που κάνω άπειρες παραγγελίες να μου λεει ποτέ θα έρθουν ακριβώς
logo15 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 χαχαχ! Οκ. απλα μεχρι τωρα ολα ερχονται σε 15 μερες το πολυ που παραγγέλνω εγω και γνωστοι μου... (πληρωνουμε ενα 2ευρο ομως παραπανω)
panostosh Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Αρκετα αξιοπιστο καταστημα, εχω κανει πολλες αγορες απο εκει, τα στοιχεια του tracking εμφανιζονται συνηθως μετα απο 3-5 μερες. τωρα σχετικα με τον χρονο αποστολης, στα κινητα συνηθως επιλεγουν αυτη την εταιρεια αποστολης, εκτος αν επιλεξεις expensive που δεν νομιζω, , η εταιρειες ειναι συνηθως swiss post, seyhelles post, sg η nl post, αλλα σπανια εχω παρει κινητο απο banggood me nl post, τωρα σχετικα με τον χρονο αναμονης, υπολογισε σιγουρα 18 μερες+, μεχρι να εμφανιστει αεροδρομιο απο εκει κ περα εξαρταταται τον φορτο εργασιας, μπορει να παρει κ παραπανω, η διαφορες μεταξυ τους, ειναι οτι καποιες αργουν να ενημερωσουν το tracking, καποιες συνηθως ερχονται πιο γρηγορα, αλλα κ παλι εξαρταται απο πολλους παραγοντες.. Στα μικροτερα αντικειμενα σου δινει την δυνατοτητα να επιλεξεις air mail με επιπλεον εξοδα αποστολης (συνηθως 2 ευρω), αλλα ερχετε σημαντικα πιο γρηγορα, συνηθως 14 μερες, αν οχι λιγοτερες, σε αντιθεση με τον προτεινομενο τροπο (εχει tracking οχι απλο),το οποιο φτανει εως κ τις 25 μερες περιπου... Τελος, να σημειωσω τον αυξημενο κινδυνο οπως ανεφεραν κ τα παιδια πιο πανω, να περασει τελωνειο.
ELTASSOS Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 μπορεις να τηλεφωνήσεις στα ελτα να δωσεις το τρακιγκ και να σου πουν...βεβαια υπαρχει υστερηση στην ενημερωση της αποσυολης οπωσ σου ειπαν
teo_3 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Απο Banggood ψωνίζω καιρό τώρα και είναι απλά φαντααστικό. Μέχρι και 7 εργάσιμες έκανε προιόν για να έρθει. Το τελωνείο όμως πλέον το κάνει επίφοβο.
evkar Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Τελωνείο θα μπει παντού , δεν βλέπω να ξεφεύγει κάτι. Τώρα βέβαια γιατί τόσα χρόνια περνούσαν χωρίς τελωνείο , ενώ θα έπρεπε να υπάρχει για όλες τις εκτός ΕΕ χώρες , είναι άλλη ιστορία .
teo_3 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Γιατί τόσα χρόνια δεν περνούσαν τελωνείο? Απλά μαθηματικά ελληνικού δημοσίου. Έστω ότι εργαζόμενος του τελωνείου βγάζει α)1000€ κάνοντας την βαρετή πλην ταύτα τίμια δουλειά του ή β)1000€ κάνοντας δημόσιες σχέσεις, μπαίνοντας φέισμπουκ και πίνοντας φραπέδες.Τι πιθανότητες δίνεις ο μέσος έλληνας εργαζόμενος του δημοσίου να διάλεγε την επιλογή α) οεο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα