Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα κινητό για έναν συνάδελφο απο banggood. Tracking NLpost. Πάω στο σαιτ αλλα δεν το βγάζει. Τι παίζει?.. :/ Απο gearbest ολα αμέσως οταν αγόρασα περιφεριακα για πισι...

Δημοσ.

Εξίσου αξιόπιστο είναι και το banggood, μη σκας. Ξαναδοκίμασε αύριο και αν δεν στο βγάλει στείλε τους ένα μήνυμα και ζήτα τους κάποιο url για να κάνεις track, λογικά θα σου απαντήσουν.

Δημοσ.

Στην εβδομάδα αφού έχεις λάβεις το tracking θα το δεις, όχι πιο νωρίς. Πάντως είναι πολύ αξιόπιστο. Εγώ παρέλαβα σε 12 μέρες ένα wearable σήμερα από εκεί

Δημοσ.

Ότι σ είπε ο αποπανω.

Πιο πιθανό είναι αφού είναι κινητό να περάσει τελωνείο.

Πάντως μην ανησυχείς για το banggood είναι φουλ αξιόπιστο

Δημοσ.

Το ξερω για τον κίνδυνο τελωνείου.... Αρα το 12 μερες μαξ να φτασει ειναι σωστο που λενε? Καποτε περιμενες 1 μηνα+...

Δημοσ.

Δεν υπάρχει το 12 μέρες μαξ

Αυτό είναι θέμα διανομής των ΕΛΤΑ και γενικά τον φόρτο εργασίας στο αεροδρόμιο κτλπ μέρη που περνάει το δέμα σου.

Μπορεί άλλη φορά να Παραλλαβεις σε 10 μέρες και άλλες φορές να κάνει κάτι 25-30 μέρες και βαλε

Αν υπάρχει κάποιος που ξέρει ακριβώς πόσες μέρες θα κάνει να μου τον γνωρίσεις και εμένα που κάνω άπειρες παραγγελίες να μου λεει ποτέ θα έρθουν ακριβώς :)

Δημοσ.

χαχαχ! Οκ. απλα μεχρι τωρα ολα ερχονται σε 15 μερες το πολυ που παραγγέλνω εγω και γνωστοι μου... (πληρωνουμε ενα 2ευρο ομως παραπανω)

Δημοσ.

Αρκετα αξιοπιστο καταστημα, εχω κανει πολλες αγορες απο εκει, τα στοιχεια του tracking εμφανιζονται συνηθως μετα απο 3-5 μερες.

τωρα σχετικα με τον χρονο αποστολης, στα κινητα συνηθως επιλεγουν αυτη την εταιρεια αποστολης, εκτος αν επιλεξεις expensive που δεν νομιζω, , η εταιρειες ειναι συνηθως swiss post, seyhelles post, sg η nl post, αλλα σπανια εχω παρει κινητο απο banggood me nl post, τωρα σχετικα με τον χρονο αναμονης, υπολογισε σιγουρα 18 μερες+, μεχρι να εμφανιστει αεροδρομιο απο εκει κ περα εξαρταταται τον φορτο εργασιας, μπορει να παρει κ παραπανω,  η διαφορες μεταξυ τους, ειναι οτι καποιες αργουν να ενημερωσουν το tracking, καποιες συνηθως ερχονται πιο γρηγορα, αλλα κ παλι εξαρταται απο πολλους παραγοντες..

Στα μικροτερα αντικειμενα σου δινει την δυνατοτητα να επιλεξεις air mail με επιπλεον εξοδα αποστολης (συνηθως 2 ευρω), αλλα ερχετε

σημαντικα πιο γρηγορα, συνηθως 14 μερες, αν οχι λιγοτερες, σε αντιθεση με τον προτεινομενο τροπο (εχει tracking οχι απλο),το οποιο  φτανει εως κ τις 25 μερες περιπου...

Τελος, να σημειωσω τον αυξημενο κινδυνο οπως ανεφεραν κ τα παιδια πιο πανω, να περασει τελωνειο.

Δημοσ.

μπορεις να τηλεφωνήσεις στα ελτα να δωσεις το τρακιγκ και να σου πουν...βεβαια υπαρχει υστερηση στην ενημερωση της αποσυολης οπωσ σου ειπαν

Δημοσ.

Απο Banggood ψωνίζω καιρό τώρα και είναι απλά φαντααστικό. Μέχρι και 7 εργάσιμες έκανε προιόν για να έρθει. Το τελωνείο όμως πλέον το κάνει επίφοβο.

Δημοσ.

Τελωνείο  θα μπει παντού , δεν βλέπω να ξεφεύγει κάτι. Τώρα  βέβαια γιατί τόσα χρόνια περνούσαν χωρίς τελωνείο , ενώ θα έπρεπε να υπάρχει για όλες τις εκτός ΕΕ χώρες , είναι άλλη ιστορία . 

Δημοσ.

Γιατί τόσα χρόνια δεν περνούσαν τελωνείο? Απλά μαθηματικά ελληνικού δημοσίου.

Έστω ότι εργαζόμενος του τελωνείου βγάζει α)1000€ κάνοντας την βαρετή πλην ταύτα τίμια δουλειά του ή β)1000€ κάνοντας δημόσιες σχέσεις, μπαίνοντας φέισμπουκ και πίνοντας φραπέδες.
Τι πιθανότητες δίνεις ο μέσος έλληνας εργαζόμενος του δημοσίου να διάλεγε την επιλογή α) οεο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...