Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας. Πρόσφατα έσπασε η οθόνη απο το κινητό μου.Αυτό που με προβληματίζει ειναι οτι το digitizer δεν εχει παθει τιποτα.Συγκεκριμένα το μόνο πρόβλημα ειναι το σπασμένο γυαλί.Αν παραγγείλω για να το αλλάξω πρέπει να αλλάξω ολο το display? Δηλαδη να παρω digitizer ή μπορω να αλλάξω μονο το γυαλι; (Ίσως είναι χαζή ερώτηση αλλα δεν ετυχε να αλλαξω οθόνη).Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Καλημέρα σας. Πρόσφατα έσπασε η οθόνη απο το κινητό μου.Αυτό που με προβληματίζει ειναι οτι το digitizer δεν εχει παθει τιποτα.Συγκεκριμένα το μόνο πρόβλημα ειναι το σπασμένο γυαλί.Αν παραγγείλω για να το αλλάξω πρέπει να αλλάξω ολο το display? Δηλαδη να παρω digitizer ή μπορω να αλλάξω μονο το γυαλι; (Ίσως είναι χαζή ερώτηση αλλα δεν ετυχε να αλλαξω οθόνη).Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

ανέφερε μοντέλο και κατασκευαστή σε ορισμένα δεν χρειάζεται σε άλλα πάλι ναι 

Δημοσ.

Μπορείς να αλλάξεις μόνο το γυαλί. Πρέπει να ξέρει ο τεχνικός που θα το πας αλλα και πάλι είναι 50-50 γιατί μπορεί να μη γίνει σωστή δουλειά. Για μένα, καλύτερα να πάρεις ένα φιξ με digitizer για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Δημοσ.

Meizu m2 ειναι το κινητο . Μονος μου θα το κανω γνωριζω διαδικασια εχω αλλάξει digitizer απλως ρωταω για να μην το αλλαζω ολο.Ευχαριστω :) 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...