Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω προτασεις για ακουστικα που να ειναι βολικα, να εχουν ενταση και κυριως να μην μου φευγουν οταν κανω αερόβια ασκηση σαν τον μανιακο.

Δημοσ.

Τα εχω, τρελο vfm αλλα ο ηχος δεν συγκρινεται με ενσυρματα της ιδιας τιμης (ελεω bluetooth, δεν νομιζω να φταιει το μοντελο). Η μπαταρια κραταει γυρω στις 2 προπονησεις αλλα φορτιζουν γρηγορα

Δημοσ.

Τα εχω, τρελο vfm αλλα ο ηχος δεν συγκρινεται με ενσυρματα της ιδιας τιμης (ελεω bluetooth, δεν νομιζω να φταιει το μοντελο). Η μπαταρια κραταει γυρω στις 2 προπονησεις αλλα φορτιζουν γρηγορα

ναι κι εγω τα πηρα προσφατα και ειμαι πολυ ικανοποιημενος με την γενικη τους αποδοση και μπορω να πω οτι θα τα ξαναεπερνα.τωρα για τον ηχο δεν μπορω να κρινω γιατι δεν εχω ψειρες τετοιας τιμης οποτε δεν ειναι δικαιο να τα συγκρινω με headset ενσυρματο αλλα γενικα μου ακουγεται καλος.

Δημοσ.

ναι κι εγω τα πηρα προσφατα και ειμαι πολυ ικανοποιημενος με την γενικη τους αποδοση και μπορω να πω οτι θα τα ξαναεπερνα.τωρα για τον ηχο δεν μπορω να κρινω γιατι δεν εχω ψειρες τετοιας τιμης οποτε δεν ειναι δικαιο να τα συγκρινω με headset ενσυρματο αλλα γενικα μου ακουγεται καλος.

ειναι αναλογα και το ειδος παντα, δυστυχως σε techno υστερουν τα μπασα και σε rock τα φωνητικα. Θα ελεγα χωρις να ειμαι βεβαιος οτι ειναι αρκετα προσανατολισμενη προς τα πριμα η καμπυλη αποκρισης τους, ενδεχομενως σε rap/pop να ειναι καλυτερα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...