Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με μπερδέψατε και με κουράσατε. Δεν κάνω για δικηγόρος, θα μείνω στο γιατρός :P

• Απαντ. 390
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αξιζει το freesync να δώσω  100 παραπανω?παιζω bf4 αρκετα....

Φυσικά και αξίζει να πάρεις synced οθόνη, ειδικά για fps.

Απλά στις 34άρες uw όσο προσθέτεις features η τιμή ανεβαίνει 100άρια στην καλύτερη, 2-300αριά στη χειρότερη.

Αν είσαι με σφιχτό προϋπολογισμό, πήγαινε σε 27άρι wide. Είναι πιο ομαλές οι αυξήσεις αν δεν θες κάτι εξεζητημένο.

Δημοσ.

@ Whitefanged

Εσύ δε θα μιλάς για freesync με 1080 gsync και 200hz απαγορεύεται ακόλαστε

Δημοσ.

Το real-estate αφορά το εμβαδό. To productivity αφορά to productivity :P.

Κάνεις λάθος. Ορίστε και η ερμηνεία. http://www.usabilityfirst.com/glossary/screen-real-estate/index.html

Το Real-Estate εξαρτάται από την ανάλυση και μόνο. Μια 4K 24άρα οθόνη έχει πολύ μεγαλύτερο real-estate από μια 50άρα Full HD.

• Like 1
Δημοσ.

Κάνεις λάθος. Ορίστε και η ερμηνεία. http://www.usabilityfirst.com/glossary/screen-real-estate/index.html

Το Real-Estate εξαρτάται από την ανάλυση και μόνο. Μια 4K 24άρα οθόνη έχει πολύ μεγαλύτερο real-estate από μια 50άρα Full HD.

Ναι ρε 'συ το είπαμε αυτός μιλούσε για επιφάνεια εκατοστά πως το λένε κι εσύ είπες για ανάλυση μη το κουράζετε άλλο.

Δημοσ.

Ναι το ξέρω ότι μιλούσαμε για διαφορετικά πράγματα. Απλά εδώ συγκεκριμένα έκανε λάθος και του το εξήγησα :)

Το real-estate αφορά το εμβαδό. To productivity αφορά to productivity :P.

Δημοσ.

Αλήθεια δεν το είχα συνδέσει ότι το productivity συνδέεται με το real estate.

Πάντα το ΄χα στο μυαλό μου με την επί λέξη μετάφραση..

Προφανώς λάθος.

Δημοσ.

Αλήθεια δεν το είχα συνδέσει ότι το productivity συνδέεται με το real estate.

Πάντα το ΄χα στο μυαλό μου με την επί λέξη μετάφραση..

Προφανώς λάθος.

No problem. Απλά παίζουμε με τις λέξεις ούτως ή άλλως :P

Δημοσ.

Δηλαδή οποιος πάρει μια 21:9 να πάρει καλύτερα μια 29 η 34 ?? Γιατί εγώ παράκοιλα αυτή https://www.skroutz.gr/s/11885419/LG-29UM69G-B.html αν είναι να ακυρώσω να πάρο μια 34 αλλα χωρίς το FreeSync γιατί πάει πολύ

29αρα 2560χ1080 η 34αρα 3440χ1440

34αρα 2560χ1080 δεν αξιζει.

• Like 1
Δημοσ.

Δογματικές φαντασιοπληξίες.

Και μπορώ να είμαι όσο δεικτικός μου γουστάρει, γιατί τις πλήρωσα τις ιδεοληψίες ορισμένων

λαμβάνοντας τους υπόψη και αγοράζοντας το u2715h από το οποίο απαλλάχθηκα σε λιγότερο από έτος.

Όχι γιατί ήταν κακό monitor αλλά γιατί δεν ταίριαζε στις ανάγκες μου.

Τι αξίζει και τι όχι στα περιφερειακά είναι ξεκάθαρα υποκειμενικό.

• Like 2
Δημοσ.

29αρα 2560χ1080 η 34αρα 3440χ1440

34αρα 2560χ1080 δεν αξιζει.

Εγώ έχω το 34 2560Χ1080 και μπορώ να πω ότι αξίζει μια χαρά για τα λεφτά της,είχα πάρει πρώτα την 29αρα αλλά τελικά ήθελα μεγαλύτερη και έτσι πήρα την 34αρα.

Το να πας σε 34 1440p περισσότερο ζόρισμα θα φάει η κάρτα γραφικών,εκτός αν έχεις καμιά 1080ti που δεν μασάει μια σε αυτή την ανάλυση :P

• Like 1
Δημοσ.

μόλις την μπίρα με πρώτη ματια το monitor LG 29UM69G-B είναι καλο και το μέγεθος  είναι μια χαρά τώρα πρέπει να φτιάξω τα χρώματα καμια πρόταση ? οποιος θέλει να βλέπει ταινίες καλύτερα να πάρει την 34 αν είναι για παιχνίδι η 29 είναι μια χαρά  kai gia  ταινίες

Δημοσ.

μόλις την μπίρα με πρώτη ματια το monitor LG 29UM69G-B είναι καλο και το μέγεθος  είναι μια χαρά τώρα πρέπει να φτιάξω τα χρώματα καμια πρόταση ? οποιος θέλει να βλέπει ταινίες καλύτερα να πάρει την 34 αν είναι για παιχνίδι η 29 είναι μια χαρά  kai gia  ταινίες

Ριξε φωτεινοτητα ανεβασε contrast ενεργοποιησε freesync τα υπολοιπα κατα το δοκουν.

Δημοσ.

Στο πρώτο Post έχω δώσει τιμές γι' αυτό που ρωτάς. Βάλτες και νομίζω ότι θα μείνεις ευχαριστημένος.

http://www.insomnia.gr/topic/641734-lg-29um68-p-εμπειρίες-219-ultrawide/?p=55607122

• Like 2
Δημοσ.

Καλημερα ,

σήμερα το πρωί ηρθε η οθονη,

πηρα την 34UM58-P,αρκετα εντυπωσιακη,ωραια χρωματα κτλπ κτλπ,

εγω θα εστιάσω στο πρακτικό του θέματος,στο παιγνίδι ειναι μια χαρα (bf4) καμια σχεση με πριν !!

Οσο για την δουλεια που το θελω ειναι υπεραρκετό !2 παράθυρα ανοικτά και δουλεύω ανετοτατα!

Ακόμα προσπαθώ να την συνηθίσω βεβαια και αυτα ειναι μια πρώτη γνώμη 4 ωρών,οσο παει μαρεσει και περισσότερο  ,

ΑΛΛΑ αν καποιος τη θελέι για δουλειά όπως εγώ θα πρέπει να σκεφτεί μόνο ενα παράγοντα,το οτι με 2 ξεχωριστές οθόνες μπορείς να τις περιστρέψεις και το οπτικό σου πεδίο να περιοριστεί  ενώ με την εν λόγο γυρνάς την κεφαλή σου λιγο....:)

κατα τα αλλα βολευει!

Ευχαριστω για τις συμβουλες και την βοηθεια!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...