Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φτιάχνεις custom resolution στο nvidia control panel, γίνεται και με amd.

Και εγω στην um58 ετσι απλα το εκανα. Αν θυμαμαι καλα οταν το ειχα ψαξει μονο σε μικροτερες αναλυσεις εχει απο μονο του σε default τα 75 hz δεν ξερω γιατι.

• Απαντ. 390
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Άκυρο. Έκανα Custom, φάνηκε να το παίρνει, αλλά δεν το έχει πάρει.

Καταρχάς έχεις κάνει αυτό το Test;

Στα 75Hz βλέπω ότι υπάρχει Frame Skipping. Από κάποιες γραμμές δεν περνάει το άσπρο από μέσα.

Σ' εσένα παίζει κανονικά;

http://www.testufo.com/#test=frameskipping

Ναι όλα καλά εκεί ... 75hz σταθερά , στα games όχι εκεί έχω μόνο θεμα ....
  • Moderators
Δημοσ.

Ναι όλα καλά εκεί ... 75hz σταθερά στα games όχι ....

Δεν ξέρω αλλά για να δεις αν υπάρχει θέμα με frame skipping θέλει μόλις γράψει valid να βγάλεις φωτογραφία μη της ρυθμίσεις που αναφέρει πολύ μπερδεύονται για αυτό το αναφέρω

Όταν βγάλεις φωτογραφία θα πρέπει να φαίνεται το άσπρο σε 4-5 κουτάκια συνεχομενο χωρίς κενά Ενδιάμεσα

Δημοσ.

Εκεί τα περνάει όλα τζετ , δεν έχω θέμα με frame skipping ... Κάτι άλλο παίζει ... Υπάρχει καποιος driver για οθόνη που πρέπει να περάσω ? Τρέχει τα πάντα εκτός από games στα 75... Το heaven bench και το firestrike τρέχουν κανονικά .... Τα games μόνο σε 60

Θα τραβήξω screenshot από το σπίτι το βραδάκι , έχω μπλέξει 12ωρα δουλειά και δεν είμαι στο pc

• Moderators
Δημοσ.

Εκεί τα περνάει όλα τζετ , δεν έχω θέμα με frame skipping ... Κάτι άλλο παίζει ... Υπάρχει καποιος driver για οθόνη που πρέπει να περάσω ? Τρέχει τα πάντα εκτός από games στα 75... Το heaven bench και το firestrike τρέχουν κανονικά .... Τα games μόνο σε 60

Θα τραβήξω screenshot από το σπίτι το βραδάκι , έχω μπλέξει 12ωρα δουλειά και δεν είμαι στο pc

Δοκίμασες να βγάλεις φωτογραφία? Βλέπω πολλές αναφορές ότι δεν πιάνουν όλες τα 75

• Moderators
Δημοσ.

Φωτό με το κινητό εννοείς ? Όχι δεν δοκίμασα , σήμερα το βράδυ θα δω

Για να δεις ότι δεν έχεις frame skip κάνεις το τεστ και πρέπει να βγάλεις φωτογραφία την οθονη (σου λέει της ρύθμισεις για την φωτογραφική) αν στη φωτογραφία που βγάλεις δεις το άσπρο κουτάκι συνεχόμενα σε 4-5 κελιά τότε είσαι οκ αν έχει κενά Ενδιάμεσα υπάρχει frame skip

Take photo of this screen with camera. Screenshots won't work. Use 1/5th second exposure or longer to capture multiple squares. If camera exposure can't be raised, decrease camera ISO and/or reduce monitor brightness, to make camera do longer exposures. If you see only 1 or 2 white squares in your photo, try again.

(2) Photo should not contain any popup messages. Take photo when you see "VALID" at bottom of page. The message "VALID" does not confirm frame skipping.

(3) Check photo for frame skipping. Compare to example good photo and example frameskipped photo. The photo should have a sequence of multiple solid squares, with no gaps in between. If there are gaps, then there is frame skipping. For testing refresh rate overclocking such as IPS 1440p 120Hz monitors or HDTV overclocking, close all other apps and browser tabs, run this test with nothing running, and check browser requirements. For an alternative, see Refresh Rate Multitool from shurcooL.

(4) Post your display overclocking results in the new Blur Busters Forum!

Όταν γράψει κάτω valid τότε βγάζεις φωτογραφία και βλέπεις (αντιγραφή από τι παραπάνω τεστ είναι οι οδηγίες

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως ωραία εμπειρία το ultrawide , ήμουν με 27αρι samsung και το έκανα τραμπα τον προηγούμενο μήνα με την lg ... Θέλει να την συνήθισεις λιγάκι αλλά προτιμώ να κοιτάω στα πλάγια παρά πάνω κάτω ... Βέβαια η έξτρα ανάλυση έκανε την 970 μου να μην πιάνει max settings 60fps στα νέα games αλλά μόλις μπήκε η 980ti επάνω λύθηκαν όλα :)

Δημοσ.

με το χερι στη καρδια :) Βλεπετε διαφορα απο τα 60hz στα 75hz? Προσωπικα πιστευω οτι αξιζει περισσοτερο να πας στα 100hz μιας 34αρας ή στα 144hz μιας 35αρας

Δημοσ.

Δεν νομίζω να είναι κάτι τραγικό από 60 στα 75 ... Αλλά αν έχει δυνατότητα why not ? Έτσι και αλλιώς η 980ti βγάζει αρκετά παραπάνω :D

Δημοσ.

Πρόσεξε καλύτερα θα έλεγα. Με γυμνό μάτι φαίνεται να το καταλαβαίνω. Βλέπεις ότι τα άσπρα δεν περνάνε από όλα τα κουτάκια. Θέλει προσοχή βέβαια για να το αντιληφθείς. 

Δημοσ.

Βέβαια η έξτρα ανάλυση έκανε την 970 μου να μην πιάνει max settings 60fps στα νέα games αλλά μόλις μπήκε η 980ti επάνω λύθηκαν όλα :)

Δεν ισχυει αυτο στην πλειοψηφια των παιχνιδιων μιας και η 1080p ultrawide αναλυση δεν τραβαει πολυ περισσοτερο απο οτι η full hd αναλυση(+του οτι η 970 δεν τρεχει πλεον ολα τα νεα παιχνιδια σε max settings με 60fps).

Δημοσ.

Δεν ισχυει αυτο στην πλειοψηφια των παιχνιδιων μιας και η 1080p ultrawide αναλυση δεν τραβαει πολυ περισσοτερο απο οτι η full hd αναλυση(+του οτι η 970 δεν τρεχει πλεον ολα τα νεα παιχνιδια σε max settings με 60fps).

10-15 fps κάτω είδα ανάλογα το game , όχι σε όλα , αλλά σε μερικά πιο νέα ήταν αρκετά ώστε να με ρίξει κάτω από το sweet spot ... Άλλοι θα κάνανε o/c την 970 και θα ήταν κομπλέ αλλά έκανα το overkill ... 90ευρω διαφορά ήταν , να μην την τσιμπαγα την 980ti ?

Δημοσ.

10-15 fps κάτω είδα ανάλογα το game , όχι σε όλα ,

Τωρα ναι μαλιστα. Ναι μεν ειναι μεγαλυτερη η αναλυση αλλα και παλι δεν ειναι 1440p γιαυτο το ειπα.

Οσο για την 980ti προφανως και καλα εκανες που την πηρες δεδομενου οτι η 970 ηδη σε πιο συγχρονα παιχνιδια τα βρισκει σκουρα σε ολα max.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...