Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 390
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Θα ήθελα πολύ μια τέτοια οθόνη. Πάμε για 800+€ όμως. Αλλά τα 241€ και άλλα τα 800€. :)

Καλά σίγουρα, γω την πήρα από Amazon χωρίς ΦΠΑ και Black Friday, γύρω στα 500-550 είχε βγει και πάλι αρκετά άλλα δεν αγοράζεις κάθε χρόνο οθόνη, τώρα κάποια στιγμή θα αγοράσω και μια επέκταση εγγυησης από την LG και θ είμαι καλυμενος

• Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια καλησπέρα. Θέλω να αγοράσω την οθόνη του τίτλου (lg 29' um68-p) και έχω μια ερώτηση. Μπορώ να συνδέσω δυο συσκευές πάνω ή δύο υπολογιστές και να παίζουν ταυτόχρονα σε σπλιτ;

• Like 2
Δημοσ.

Παιδια καλησπέρα. Θέλω να αγοράσω την οθόνη του τίτλου (lg 29' um68-p) και έχω μια ερώτηση. Μπορώ να συνδέσω δυο συσκευές πάνω ή δύο υπολογιστές και να παίζουν ταυτόχρονα σε σπλιτ;

Ναι γίνεται. 

Δημοσ.

Ειναι το ιδιο ακριβως μονο που δεν εχει Freesync.

Εάν είναι όπως τα προηγούμενα 55 και 65 αντίστοιχα όχι δεν είναι ίδιες.

Η πρώτη είναι 8bit και η δεύτερη 10bit.

Δημοσ.

Εχω την LG 29UM65 ... Για κάποιο λόγο όταν την βάζω στα 75 hz ανοίγει τα games minimized ... Είναι συνδεδεμένη με το displayport σε μια 980ti . Επίσης δεν νομίζω να είναι 10bit , δεν μου βγάζει τέτοια επιλογή στο nvidia control panel

Δημοσ.

Πώς γίνεται να βάλεις την οθόνη στα 75Hz; Στα 60Hz δεν είναι η οθόνη; Εκτός αν τη δουλέψεις με Sync όπου παίζει στα 75Hz, κάτι που απ' ότι βλέπω δεν υποστηρίζει.

Δημοσ.

Πώς γίνεται να βάλεις την οθόνη στα 75Hz; Στα 60Hz δεν είναι η οθόνη; Εκτός αν τη δουλέψεις με Sync όπου παίζει στα 75Hz, κάτι που απ' ότι βλέπω δεν υποστηρίζει.

Φτιάχνεις custom resolution στο nvidia control panel, γίνεται και με amd.

• Like 1
Δημοσ.

Το μόνο πάντως που δεν με έχει βολεψει μέχρι τώρα είναι ότι δεν μπορώ να βρω πως να κάνω το bs player να παίζει fullscreen τις σειρές με μαύρες μπάρες στα πλάγια ... Τώρα τις κάνει zoom .... Κατά τα άλλα βόλεψε αρκετά σε games , ταινίες και browsing ...

Δημοσ.

Φτιάχνεις custom resolution στο nvidia control panel, γίνεται και με amd.

Δεν ήξερα ότι είναι τόσο εύκολο. Το έκανα και φαίνεται να είναι μια χαρά. Αφού είναι τόσο απλό γιατί δεν το κάνουν by default;

Δημοσ.

Άκυρο. Έκανα Custom, φάνηκε να το παίρνει, αλλά δεν το έχει πάρει.

Καταρχάς έχεις κάνει αυτό το Test;
Στα 75Hz βλέπω ότι υπάρχει Frame Skipping. Από κάποιες γραμμές δεν περνάει το άσπρο από μέσα.

Σ' εσένα παίζει κανονικά;

http://www.testufo.com/#test=frameskipping

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...