Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 390
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Heatspreader είπε

Φυσικά πρέπει να το ανοίξεις.

Έπαιξα FIFA, Tomb Raider, και League of Legends. Όλα μια χαρά. Θέλω να το δω και σε άλλα παιχνίδια.

πρεπει να χεις σκαμπανεβασματα στο framerate και το game σου να πηγαινει ομαλα για να ξερεις αν δουλευει.

Σου συνεβει αυτο?

ή ειχες καρφωμενα 75hz?

Δημοσ.

Η οθόνη μου υποστηρίζει FreeSync 40~75Hz.
Στο FIFA και στο LoL η αλήθεια είναι πως δεν παρατήρησα διαφορά ιδιαίτερη. Ειδικά στο FIFA καμία. Στο LoL όμως δεν είχα Tearing με Cap μέσα από το παιχνίδι στα 60FPS χωρίς Vsync.
Στο LoL βλέπω αμέσως το Latency του Vsync. Προηγουμένως, αν έβαζα Cap στα 60FPS είχα Tearing. Ελάχιστο μεν, αλλά είχα. Τώρα δεν έχω.

Στο Tomb Raider έτσι και αλλιώς παίζω από 40 έως 70FPS με Max Settings. Δεν παρατήρησα Tearing, όλα φαίνονταν πολύ ομαλά.

• Like 2
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Heatspreader είπε

Η οθόνη μου υποστηρίζει FreeSync 40~75Hz.
Στο FIFA και στο LoL η αλήθεια είναι πως δεν παρατήρησα διαφορά ιδιαίτερη. Ειδικά στο FIFA καμία. Στο LoL όμως δεν είχα Tearing με Cap μέσα από το παιχνίδι στα 60FPS χωρίς Vsync.
Στο LoL βλέπω αμέσως το Latency του Vsync. Προηγουμένως, αν έβαζα Cap στα 60FPS είχα Tearing. Ελάχιστο μεν, αλλά είχα. Τώρα δεν έχω.

Στο Tomb Raider έτσι και αλλιώς παίζω από 40 έως 70FPS με Max Settings. Δεν παρατήρησα Tearing, όλα φαίνονταν πολύ ομαλά.

οπως τα ακουω δουλευει

Ωραιος

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Heatspreader είπε

Ε βάλτε το και εσείς να δούμε. :)

Ε με vega τι να βάλουμε. Λες να πάμε κόντρα στο ρεύμα και να πάρουμε οθόνη με gsync με amd κάρτα γραφικών...

Δημοσ.

Το δοκιμασα στη δικια μου (Samsung c34f791) και φαινεται να δουλευει

Το δοκιμασα στο FC blood dragon αλλα επειδη εχει μια πολυ παραξενη χρωματικη παλετα το παιχνιδι, κατεβαζω το FC Primal για να το δοκιμασω και εκει. Ειναι και πολυ πιο βαρυ το Primal

Δημοσ.

Σημερα το βραδυ θα εχω την μεταχειρισμενη LG 34UC79G-B. Δεν αντεξα. Θα δωσω εντυπωσεις κυριως ως προς το χαμηλο ppi..

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπον ασχοληθηκα με τις ρυθμησεις στο FC Primal. 

To παιχνιδι το τερματισα σχετικα προσφατα και θυμαμαι πως ετρεχε.

Στα medium γραφικα οταν το ειχα παιξει με σκετο vsync οποτε επεφτε απο τα 100fps το καταλαβαινα αμεσως γτ εκανε μικροσπασιματακια.

Με τον νεο driver και με Gsync, καταρχας εχω καλυτερες επιδοσεις και μπορω και τα βαζω στο High. Για να μην εχω τα σπασιματακια πρεπει να εχω το vsync απ τις ρυθμησεις ανοιχτο. Καλα ως εδω αλλα με το που πεσει απ τα 100fps το καταλαβαινω αμεσως.

Μετα δοκιμασα απο την οθονη να βαλω την δευτερη επιλογη του freesync, το Ultimate Engine αντι του standard και βουαλαα!! Το game οταν επεφτε στα 90, 85, 80 δεν καταλαβαινα τπτ! Αρα αυτο σημαινει οτι το Gsync δηλωνει παρον. Αυτο που με μπερδευει λιγο ομως ειναι το γτ πρεπει να εχω ανοιχτο το vsync απ τις ρυθμησεις.

Υποτιθεται οτι οταν εχεις Gsync τοτε κλεινεις το vsync ετσι δεν ειναι?

Αν ομως κλεισω το vsync τοτε το παιχνιδι τρεμει ολοκληρο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...