Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Heatspreader είπε

Γυρίζοντας στο κλασσικό 16:9.

Ένας φίλος ήθελε να αγοράσει καινούρια οθόνη. Έτσι λοιπόν του πρότεινα την Dell S2719DGF. Καλή τιμή, με Gaming χαρακτηριστικά, καλή βάση και... Dell.
Δυστυχώς του έτυχε ένα καμένο Pixel και επειδή σκεφτόμουν να πάω και εγώ σε οθόνη με πολλά Hz, ήθελα να την δω από κοντά ώστε να τη συγκρίνω με τη δική μου LG 29UM68 δίπλα δίπλα.
Περισσότερο ήθελα να συγκρίνω το μέγεθος, αφού πίστευα, όπως αρκετοί νομίζω πως το 29άρι φαίνεται «μικρό» σε σχέση με το 27άρι.

Ήμουν αρκετά «ψημένος» να κάνω την αλλαγή. Αυτή η ομαλή κίνηση των 144Hz ακόμα και στο Browsing είναι πράγματι το κάτι άλλο.

Σύνδεσα την Dell, έκανα ότι χρειαζόταν για τα 144Hz και...
Το πρώτο πράγμα που αντίκρισα ήταν η έντονη φωτεινότητα. Εντάξει, την έριξα και μπόρεσα να την δουλέψω. Τα χρώματα μου φάνηκαν παράξενα, δεν μπορώ να εξηγήσω ακριβώς όμως τι με χάλασε. Σαν να μην ήταν τόσο καθαρά γενικότερα τα πράγματα και ειδικά οι γραμματοσειρές. Για παράδειγμα στο Facebook τα γράμματα δεν ήταν καθόλου ευανάγνωστα. Ήταν λεπτά και άτονα.

Αυτό βέβαια ίσως με λίγη υπομονή και ρυθμίζοντας τα χρώματα, να το έφερνα σιγά σιγά. 

Αυτό που με ξένισε και εκεί κατάλαβα ότι είμαι όμηρος του 21:9, ήταν στα παιχνίδια. Και όταν λέω όμηρος εννοώ ότι δεν μπορώ να πάρω άλλη οθόνη εκτός αν έχει αυτήν την αναλογία και μεγαλύτερη, με μεγαλύτερη ανάλυση. Δηλαδή κοντά στα 1000€.

Βάζοντας League of Legends αισθάνθηκα κλειστοφοβία. Ο χαρακτήρας μου ήταν πιο μεγάλος και έβλεπα λίγα πράγματα δεξιά και αριστερά, από εκεί που είχα συνηθίσει να είναι πιο μικρός ο χαρακτήρας μου και να βλέπω μεγάλο μέρος της πίστας. Στο Fifa 19 παρόμοια κατάσταση, αλλά για να πω την αλήθεια δεν με ενόχλησε τόσο.

Αν θα μπορούσα να περιγράψω με λίγα λόγια την κατάσταση, έχει ως εξής:
Στην επιφάνεια εργασίας και στο Browsing τα πράγματα ήταν πολύ «μακριά» και στα παιχνίδια τα πράγματα ήταν πολύ «κοντά».
Σίγουρα κατάλαβα πως η οθόνη έχει μεγαλύτερη πυκνότητα και υψηλότερη ανάλυση, στην επιφάνεια εργασίας, αλλά επειδή δεν ήταν καθαρή η απεικόνιση δεν μου το αντιστάθμισε.

Έρχομαι και ρωτάω λοιπόν. Αν εξαιρέσουμε την αναλογία οθόνης, η ποιότητα απεικόνισης έχει τόσο διαφορά σε σχέση με τη δική μου λόγω IPS vs TN panel; Και κάπου εδώ να πω πως ούτε το δικό μου Monitor είναι από τα ακριβά IPS Panels. Το λέω για να προλάβω κάποιους που ενδεχομένως να πουν ότι είναι φθηνή οθόνη με TN Panel η Dell.

νομιζω συνηθισες την ultrawide γι αυτο. Παντως αυτο που λες για την καθαροτητα των γραμματων, εγω το ειδα πρωτη φορα τοσο ουααου στην 34αρα μου. Ειναι σαν του ipad μου.

Εχω και μια 27αρα 1080p για τα παλια παιχνιδια που παιζω (adventures κλπ.) και εκει τα γραμματα κλπ, ειναι σαν ξερος μαρκαδορος.

Βασικα αυτη η 27αρα που λες δεν ξερω αν ειναι καλη και τα σχετικα, αλλα για να ειναι 2Κ θα επρεπε να τα δειχνει ολα πεντακαθαρα

• Απαντ. 390
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

27" σε 1080p ανάλυση δεν υφίσταται. Μιλάμε για τον απόλυτο βιασμό των ματιών (σε συνθήκες Browsing, όχι τόσο σε παιχνίδια).
Αν η 34άρα σου είναι 4K, ναι θα είναι σαν το iPad και λογικό...

Το θέμα είναι πως οι 4K, δεν έχουν πολλά Hz. Εκτός αν πας σε αστρονομικά ποσά.

Επεξ/σία από Heatspreader
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Heatspreader είπε

27" σε 1080p ανάλυση δεν υφίσταται. Μιλάμε για τον απόλυτο βιασμό των ματιών.

3440x1440 ειναι με 100hz και πιστεψε εχει τρελη διαφορα απο τα 60αρια μονιτορς.

Btw, θα πας πισω σε 16:9 τωρα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Heatspreader είπε

27" σε 1080p ανάλυση δεν υφίσταται. Μιλάμε για τον απόλυτο βιασμό των ματιών.

Και αστρονομικές κάρτες γραφικών. 

Για τον προβληματισμό σου:
Το μέγεθος είναι όντως ένα θέμα και μας φαίνεται πλέον μικρό/στενάχωρο το 27 σε 16-9 . Στα υπόλοιπα που έγραψες μάλλον φταίει το συγκεκριμένο μοντέλο που έπεσε στο φίλο σου. Προσωπική εμπειρία έχω με ενα 27 Acer Predator XB271HU (2k, ips panel) Στο desktop δεν έχω παρατηρήσει κάποιο θέμα με τα γράμματα ή τα χρώματα. 

Επεξ/σία από leros2004
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, Heatspreader είπε

27" σε 1080p ανάλυση δεν υφίσταται. Μιλάμε για τον απόλυτο βιασμό των ματιών (σε συνθήκες Browsing, όχι τόσο σε παιχνίδια).

Δεν ξέρω σε πόση απόσταση κάθεσαι, αν είσαι κολλημένο στην οθόνη οκ ,αλλά σε λογική απόσταση από την οθόνη αυτό που λες δεν ισχύει είναι υπερβολές. 24” k 27” 1080p δεν έχουν τόσο μεγάλη διαφορά όσο λένε μερικοί χρήστες, επαναλαμβάνω σε λογική απόσταση.

Ένας συνηθισμένος λόγος που φαίνετε το κείμενο χάλια είναι ότι o χρήστης δεν ενεργοποιεί το cleartype στα windows.

Επεξ/σία από Havik
  • Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, firepc είπε

3440x1440 ειναι με 100hz και πιστεψε εχει τρελη διαφορα απο τα 60αρια μονιτορς.

Btw, θα πας πισω σε 16:9 τωρα?

Ναι, λες για 21:9.
Δεν άλλαξα εγώ οθόνη. Ήταν να αλλάξω αν έμενα ευχαριστημένος από την οθόνη που πήρε ο φίλος.

Για 34" 3K και 100Hz θες 700+€.
Η Samsung C34H892WJU, η πιο οικονομική στην κατηγορία δεν φαίνεται ιδιαίτερα καλή όπως βλέπουμε εδώ

4 ώρες πριν, leros2004 είπε

Και αστρονομικές κάρτες γραφικών. 

Για τον προβληματισμό σου:
Το μέγεθος είναι όντως ένα θέμα και μας φαίνεται πλέον μικρό/στενάχωρο το 27 σε 16-9 . Στα υπόλοιπα που έγραψες μάλλον φταίει το συγκεκριμένο μοντέλο που έπεσε στο φίλο σου. Προσωπική εμπειρία έχω με ενα 27 Acer Predator XB271HU (2k, ips panel) Στο desktop δεν έχω παρατηρήσει κάποιο θέμα με τα γράμματα ή τα χρώματα. 

Χαίρω πολύ. IPS και 750€ οθόνη. :)

3 ώρες πριν, Havik είπε

Δεν ξέρω σε πόση απόσταση κάθεσαι, αν είσαι κολλημένο στην οθόνη οκ ,αλλά σε λογική απόσταση από την οθόνη αυτό που λες δεν ισχύει είναι υπερβολές. 24” k 27” 1080p δεν έχουν τόσο μεγάλη διαφορά όσο λένε μερικοί χρήστες, επαναλαμβάνω σε λογική απόσταση.

Ένας συνηθισμένος λόγος που φαίνετε το κείμενο χάλια είναι ότι o χρήστης δεν ενεργοποιεί το cleartype στα windows.

Κάθομαι στα 35-45cm από την οθόνη.

Δημοσ.

Μια φορα να πας σε 21:9 δεν ξανα γυρνας πισω στον απαρχαιωμενο 16:9. Ακομα και σειρες ταινιες τις απολαμβανω στο 21:9 format και μου αρεσει αρκετα περισσοτερο. Στα παιχνιδια δε ειναι τελειως αλλη εμπειρια με πραγματικα περισσοτερο περιεχομενο στην οθονη απο το να ειχα μια 27αρα 1440p με απλα 13ppi περισσοτερο. 

Γενικα τα καλα ultrawide 29αρια 2560x1080 ξεκινανε απο 200 μεχρι 300 ευρω και μετα για να παμε σε 34αρα 3440x1440 θελουμε τα διπλασια και λιγο παραπανω απο Ελλαδα παντα. Συν την αρκετα καλυτερη καρτα γραφικων. Τα βαζετε κατω αναλογα το budget και περνετε αναλογα. Τα 3440x1440 θελουν το λιγοτερο 1080ti/2080 καρτα. 34αρα με 2560x1080 δεν θα επερνα σιγουρα εχει 82ppi το οποιο ειναι αρκετα μικρο. 4K ultrawide ακομα δεν εχουν βγει και αν βγουν μονο με καμια 2080ti θα τρεχουν καλα μιας και θα μιλαμε για 33% μεγαλυτερη αναλυση απο native 4k. Τα βαζετε κατω και αναλογα το budget περνετε και οθονη. Σαν αναλυση η 2560x1080 ειναι 33% πιο βαρια απο full hd και η 3440x1440 33% πιο βαρια απο 1440p. Παντως το immersion που προσφερει μια τετοια οθονη λογω οπτικου πεδιου το βαζω πρωτο απο καθε αναλυση και fps. Εκτος αν δεν σας φτανουν τα 75-100fps που παιζουν τετοιες οθονες. 

Ακομα και σε competitive εχετε μεγαλυτερο πλεονεκτημα σε μια ultrawide οθονη απο αντιπαλους με 16:9 παρα σε μια 144hz. 

Με μια 1070-1080 θα ειστε ανετοι σε 29" 2560x1080 για αρκετο καιρο χωρις να θυσιασετε ουτε ppi ουτε πολλα χρηματα.

Να πω οτι εχω εκπλαγει και απο τα ηχεια της UM69 τα οποια παιζουν εξαιρετικα και δεν το περιμενα. 

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Heatspreader είπε

Κάθομαι στα 35-45cm από την οθόνη.

Αδερφέ με συγχωρείς αλλά δεν σου φταίει η ανάλυση τότε εσύ είσαι σχεδόν κολλημένος στην οθόνη. Εγώ έχω το 34σρι alienware το απλό δηλαδή στα 2560χ1080 και κάθομαι στους 80 πόντους το λιγότερο όπως πρέπει σε τέτοια μόνιτορ και δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα ούτε στο browsing  καλά στο gaming και ειδικά στα fps στα 160 κλειδωμένα που ειμαι απορώ πως έπαιζα τόσα χρόνια. Ναι το ξέρω ότι η οθόνη στο browsing  δεν  είναι τόσο sharp αλλά το μεγαλύτερο ρόλο τον παίζει η απόσταση που κάθεσαι 

Δημοσ.

Η αποσταση θεασης παιζει πολυ μεγαλο ρολο. Για competitive τα 100hz και πανω ειναι τα ιδανικα μαζι με ultrawide απλα εχεις το απολυτο και με ποντικι 4-5 χιλιαδες dpi.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Arkin είπε

Μια φορα να πας σε 21:9 δεν ξανα γυρνας πισω στον απαρχαιωμενο 16:9. Ακομα και σειρες ταινιες τις απολαμβανω στο 21:9 format και μου αρεσει αρκετα περισσοτερο. Στα παιχνιδια δε ειναι τελειως αλλη εμπειρια με πραγματικα περισσοτερο περιεχομενο στην οθονη απο το να ειχα μια 27αρα 1440p με απλα 13ppi περισσοτερο. 

Γενικα τα καλα ultrawide 29αρια 2560x1080 ξεκινανε απο 200 μεχρι 300 ευρω και μετα για να παμε σε 34αρα 3440x1440 θελουμε τα διπλασια και λιγο παραπανω απο Ελλαδα παντα. Συν την αρκετα καλυτερη καρτα γραφικων. Τα βαζετε κατω αναλογα το budget και περνετε αναλογα. Τα 3440x1440 θελουν το λιγοτερο 1080ti/2080 καρτα. 34αρα με 2560x1080 δεν θα επερνα σιγουρα εχει 82ppi το οποιο ειναι αρκετα μικρο. 4K ultrawide ακομα δεν εχουν βγει και αν βγουν μονο με καμια 2080ti θα τρεχουν καλα μιας και θα μιλαμε για 33% μεγαλυτερη αναλυση απο native 4k. Τα βαζετε κατω και αναλογα το budget περνετε και οθονη. Σαν αναλυση η 2560x1080 ειναι 33% πιο βαρια απο full hd και η 3440x1440 33% πιο βαρια απο 1440p. Παντως το immersion που προσφερει μια τετοια οθονη λογω οπτικου πεδιου το βαζω πρωτο απο καθε αναλυση και fps. Εκτος αν δεν σας φτανουν τα 75-100fps που παιζουν τετοιες οθονες. 

Ακομα και σε competitive εχετε μεγαλυτερο πλεονεκτημα σε μια ultrawide οθονη απο αντιπαλους με 16:9 παρα σε μια 144hz. 

Με μια 1070-1080 θα ειστε ανετοι σε 29" 2560x1080 για αρκετο καιρο χωρις να θυσιασετε ουτε ppi ουτε πολλα χρηματα.

Να πω οτι εχω εκπλαγει και απο τα ηχεια της UM69 τα οποια παιζουν εξαιρετικα και δεν το περιμενα. 

Το ότι πας μία φορά σε 21:9 και δεν γυρνάς, δεν είναι απαραίτητα θετικό για το λόγο που εξήγησα παραπάνω, θες πολλά λεφτά για μεγαλύτερη με μεγαλύτερη ανάλυση. Σου φαίνονται μετά ακόμα και οι τηλεοράσεις τετράγωνες.
Παιχνίδια; Περισσότερη πληροφορία.
Μάλιστα έχω βάλει και το Taskbar δεξιά και στην οθόνη και κερδίζω αρκετό χώρο στο Browsing και στο Editing. Δοκιμάστε το, είναι και μούρη. Απλά θέλει καμιά βδομάδα να το συνηθίσετε. 😉

462677006_fullscreen(Medium).PNG.2e5656a6354e9a5ddd6329b5dcfe246b.PNG

Φαίνονται τα 13ppi βέβαια. Όχι πολύ, αλλά φαίνονται.

5 ώρες πριν, Virus200 είπε

Αδερφέ με συγχωρείς αλλά δεν σου φταίει η ανάλυση τότε εσύ είσαι σχεδόν κολλημένος στην οθόνη. Εγώ έχω το 34σρι alienware το απλό δηλαδή στα 2560χ1080 και κάθομαι στους 80 πόντους το λιγότερο όπως πρέπει σε τέτοια μόνιτορ και δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα ούτε στο browsing  καλά στο gaming και ειδικά στα fps στα 160 κλειδωμένα που ειμαι απορώ πως έπαιζα τόσα χρόνια. Ναι το ξέρω ότι η οθόνη στο browsing  δεν  είναι τόσο sharp αλλά το μεγαλύτερο ρόλο τον παίζει η απόσταση που κάθεσαι 

Σαφώς. Αλλά όταν κάθεσαι πιο μακριά συμβαίνει το εξής, μικραίνει η οθόνη. Μπορείς να έχεις μία TV 55" και να κάθεσαι στα 5 μέτρα. Ε, πόσο μικρή φαίνεται; 

5 ώρες πριν, Arkin είπε

Η αποσταση θεασης παιζει πολυ μεγαλο ρολο. Για competitive τα 100hz και πανω ειναι τα ιδανικα μαζι με ultrawide απλα εχεις το απολυτο και με ποντικι 4-5 χιλιαδες dpi.

Όλα αυτά που περιγράφεις μεταφράζονται σε 700+€ για οθόνη + 800€ για κάρτα γραφικών.
Σχετικά με το ποντίκι μπορείς να το εξηγήσεις; Εγώ το έχω στα 1200DPI. Πάνω από 2.000DPI είναι πάρα πολύ γρήγορο. Αν είχα μεγαλύτερη ανάλυση οθόνης θα ήταν πιο αργό; 

Επεξ/σία από Heatspreader
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Heatspreader είπε

Το ότι πας μία φορά σε 21:9 και δεν γυρνάς, δεν είναι απαραίτητα θετικό για το λόγο που εξήγησα παραπάνω, θες πολλά λεφτά για μεγαλύτερη με μεγαλύτερη ανάλυση. Σου φαίνονται μετά ακόμα και οι τηλεοράσεις τετράγωνες.
Παιχνίδια; Περισσότερη πληροφορία.
Μάλιστα έχω βάλει και το Taskbar δεξιά και στην οθόνη και κερδίζω αρκετό χώρο στο Browsing και στο Editing. Δοκιμάστε το, είναι και μούρη. Απλά θέλει καμιά βδομάδα να το συνηθίσετε. 😉

462677006_fullscreen(Medium).PNG.2e5656a6354e9a5ddd6329b5dcfe246b.PNG

Φαίνονται τα 13ppi βέβαια. Όχι πολύ, αλλά φαίνονται.

Σαφώς. Αλλά όταν κάθεσαι πιο μακριά συμβαίνει το εξής, μικραίνει η οθόνη. Μπορείς να έχεις μία TV 55" και να κάθεσαι στα 5 μέτρα. Ε, πόσο μικρή φαίνεται; 

Όλα αυτά που περιγράφεις μεταφράζονται σε 700+€ για οθόνη + 800€ για κάρτα γραφικών.
Σχετικά με το ποντίκι μπορείς να το εξηγήσεις; Εγώ το έχω στα 1200DPI. Πάνω από 2.000DPI είναι πάρα πολύ γρήγορο. Αν είχα μεγαλύτερη ανάλυση οθόνης θα ήταν πιο αργό; 

Ωραιο αυτο με την μπαρα φιλε μου θα το δοκιμασω. Τα 13ppi στην αποσταση που ειμαι πιστεψε με δεν φαινονται καθολου. Γενικα οτιδηποτε πανω απο 90ppi θεωρω οτι ειναι αψογα απο μια αποσταση 60 εκατοστων και πανω. Στα 30 εκατοστα αν παω εκει ναι ισως με τεραστια προσοχη δω κανα pixel σε λευκο φοντο. Ολα αυτα που περιγραφω ειναι οντως τοσο ακριβα για αυτο και πηγα σε 29αρα full hd ultrawide και παιζω τα παντα με την καρτα που εχω στα 60-75fps με ultra ρυθμισεις και reshade. Eye candy γραφικα χωρις να θυσιαζω τα fps παιζω μονο single player παιχνιδια. 

Για το dpi τωρα. Το ειχα στα 2500 και ηταν οντως αρκετα γρηγορο. Με τον καιρο ομως το συνηθισα. Τωρα το εχω στα 3500 dpi και μου φαινεται φυσιολογικο. Στα παιχνιδια στο 3500 που το εχω τωρα μετα απο 2 μηνες μπορω να πω οτι γινομαι ολο και καλυτερος λογω γρηγοροτερης κινησης του ποντικιου και της καμερας. Κινησεις ακριβειας. Τα 1000-2000 μου φαινονται αργη κινηση αν γυρισω το ποντικι εκει. Το ποντικι που εχω παει μεχρι 7000 αλλα εκει δεν το προλαβαινω. Θελει συνηθεια. Τα 1200 παντως ειναι παρα πολυ λιγα.

Εχω εχω σκαλες στο κουμπι του ποντικιου για το dpi. 1500-2500-3000-3500. Αν πχ παρω sniper σε καποιο παιχνιδι το γυρναω στα 1500 για καλυτερη στοχευση. Σε κανονικο gameplay ομως τα 3500 χρειαζονται.

Μελλοντικα το ψηνω για μια 34αρα 3440x1440 100fps αλλα εχουμε δρομο να πεσουν κατω απο τα 400 και να μην θελω καρτα των 800 για να μπορω να βγαζω καλα fps με reshade και Ultra.

• Like 1
Δημοσ.

Είμαστε στην ίδια φάση. Σκεφτόμαστε το ίδιο σχετικά με τις οθόνες. Έτσι και εγώ, μελλοντικά και βλέπουμε. Προς το παρόν δεν γίνεται κάτι λόγω ότι πήγαμε σε 21:9.
Εγώ το έχω στα 300DPI όταν πατάω το κουμπί για στόχευση, το οποίο το χρησιμοποιώ περισσότερο στα γραφιστικά για να κάνω λεπτές κινήσεις. Στα παιχνίδια όπως στο LoL που έχω φτιάξει προφίλ, το έχω κανονικά για κουμπί που κάνω Spell.

Δεν έχω ασχοληθεί με το Reshade. Αξίζει τον κόπο;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Heatspreader είπε

Είμαστε στην ίδια φάση. Σκεφτόμαστε το ίδιο σχετικά με τις οθόνες. Έτσι και εγώ, μελλοντικά και βλέπουμε. Προς το παρόν δεν γίνεται κάτι λόγω ότι πήγαμε σε 21:9.
Εγώ το έχω στα 300DPI όταν πατάω το κουμπί για στόχευση, το οποίο το χρησιμοποιώ περισσότερο στα γραφιστικά για να κάνω λεπτές κινήσεις. Στα παιχνίδια όπως στο LoL που έχω φτιάξει προφίλ, το έχω κανονικά για κουμπί που κάνω Spell.

Δεν έχω ασχοληθεί με το Reshade. Αξίζει τον κόπο;

Οτι σε βολευει ειναι κυριως. Αλλοι παιζουν στα 12000dpi και λεω wtf. Κυριως οι επαγγελματιες. Στα υπολοιπα ειμαστε στα ιδια γενικα συμφωνουμε σχεδον στα παντα απο οσο εχουμε συζητησει.

Το reshade αξιζει με 1000. Ειναι οτι καλυτερο και μπορεις να φτιαξεις το παιχνιδι οπως εσυ θες ακριβως. Στην αρχη επερνα ετοιμες ρυθμισεις και τις εβαζα τωρα το φτιαχνω μονος μου ακριβως οπως το θελω. Δεν εχω να σου δειξω reshade-no reshade αλλα μπορεις να παρεις μια γευση απο τις παρακατω φωτογραφιες που εχω βγαλει. Ολες με reshade. Γενικα με το reshade δινουμε παραπανω contrast καθαριζουμε την εικονα απο την ασπριλα(κυριως σε ubisoft games) και δινουμε και χρωμα οσο μας αρεσει. Μπορεις να κανεις παρα πολλα πραγματα αν το μαθεις.

Spoiler

GRW-2018-04-19-22-28-52-442.png&key=be9f

GRW-2018-04-20-16-19-10-457.png&key=2c03

GRW-2018-04-24-23-39-52-010.png&key=5c2b

Far-Cry5-2018-04-17-00-06-59-050.png&key

Far-Cry5-2018-04-19-14-55-49-007.png&key

ACC-2018-12-26-13-19-29.png&key=534b186a

ACC-2018-12-26-13-19-49.png&key=3286b78e

FCPrimal-2018-10-28-01-55-08.png&key=2d8

FCPrimal-2018-10-28-02-00-54.png&key=41d

ACU_2018_06_22_15_17_07_856.png&key=db32

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, Arkin είπε

Συμφωνω απολυτα σε ολα, εκτος απο το σχολιο για τη 1070 που συμφωνω μερικως σαφως επειδη ειναι περισσοτερο ισχυρη και για το μελλον, απο τη στιγμη ομως που και η 580 8GB που εχω, μαξαρει γραφικα σε ολα τα παιχνιδια στη συγκεκριμενη αναλυση και στα συγκεκριμενα καρε, μπορει κανεις να κανει τη δουλεια του και με πιο φθηνη καρτα. Μελλοντικα τωρα προφανως και θα αλλαξουν τα δεδομενα οσο βαραινουν τα παιχνιδια, το γραφω ωστοσο για οσους ενδιαφερονται για το σημερα..

Να συμπληρωσω δε πως ειμαι πολυ ευχαριστημενος, ενθουσιασμενος θα ελεγα μετα την ενασχοληση μου  με το pc gaming, ερχομενος απο τις αναβαθμισμενες κονσολες και με Oled τηλεοραση, μου κλεβει πολυ gaming χρονο το πισι με την ταπεινη οθονη των 200 ευρω...

Σκεφτομαι δε πολυ σοβαρα να παω σε 34αρα 2560/1080 κ να παω λιγο πιο πισω την οθονη για να ''νικησω'' το χαμηλοτερο ppi καθως η αλλαγη σε 3440/1440 θα μου στοιχιζε περιπου ενα χιλιαρικο προκειμενου να αντικαταστησω την καρτα και την οθονη μου οπως σωστα αναφερατε και νωριτερα. 

Επεξ/σία από kostiger

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...