Heatspreader Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Σήμερα την πήγα στο Eshop για RMA. Οπότε από βδομάδα λογικά θα έχω νέα. Ευτυχώς είδα πως την έχουν διαθέσιμη σε περίπτωση που χρειαστεί αντικατάσταση. Φλερτάρω και με αυτήν (LG 27UD68-W) σε περίπτωση που μου γίνει πιστωτικό ή αντικατάσταση και όχι επισκευή. Από την άλλη δύσκολα γυρίζεις σε 16:9 από 21:9. Τι να πω; Θα δείξει.
firepc Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 8 λεπτά πριν, Heatspreader είπε Σήμερα την πήγα στο Eshop για RMA. Οπότε από βδομάδα λογικά θα έχω νέα. Ευτυχώς είδα πως την έχουν διαθέσιμη σε περίπτωση που χρειαστεί αντικατάσταση. Φλερτάρω και με αυτήν (LG 27UD68-W) σε περίπτωση που μου γίνει πιστωτικό ή αντικατάσταση και όχι επισκευή. Από την άλλη δύσκολα γυρίζεις σε 16:9 από 21:9. Τι να πω; Θα δείξει. ξεμεινες με την 1060 και κοιτας για 4Κ? Σοβαρεψου
Heatspreader Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Έτσι και αλλιώς κάρτα γραφικών δεν γίνεται να πάρω. Πάμε από Volta τώρα. Αν με το Volta μπορώ να πάρω με 500€ επιδόσεις GTX 1080, θα είναι τέλειο. Το 4K το θέλω περισσότερο για ευκρίνεια σε κείμενο και Browsing. Τα παιχνίδια που παίζω καθημερινά είναι League of Legends, FIFA 18. Αυτά τρέχουν άνετα σε 4K Max Settings. Τα υπόλοιπα θα τα παίζω σε 1920x1080 ή 2560x1400. Κάποια τα παίζω και στην Full HD TV. Συνήθως παίζω παιχνίδια που είναι 2ετίας λόγω κόστους αγοράς αυτών. 1
Havik Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σκέφτομαι να πάω σε 29 ή 34” utrawide, ανάλυση 1080p το θέμα είναι δεν ξέρω τι παίζει με την σύνδεση, η 7970 λέει τα παρακάτω, αν βάλω adaptor για HDMI θα έχω θέμα; Υποψήφια είναι η LG 34UM59 ~330€, αν βρω κάνα review…. Spoiler Resolution D-Sub Max Resolution : 2048x1536 DVI Max Resolution : 2560x1600 Interface DVI Output : Yes x 1 (DVI-I), Yes x 1 (DVI-D) HDMI Output : Yes x 1 (via DVI to HDMI adaptor x 1 ) Display Port : Yes x 4 (Regular DP) HDCP Support : Yes Δεν θέλω να πάω σε 1440 καθώς πρώτον δεν θέλω να διαθέσω τόσα χρήματα, δεύτερον και να ήθελα δεν μου αρέσει αυτή η ανάλυση ανησυχώ για blur σε ταινίες (1080p Χ 1.333 αντί για 4κ 1080p Χ 2) και τρίτον δεν θα την παλέψει η gpu, όχι ότι παίζω πολλά παιχνίδια πλέον αλλά μια στο τόσο, οπότε ναι μεν θέλω να αλλάξω την 24” 16:10 σε μεγαλύτερη ultrawide αλλά περιορίζομαι. Edit: Το DP είναι 1.2 και HDMI δεν είμαι σίγουρος, βασικά μπερδεύτηκα με τα Hz και τον αντάπτορα. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2018 από Havik
Heatspreader Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δεν καταλαβαίνω γιατί να μην παίξει η 7970 μέσω ψυφιακής σύνδεσης (HDMI, DVI, DP). Το D-Sub δεν σε ενδιαφέρει, δεν θα το χρησιμοποιήσεις. Το αποτέλεσμα στις ταινίες θα είναι πολύ καλό. Στα παιχνίδια ωστόσο όχι και τόσο και στο Browsing θα είναι δράμα. Σε τόσο μεγάλη επιφάνεια, μία τόσο χαμηλή ανάλυση δεν έχει καλό αποτέλεσμα. Εδώ καλά καλά δεν έχει καλό αποτέλεσμα το 1080p σε 22-29.
Havik Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Ξέρω γω, μην βγάζει με τον adaptor καμιά περιέργεια ανάλυση για uw και έχει μαύρες γραμμές δεξιά/αριστερά, είδα σήμερα μια 27” 1080 οκ δεν ήταν τόσο χάλια το ppi όσο νόμιζα σε κείμενο, σε απόσταση ενός χεριού (arm length) νομίζω είναι οκ, δεν έχω βρει ακόμα 29 κ 34” στο ίδιο μαγαζί, αν και μάλλον προτιμώ 34”.
prince_21 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα κ σπο μενα παιδες. Φρεσκος κάτοχος της οθόνης και μεχρι στιγμης μπορω να πω οτι ειμακ ενθουσιασμενος! Τη χρησιμοποιώ για gaming με 970 gtx. Η προηγούμενη ήταν μια dell p2314h και ημουν παρσ πολυ ικανοποιημένος. Το μονο που θα ελεγα οτι δε με ικανοποιεί θα ελεγα οτι ειναι η βαση της αλλα οκ! Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2018 από prince_21
Heatspreader Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 19 ώρες πριν, Havik είπε Ξέρω γω, μην βγάζει με τον adaptor καμιά περιέργεια ανάλυση για uw και έχει μαύρες γραμμές δεξιά/αριστερά, είδα σήμερα μια 27” 1080 οκ δεν ήταν τόσο χάλια το ppi όσο νόμιζα σε κείμενο, σε απόσταση ενός χεριού (arm length) νομίζω είναι οκ, δεν έχω βρει ακόμα 29 κ 34” στο ίδιο μαγαζί, αν και μάλλον προτιμώ 34”. https://forums.anandtech.com/threads/problem-with-a-ultra-wide-21-9-display-on-a-radeon-hd-7900-series-card.2390130/ Αναφορά σε κείμενο Thanks for the responses guys. Last night about 1am I noticed there was an unopened cable package in the box. It was the HDMI cable included with the monitor. Luckily, my video card had an HDMI out on it. Discovered it when I decided to swap the cards around thinking there may be a bad dvi port or DAC or whatever. Hooked it up using the cable I found, and it worked. 19 ώρες πριν, prince_21 είπε Καλησπερα κ σπο μενα παιδες. Φρεσκος κάτοχος της οθόνης και μεχρι στιγμης μπορω να πω οτι ειμακ ενθουσιασμενος! Τη χρησιμοποιώ για gaming με 970 gtx. Η προηγούμενη ήταν μια dell p2314h και ημουν παρσ πολυ ικανοποιημένος. Το μονο που θα ελεγα οτι δε με ικανοποιεί θα ελεγα οτι ειναι η βαση της αλλα οκ! Ναι η βάση είναι κάπως... Από eshop την πήρες; 1
npil Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα, διαβασα μερικα ποστς στο θρεντ για την εν λογω οθονη. εχω μπερδευτει ομως. Αρχικα να σας πω οτι ειμαι κατοχος της 29um59-p https://www.skroutz.gr/s/12265165/LG-29UM59-P.html που ειναι σχεδον ιδια με την του θεματος. ηθελα λοιπον να ρωτησω εγω σε συνδεση hdmi και καρτα nvidia1050ti , βαζω ρυθμιση 75hz freesync και μου δειχνει οτι εχει την συγκεκριμενη αναλυση . Ισχυει αυτο ? η δεν ειναι 75hz και οταν λετε στα παιχνιδια πιανει τα 75hz σε χαμηλοτερη αναλυση τι εννοητε? εγω εβαλα gtav με 2560χ1080 και 75hz και εδειχνε μια χαρα αν μπορει καποιος να μου το εξηγησει. ps.Και κατι ακομα (αν εχει τυχει σε κανεναν?) Οταν χρησιμοποιω την εφαρμογη της οθονης για win 10 που ρυθμιζεις τα χρωματα κτλ. μετα απο δυο,τρεις-φορες μου κολλαει στο mouse το διπλο κλικ και δεν μπορω να ανοιξω κανενα εικονιδιο με διπλο κλικ αλλα με δεξι και "open" , εχει συμβει σε κανεναν σας ? Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2018 από npil
Heatspreader Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Από τις 14 Φεβρουαρίου, σήμερα παρέλαβα την οθόνη. Τέλος καλό, όλα καλά. Μετά το 19άρι που είχα όλες αυτές τις μέρες, μου φαίνεται τρομερά μεγάλο το 29άρι. Έγινε αλλαγή πλακέτας απ' ότι μου είπαν στο Service την LG με το οποίο είχα επικοινωνία παρόλο που μεσολάβησε το Eshop και φαντάζομαι ότι πρόκειται για την πλακέτα του ήχου. Είχα άγχος μήπως έχει σημάδια ανοίγματος ή χτυπήματα, αλλά ευτυχώς τίποτα. Την είχα παραδώσει στο κουτί της με όλα τα περιφερειακά και έτσι την παρέλαβα. Υπήρξε μία καθυστέρηση λόγω αναμονής για το ανταλλακτικό δυστυχώς, αλλά η δουλειά έγινε. Στις 3/8/2018 στις 2:55 ΜΜ, npil είπε Καλησπερα, διαβασα μερικα ποστς στο θρεντ για την εν λογω οθονη. εχω μπερδευτει ομως. Αρχικα να σας πω οτι ειμαι κατοχος της 29um59-p https://www.skroutz.gr/s/12265165/LG-29UM59-P.html που ειναι σχεδον ιδια με την του θεματος. ηθελα λοιπον να ρωτησω εγω σε συνδεση hdmi και καρτα nvidia1050ti , βαζω ρυθμιση 75hz freesync και μου δειχνει οτι εχει την συγκεκριμενη αναλυση . Ισχυει αυτο ? η δεν ειναι 75hz και οταν λετε στα παιχνιδια πιανει τα 75hz σε χαμηλοτερη αναλυση τι εννοητε? εγω εβαλα gtav με 2560χ1080 και 75hz και εδειχνε μια χαρα αν μπορει καποιος να μου το εξηγησει. ps.Και κατι ακομα (αν εχει τυχει σε κανεναν?) Οταν χρησιμοποιω την εφαρμογη της οθονης για win 10 που ρυθμιζεις τα χρωματα κτλ. μετα απο δυο,τρεις-φορες μου κολλαει στο mouse το διπλο κλικ και δεν μπορω να ανοιξω κανενα εικονιδιο με διπλο κλικ αλλα με δεξι και "open" , εχει συμβει σε κανεναν σας ? Από τη στιγμή που η κάρτα γραφικών σου δεν υποστηρίζει FreeSync, πρέπει να το απενεργοποιήσεις από την οθόνη. Στη δική μου αν το έχω ενεργοποιημένο έχω Stuttering. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε Frame Skipping. Η οθόνη είναι 75Hz μόνο όταν είναι ενεργοποιημένο το Freesync και φυσικά όταν δέχεται σήμα από AMD κάρτα γραφικών. Όταν λέμε ότι τα παιχνίδια χρειάζονται μικρότερη ανάλυση για τα 75Hz (75FPS), εννοούμε πως σε περίπτωση που η κάρτα δεν μπορεί να βγάλει τόσα Frames Per Second στην ανάλυση 2560x1080, θα πρέπει να μειωθεί η ανάλυση για να μπορέσει. Όχι, εμένα δεν μου έχει τύχει αυτό που περιγράφεις σχετικά με το διπλό κλικ. Ίσως πρόκειται για κάποιο bug των Windows; Οι ρυθμίσεις που χρησιμοποιώ για την οθόνη του θέματος είναι οι παρακάτω, οι οποίες φυσικά βρίσκονται και στο πρώτο Post. Αναφορά σε κείμενο Brightness: 40 Contrast: 75 Red: 38 Green: 44 Blue: 48 1
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 9/3/2018 στις 4:16 ΜΜ, Heatspreader είπε Από τη στιγμή που η κάρτα γραφικών σου δεν υποστηρίζει FreeSync, πρέπει να το απενεργοποιήσεις από την οθόνη. Στη δική μου αν το έχω ενεργοποιημένο έχω Stuttering. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε Frame Skipping. Η οθόνη είναι 75Hz μόνο όταν είναι ενεργοποιημένο το Freesync και φυσικά όταν δέχεται σήμα από AMD κάρτα γραφικών. Έχοντας απενεργοποιημένο το freesync άν βάλεις στο nvidia control panel custom resolution 75hz 2560x1080 δέν στο παίρνει; Δοκίμασες με custom resolution utility; https://www.monitortests.com/forum/Thread-Custom-Resolution-Utility-CRU Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2018 από Επισκέπτης
Heatspreader Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Ακόμα και αν το πάρει το πιο πιθανό είναι να έχει Frame Skipping. https://www.testufo.com/frameskipping
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ δεν είχα αλλα anyway Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2018 από Επισκέπτης
npil Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 9/3/2018 στις 4:16 ΜΜ, Heatspreader είπε Από τις 14 Φεβρουαρίου, σήμερα παρέλαβα την οθόνη. Τέλος καλό, όλα καλά. Μετά το 19άρι που είχα όλες αυτές τις μέρες, μου φαίνεται τρομερά μεγάλο το 29άρι. Έγινε αλλαγή πλακέτας απ' ότι μου είπαν στο Service την LG με το οποίο είχα επικοινωνία παρόλο που μεσολάβησε το Eshop και φαντάζομαι ότι πρόκειται για την πλακέτα του ήχου. Είχα άγχος μήπως έχει σημάδια ανοίγματος ή χτυπήματα, αλλά ευτυχώς τίποτα. Την είχα παραδώσει στο κουτί της με όλα τα περιφερειακά και έτσι την παρέλαβα. Υπήρξε μία καθυστέρηση λόγω αναμονής για το ανταλλακτικό δυστυχώς, αλλά η δουλειά έγινε. Από τη στιγμή που η κάρτα γραφικών σου δεν υποστηρίζει FreeSync, πρέπει να το απενεργοποιήσεις από την οθόνη. Στη δική μου αν το έχω ενεργοποιημένο έχω Stuttering. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε Frame Skipping. Η οθόνη είναι 75Hz μόνο όταν είναι ενεργοποιημένο το Freesync και φυσικά όταν δέχεται σήμα από AMD κάρτα γραφικών. Όταν λέμε ότι τα παιχνίδια χρειάζονται μικρότερη ανάλυση για τα 75Hz (75FPS), εννοούμε πως σε περίπτωση που η κάρτα δεν μπορεί να βγάλει τόσα Frames Per Second στην ανάλυση 2560x1080, θα πρέπει να μειωθεί η ανάλυση για να μπορέσει. Όχι, εμένα δεν μου έχει τύχει αυτό που περιγράφεις σχετικά με το διπλό κλικ. Ίσως πρόκειται για κάποιο bug των Windows; Οι ρυθμίσεις που χρησιμοποιώ για την οθόνη του θέματος είναι οι παρακάτω, οι οποίες φυσικά βρίσκονται και στο πρώτο Post. θα ηθελα καποιες συμβουλες για ultrawide lg , Επειδη πως ανεφερα εχω την 29um59-p , εδω και 5 μερες . Δεν μπορω να την συνηθισω (ειχα 22" tn) . Στα χρωματα εχω βρει μια λυση στις ρυθμισεις κ φαινετε ομορφη(κυριως στα παιχνιδια) , αλλα ρε παιδια νιωθω να με πνιγει αυτο το μεγεθος (κυριως στο browsing και στο διαβασμα) και μπορω να πω οτι καπου με κουραζει εντονα , αυτη η μεγαλη επιφανεια που εχει . Ειμαι σε μια αποσταση 60 εκατοστων και απο οτι διαβαζω ειναι ηδανικη , Τωρα δεν ξερω μηπως το υψος της ειναι χαμηλο και πρεπει να την βαλω ψηλοτερα (ισως με καποια βαση επιπλεον) Παντως με κουραζει στα ματια απο οτι η προηγουμενη μικρη που ειχα . δεν ξερω εχετε καποια συμβουλη ? Αν ειναι ξερετε αν θα μπορεσω να την επιστρεψω (την πηρα απο public) και την εχω 5 μερες ? αυτα καθε συμβουλη δεκτη Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2018 από npil
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 50 λεπτά πριν, npil είπε θα ηθελα καποιες συμβουλες για ultrawide lg , Επειδη πως ανεφερα εχω την 29um59-p , εδω και 5 μερες . Δεν μπορω να την συνηθισω (ειχα 22" tn) . Στα χρωματα εχω βρει μια λυση στις ρυθμισεις κ φαινετε ομορφη(κυριως στα παιχνιδια) , αλλα ρε παιδια νιωθω να με πνιγει αυτο το μεγεθος (κυριως στο browsing και στο διαβασμα) και μπορω να πω οτι καπου με κουραζει εντονα , αυτη η μεγαλη επιφανεια που εχει . Ειμαι σε μια αποσταση 60 εκατοστων και απο οτι διαβαζω ειναι ηδανικη , Τωρα δεν ξερω μηπως το υψος της ειναι χαμηλο και πρεπει να την βαλω ψηλοτερα (ισως με καποια βαση επιπλεον) Παντως με κουραζει στα ματια απο οτι η προηγουμενη μικρη που ειχα . δεν ξερω εχετε καποια συμβουλη ? Αν ειναι ξερετε αν θα μπορεσω να την επιστρεψω (την πηρα απο public) και την εχω 5 μερες ? αυτα καθε συμβουλη δεκτη Κάτσε πιό πίσω Βάλε ένα βιβλίο στη βάση και φέρ'την στο ύψος των ματιών. Άν έχεις τοίχο πίσω βάλε vesa. Θες απλά χρόνο να τη συνηθίσεις δώσ'της λίγες ακόμα μέρες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα