Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 390
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λογικα θα την αγορασω πιστευω οτι ειναι εντελως αλλη εμπειρα και οτι αξιζει. Οι διαφορες ειναι μονο στα ηχεια και design ? http://www.skroutz.gr/comparelists/43?compare=8287603%2C8910747

Και στο Freesync δεν κάνω λάθος.

Αν έχεις τα λεφτά πάρε να έχεις και Freesync. Μπορεί να το χρησιμοποιήσεις, ποιος ξέρει;

Να προσέξεις όταν πας στο κατάστημα και τις δεις (στο Mall υπάρχουν αυτά τα μοντέλα νομίζω) πως τα χρώματα τα βάζουν τέρμα. Αυτό δεν σε ενδιαφέρει. Είναι τόσο έντονες οι οθόνες που χρειάζεσαι αντηλιακό και γυαλιά ηλίου. Βέβαια στο κατάστημα υπάρχει έντονος φωτισμός. Μια γεύση θα πάρεις πάντως...

• Like 1
Δημοσ.

Ναι. Υπάρχει κι ένα πρόγραμμα που λέγεται flawless widescreen και κάνει ορισμένα παιχνίδια  που κανονικά δεν το υποστηρίζουν, να το υποστηρίζουν.

Το θεμα ομως ειναι οτι πρεπει να καθεται ο χρηστης καθε φορα και να ψαχνει μονος του για πραγματα που στις αλλες οθονες δουλευουν out of the box. Καλο ειναι φυσικα που υπαρχουν επιλογες(για pc μιλάμε αλλωστε),αλλα το θεμα ειναι οτι το Ultrawide δεν ειναι κατι καινουργιο που τωρα εμφανιστηκε και γιαυτο και δεν το υποστηριζουν ολα τα παιχνιδια.

Να το πω πιο απλα.Δεν γινεται να μου το υποστηριζει παιχνιδι του 2012 και 2013 και να μην το υποστηριζει παιχνιδι του 2017. Ακομα και το δημοφιλες Overwatch χωρις Ultrawide επισημη υποστηριξη κυκλοφορησε,και μιλαμε για μια απο τις μεγαλυτερες εταιρειες στον χωρο.

Δημοσ.

Προσωπικά δεν πρόκειται να σκαλίσω για Fixes. Αν παίζει παίζει, αν δεν παίζει δεν πειράζει.

ΠΡοφανως και τωρα δεν σε πειραζει λογω της χαμηλης τιμης αλλα για να ειχες δωσεις 800 ή και 1200ευρω να δουμε αν θα σε πειραζε :P,οπως η γνωστη https://www.skroutz.gr/s/8417369/Asus-Rog-Swift-PG348Q.html

Δημοσ.

Το θεμα ομως ειναι οτι πρεπει να καθεται ο χρηστης καθε φορα και να ψαχνει μονος του για πραγματα που στις αλλες οθονες δουλευουν out of the box. Καλο ειναι φυσικα που υπαρχουν επιλογες(για pc μιλάμε αλλωστε),αλλα το θεμα ειναι οτι το Ultrawide δεν ειναι κατι καινουργιο που τωρα εμφανιστηκε και γιαυτο και δεν το υποστηριζουν ολα τα παιχνιδια.

Να το πω πιο απλα.Δεν γινεται να μου το υποστηριζει παιχνιδι του 2012 και 2013 και να μην το υποστηριζει παιχνιδι του 2017. Ακομα και το δημοφιλες Overwatch χωρις Ultrawide επισημη υποστηριξη κυκλοφορησε,και μιλαμε για μια απο τις μεγαλυτερες εταιρειες στον χωρο.

Ναι, οπως το λες φαινεται να εννοεις οτι μια απο τις μεγαλυτερες εταιριες στο χωρο, δεν εχει ιδεα τι ειναι το ultrawide και οτι απλα το αγνοει. Δεν ειναι ετσι ομως. H Blizzard εχει παρει ξεκαθαρη θεση επι του θεματος και εχει πει οτι το θεωρει "κλεψια". Τωρα αν αλλαξουν μυαλα αργοτερα δεν ξερω.

Δημοσ.

Ναι, οπως το λες φαινεται να εννοεις οτι μια απο τις μεγαλυτερες εταιριες στο χωρο, δεν εχει ιδεα τι ειναι το ultrawide και οτι απλα το αγνοει. Δεν ειναι ετσι ομως. H Blizzard εχει παρει ξεκαθαρη θεση επι του θεματος και εχει πει οτι το θεωρει "κλεψια". Τωρα αν αλλαξουν μυαλα αργοτερα δεν ξερω.

Αγαπητε κοροιδευομαστε τωρα? Ειναι κλεψια το ultrawide στο Overwatch(σε fps παιχνιδι δηλαδη) και δεν ειναι στο Starcraft ή στο Heroes of the storm που και υπαρχει υποστηριξη και αξιοποιειται περισσοτερο? Ελα τωρα....

Δημοσ.

Αγαπητε κοροιδευομαστε τωρα? Ειναι κλεψια το ultrawide στο Overwatch(σε fps παιχνιδι δηλαδη) και δεν ειναι στο Starcraft ή στο Heroes of the storm που και υπαρχει υποστηριξη και αξιοποιειται περισσοτερο? Ελα τωρα....

Ειπα εγω αγαπητε οτι το θεωρω κλεψια? Αυτοι το θεωρουν κλεψια και γι αυτο λενε οτι δεν θα το βαλουν

Δημοσ.

Ειπα εγω αγαπητε οτι το θεωρω κλεψια? Αυτοι το θεωρουν κλεψια και γι αυτο λενε οτι δεν θα το βαλουν

Καλα και το Hearthstone δεν εχει υποστηριξη ultrawide,και αυτο μαλλον κλεψια θεωρειται να υποθεσω...

Τελος παντων καταλαβαινεις τον προβληματισμο που εχω. Δεν εχω κατι ουτε με τις ultrawide αναλυσεις(αλλοι πχ λενε ''παρε 4κ στα χρηματα αυτα'' ουτε με τις 34ιντσες,ουτε με τα hz,ουτε με τπτ).Με την κοροιδια που πεφτει σε βαρος μας εχω,ειδικα οταν πληρωνω και ενα σεβαστο ποσο.

Γιατι και στο youtube αν θελει ο αλλος βγαζει video και για ultrawide fullscreen monitor,αλλα ολοι πανε για το mainstream 16:9 και μεχρι εκει.

https://www.youtube.com/watch?v=wk_3Ggoq5Qg

Δημοσ.

Ο καθένας όπως το βλέπει...
Για εμένα για παράδειγμα είναι εντελώς άχρηστες οθόνες 4k σε 27". Πολύ μικρή επιφάνεια για τόσο μεγάλη ανάλυση. Μία όμως 4K 34", φυσικά ναι!

Δημοσ.

Όντας κάτοχος μιας LG ultrawide 29'' εδώ κι ένα χρόνο και κάτι, χωρίς freesync δυστυχώς, μπορώ να πω ότι είναι καλύτερες για ταινίες, προγραμματισμό, γενικά dual-tasking αλλά και για παιχνίδια.

Με τα περισσότερα καινούρια παιχνίδια να υποστηρίζουν την αναλογία αυτή και αρκετά παλιά είτε ως remaster είτε με εργαλεία τύπου flawless widescreen/widescreen fixer δε βλέπω το λόγο να πάω σε άλλη αναλογία. Το ότι το θεωρούν cheat κάποιοι είναι λάθος καθώς και οι μεγαλύτερες αναλύσεις (2κ, 4κ) έχουν περισσότερο περιεχόμενο απ'ότι η 1080p.

Προσωπικά το μόνο παιχνίδι που μου παίζει ξεχειλωμένα είναι το modded Skyrim (το κανονικό παίζει μια χαρά) και το Syberia. Έχω παίξει Witcher 2, DA:I, Trine, Rayman, Dust: An Elysian Tail, Bioshock Remaster, Batman, Anno 1404, Divinity:OS, Pillars of Eternity με (Witcher 2, Skyrim μόνο) ή χωρίς τα fixer και παίζανε μια χαρά. Ειδικά τα Witcher 2 & DA:I που έχουν κι ένα feeling κινηματογράφου είναι θεϊκά σε 21:9.

Y.Γ.: Κι εμένα με χάλασαν τα εσωτερικά bezels όταν τα είδα, αν και δεν ήξερα ότι έχει τόσο μικρά εξωτερικά πριν την αγοράσω.

• Like 1
Δημοσ.

Αύριο, μεθαύριο θα ανταλλάξω την 1060 μου με μια RX480 για λίγες μέρες για να δω τι λέει αυτό το Freesync.
Έχεις κάποιος εμπειρία να μας πει τι γίνεται;

Αυτό που καταλαβαίνω είναι πως το καλύτερο είναι να παίζεις Straight. Χωρίς τίποτα. Αλλά έχεις γραμμή (Tearing).
Ακόμα και οι Sync τεχνολογίες έχουν κάποιο Latency. Το ότι μιλάνε οι συσκευές μεταξύ βάζει λίγο...

Όταν παίζω League of Legends, πλέον παίζω χωρίς vsync. Κατάλαβα ότι προσθέτει πολύ Latency το Vsync. 
Δημοσ.

Ενεργοποιείς freesync σε οθόνη και drivers, βγάζεις v-sync, βάζεις fps limit στα 75 (ή στα 73-74 αν δεις ότι στα ξεπερνάει και έχεις tearing, αν και το έχουν φτιάξει αυτό τους τελευταίους μήνες) και voila. Θα δεις διαφορά ειδικά στα χαμηλότερα fps, φρόντισε μόνο να μην πέφτεις κάτω από 40.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...