Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίζει με την έλευση των καινούργιων μοντέλων της asus/aoc/Acer στις 35 ιντσες και hdr να πέσουν τα τωρινά top-end ultrawide ? Να προχωρήσω σε αγορά τώρα ή παίζει σε κάνα 2μηνο να κλαίω το χιλιάρικο ?

Καταρχας αποφασισες που θα πας?

H Acer x34 ειχε πεσει στα 900€ και τωρα εχει τοσο αλλα ειναι out of stock γτ την αρπαξαν ολοι. https://www.amazon.co.uk/Acer-34-Inch-Curved-Monitor-Silver/dp/B01DOIFV12/ref=sr_1_1?s=computers&ie=UTF8&qid=1511389825&sr=1-1&keywords=x34a

Δεν μπορω να καταλαβω γτ περιμενεις τοοοοσο πολυ

• Απαντ. 390
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάντως ωραία εμπειρία το ultrawide , ήμουν με 27αρι samsung και το έκανα τραμπα τον προηγούμενο μήνα με την lg ... Θέλει να την συνήθισεις λιγάκι αλλά προτιμώ να κοιτάω στα πλάγια παρά πάνω κάτω ... Βέβαια η έξτρα ανάλυση έκανε την 970 μου να μην πιάνει max settings 60fps στα νέα games αλλά μόλις μπήκε η 980ti επάνω λύθηκαν όλα :)

Ποια ηταν τα βασικα στοιχεια που σε εκαναν να αλλαξεις γνωμη την στιγμη που οταν το πηρες δηλωνες ευχαριστημενος? Ρωταω απο περιεργεια.Αρχικα προτιμησες να δωσεις το 27αρι και τωρα ξαναγυρισες σε 27αρι,μπερδευτηκα. :confused:

Δημοσ.

Καταρχας αποφασισες που θα πας?

H Acer x34 ειχε πεσει στα 900€ και τωρα εχει τοσο αλλα ειναι out of stock γτ την αρπαξαν ολοι. https://www.amazon.co.uk/Acer-34-Inch-Curved-Monitor-Silver/dp/B01DOIFV12/ref=sr_1_1?s=computers&ie=UTF8&qid=1511389825&sr=1-1&keywords=x34a

Δεν μπορω να καταλαβω γτ περιμενεις τοοοοσο πολυ

Γιατί είναι από τις μεγαλύτερες επενδύσεις που έχω κάνει στο pc και το ψάχνω πολύ ... Επίσης νόμιζα ότι μπορώ να πάρω κάτι πιο προσιτό και έψαχνα εναλλακτική αλλά δεν μου αρέσει κανένα άλλο . Μάλλον για το asus αποφάσισα , διάβασα για το Acer ότι τα πρώτα βγαίνανε με προβλήματα και στο geizhals το καινούριο revision είναι στα ίδια χρήματα με το asus pg348 , επίσης το aoc είναι σχεδον συνεχεια εξαντλημένο ..

Ποια ηταν τα βασικα στοιχεια που σε εκαναν να αλλαξεις γνωμη την στιγμη που οταν το πηρες δηλωνες ευχαριστημενος? Ρωταω απο περιεργεια.Αρχικα προτιμησες να δωσεις το 27αρι και τωρα ξαναγυρισες σε 27αρι,μπερδευτηκα. :confused:

Από 27 πήγα σε 29 , στην αρχή μου άρεσε αλλά μετά με χάλασε το μικρό ύψος του και ξαναπηρα 27 ... Το 34 θα μου δώσει το ύψος από το 27 και έξτρα τον χώρο στα πλάγια .

Δημοσ.

Γιατί είναι από τις μεγαλύτερες επενδύσεις που έχω κάνει στο pc και το ψάχνω πολύ ... Επίσης νόμιζα ότι μπορώ να πάρω κάτι πιο προσιτό και έψαχνα εναλλακτική αλλά δεν μου αρέσει κανένα άλλο . Μάλλον για το asus αποφάσισα , διάβασα για το Acer ότι τα πρώτα βγαίνανε με προβλήματα και στο geizhals το καινούριο revision είναι στα ίδια χρήματα με το asus pg348 , επίσης το aoc είναι σχεδον συνεχεια εξαντλημένο ..

Από 27 πήγα σε 29 , στην αρχή μου άρεσε αλλά μετά με χάλασε το μικρό ύψος του και ξαναπηρα 27 ... Το 34 θα μου δώσει το ύψος από το 27 και έξτρα τον χώρο στα πλάγια .

Ευχαριστω Χρηστο για την απαντηση.

Θα ηθελα επισης να σε ρωτησω.τις διαφορες που διαπιστωσες στο κειμενο μεταξυ της 27αρας που εχεις τωρα και της 29' ultrawide LG.Εγω με ενα 23' ips που εχω προς το παρον, δυσκολευομαι να διαβασω καλα ιστοσελιδες ,δεν μου ειναι ευκρινες πλεον το text, το θεωρω πολυ μικρο. Και χρησιμοποιω πολυ αυτη την εργασια στην καθημερινοτητα μου,διαβαζω δεκαδες αρθρα στα αγγλικα κυριως και παιζω ηλεκτρονικο σκακι αλλα και μελεταω σε τετοιο interface. Που φαινοταν πιο μεγαλο και ποιο καθαρο το text? Ειναι πολυ σημαντικο για μενα.

Δευτερη ερωτηση θα πας λογικα σε 34' και 1440p? :)

Δημοσ.

Το 29 είναι ακριβώς ίδιο με ένα 23αρι ρε συ , έχει την ίδια ανάλυση 1080p και το ίδιο ύψος . Η έξτρα ανάλυση από το 29 είναι λόγω του πλάτους του . Σε browsing και text θα είναι ακριβώς ίδιο ... Το 27αρι αν και 1080p στους 80 πόντους είναι κομπλέ ( για εμένα ) ..

Ναι για 34 1440p λέω ... Θέλω να έχει και gsync και όλα είναι 1440p . Μόνο το lg 34 gsync είναι 2560*1080 αλλά αφού είναι στα ίδια λεφτά σχεδόν, είναι κρίμα να μην πάω στο 1440 .

• Like 1
Δημοσ.

Πηρα την x34A από την προσφορά του αμαζον, η οθονη ήρθε και σε μερικές θα το συνδέσω. Μέχρι τώρα είμαι με μια 24" lg fhd.

Ελπίζω να τα πηγαίνει καλά με την 980ti.

• Like 1
Δημοσ.

Πηρα την x34A από την προσφορά του αμαζον, η οθονη ήρθε και σε μερικές θα το συνδέσω. Μέχρι τώρα είμαι με μια 24" lg fhd.

Ελπίζω να τα πηγαίνει καλά με την 980ti.

Με γεια σου! Η 980ti παραμενει μια παρα πολυ καλη καρτα. Μια χαρα θα τα παει
Δημοσ.

Με γεια σου! Η 980ti παραμενει μια παρα πολυ καλη καρτα. Μια χαρα θα τα παει

Ελπίζω να με βολέψει το 21:9 γιατί δεν υπήρξε ποτε να δοκιμάσω τέτοια οθονη. Για την ώρα θέλω να δοκιμάσω το need for speed που παίζω να δω πως τα πάει, λογικά από ultra θα πρέπει να πέσω σε medium-high(?) για να έχω και 100fps

• Like 1
Δημοσ.

Ελπίζω να με βολέψει το 21:9 γιατί δεν υπήρξε ποτε να δοκιμάσω τέτοια οθονη. Για την ώρα θέλω να δοκιμάσω το need for speed που παίζω να δω πως τα πάει, λογικά από ultra θα πρέπει να πέσω σε medium-high(?) για να έχω και 100fps

Ισως να χρειαστει να ριξεις κανα δυο ρυθμησεις στο high. Και τι εγινε..

Αντε και αν σου ανεβοκατεβουν λιγο τα frames δεν θα καταλαβεις τπτ. Αφου εχεις gsync τωρα

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ισως να χρειαστει να ριξεις κανα δυο ρυθμησεις στο high. Και τι εγινε..

Αντε και αν σου ανεβοκατεβουν λιγο τα frames δεν θα καταλαβεις τπτ. Αφου εχεις gsync τωρα

Καλησπερα, και χρονια πολλα σε ολους.

Ξανα συνεχιζω λιγο το θεμα, μετα απο καιρο. Ηρθε η οθονη, οριστε και μερικες φωτογραφιες

https://imgur.com/a/XMJQf

Τωρα πως θα μπορουσα να την καλιμπραρω? υπαρχουν καποιες ρυθμισεις στανταρ? (ερωτηση προς τους ειδικους)

Ευχαριστω!

Καλες γιορτες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 12/24/2017 στις 1:13 ΜΜ, Megatontnt είπε

Καλησπερα, και χρονια πολλα σε ολους.

Ξανα συνεχιζω λιγο το θεμα, μετα απο καιρο. Ηρθε η οθονη, οριστε και μερικες φωτογραφιες

https://imgur.com/a/XMJQf

Τωρα πως θα μπορουσα να την καλιμπραρω? υπαρχουν καποιες ρυθμισεις στανταρ? (ερωτηση προς τους ειδικους)

Ευχαριστω!

Καλες γιορτες

Οτι βρεις στο google και στο reddit. Εδω μεσα δυσκολα να την εχει καποιος.

Με γεια σου και αν θες γραψε εντυπωσεις :-)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Kαλησπερα σε ολους! Αγορασα κι εγω την LG29UM59-P  και εχω ενα θεματακι....ειναι ψιλοστραβη δυστυχως. Η κατω αριστερη γωνια της ειναι πιο "χαμηλα" απο την κατω δεξια (και για οσους λενε οτι ετσι μου φαινεται, ναι ειμαι τρελος αλλα ειμαι τοσο τρελος που το μετρησα με το μετρο κι εχουν αποκλιση 3-4 χιλιοστα :P ). Δοκιμασα να συναρμολογησω την βαση 2 φορες αλλα και παλι ειναι στραβη....κανω κατι λαθος? Η να επικοινωνησω με LG?

Δημοσ.

Αν σιγουρεύτηκες πως η επιφάνεια που έχεις στήσει την οθόνη είναι επίπεδη και δεν έχει απόκλιση, τότε θα πρέπει να επικοινωνήσεις με την LG. Πρόκειται για ελαττωματική βάση. 

• Like 1
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Heatspreader είπε

Αν σιγουρεύτηκες πως η επιφάνεια που έχεις στήσει την οθόνη είναι επίπεδη και δεν έχει απόκλιση, τότε θα πρέπει να επικοινωνήσεις με την LG. Πρόκειται για ελαττωματική βάση. 

Προσπαθησα παρα πολλη ωρα, δοκιμασα και σε αλλες επιφανειες κλπ... Σφιγγοντας και ξεσφιγγοντας τις 2 βιδες εναλλαξ πετυχα να εχω αποκλιση 2 χιλιοστα αλλα φαινεται στο ματι και με ενοχλει...Ειμαι πολυ ευχαριστημενος με την οθονη κατα τ αλλα...

Απ ευθειας με την LG? Η με το μαγαζι που την πηρα? Δυστυχως δεν μπορω να μεινω χωρις οθονη γιατι δουλευω αρκετα πανω στο pc...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν η οθόνη σου (το συγκεκριμένο μοντέλο δηλαδή) είναι ελληνικής αντιπροσωπείας και όχι εισαγωγή του καταστήματος που την αγόρασες, η LG μπορεί να στην επισκευάσει ή να σου την αντικαταστήσει δωρεάν. Κλείνεις ραντεβού και έρχεται και την παίρνει από το χώρο σου.

Αν η οθόνη σου ωστόσο είναι εισαγωγής τους καταστήματος, τότε η LG μπορεί μόνο να σου την επισκευάσει και όχι να σου την αντικαταστήσει. Ισχύει και σε αυτήν την περίπτωση η παραλαβή από τον χώρο σου.

Παίρνεις την LG τηλέφωνο και σε ενημερώνει για το αν είναι δική τους ή όχι εισαγωγή.

Επεξ/σία από Heatspreader

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...