Επισκέπτης Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Η 34" έχει 679€. Τις επιλογές που έχω τις βλέπω. Η μόνη που πληρεί τα αντικειμενικά χαρακτηριστικά (Display Port, HDMI, Freesync, παρόμοιου τύπου βάση) είναι η LG 29UM69G-B. Το eshop την πουλάει 100€ παραπάνω από τον Κωτσόβολο. Λεφτά παραπάνω δεν διαθέτω να δώσω καθώς ήδη έδωσα 800€ για την πλατφόρμα. Αυτές οι τέσσερις μόνο διαθέτουν Display Port σύμφωνα με το Site του e-shop. monitors.PNG http://www.e-shop.gr/ypologistes-othones-29-displayport-list?table=PER&category=%CF%C8%CF%CD%C7&filter-461=1&filter-10407=1 Καταρχήν την πήγες και σου είπαν μα μου σου του; Άν όχι μην προεξοφλείς οτι θα τσακωθείς. Μπορεί να σου την αντικαταστήσουν με ίδια ανεξαρτήτως άν την πουλάνε στο site. Με lg και τον προμηθευτή τους έχει να κάνει.
adtakhs Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Από χθες το απόγευμα η οθόνη (LG 29UM68) δεν αναπαράγει ήχο. Δοκίμασα τόσο με Display Port (η καθημερινή σύνδεση) όσο και με HDMI. Για να σιγουρευτώ από το ίδιο HDMI Port της κάρτας έστειλα στην οθόνη όπου έπαιζε κανονικά. Τελευταία ακούγονταν κάτι παράξενοι ήχοι (κρακ, κρουκ), σαν να βγάζεις-βάζεις βύσμα ακουστικών ένα πράγμα. Την αγόρασα 23/03/2017 από το e-shop στο Μενίδι. Το πρόβλημα είναι πως το eshop δεν έχει ίδια οθόνη για αντικατάσταση και όσες έχει δεν πληρούν τα αντικειμενικά κριτήρια απόδοσης και χαρακτηριστικών. Για παράδειγμα δεν έχουν Display Port το οποίο για εμένα είναι απαραίτητο καθώς το ένα HDMI του υπολογιστή το στέλνω στην TV. Μετά όσες έχουν Display Port δεν βλέπω να έχουν Freesync. Επίσης αυτές που έχει είναι πιο παλιές (χρονολογικά). Και φυσικά υπάρχουν και τα υποκειμενικά κριτήρια, που αφορούν την εμφάνιση. Με βλέπω να μπλέκω παιδιά και να τσακώνομαι. Το e-shop κάνει παραεισαγωγή τις οθονες από Πολωνία και όσοι έχουν αγοράσει από εκεί έχουν μείνει με το π@υλί στο χέρι αν χρειαστούν την εγγύηση .... ΠΧ. https://www.adslgr.com/forum/threads/839000-Εγγύηση-LG-0-dead-pixel-ΜΟΥΦΑ Με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο απαίτησε τα χρήματά σου πίσω, αφού δεν υπάρχει προιόν που να καλύπτει την αντικατάσταση της οθόνης . Διαφορετικά απαίτησε κάτι καλύτερο και δώσε την διαφορά.
leros2004 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δεν ειναι ίδια περίπτωση, άλλο χάλασε κατι στο μονιτορ και αλλο καηκε πιξελ. Δυστυχώς ευτυχώς το καμένο πιξελ δεν θεωρείται απο τις εταιρίες ελάττωμα. Ασχετα που η ιδια δίνει 0 Pixel εγγύηση υπο προϋποθέσεις. Πήγαινε τη στο eshop και περίμενε τι θα σου απαντήσουν / προτείνουν οι ίδιοι
adtakhs Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 H ASUS 29άρα που έχουν αλλά και η 34άρα LG στα 399€ δεν σου κάνουν ? Εγώ τις 29 σε ultrawide τις βρίσκω λίγο μικρές . Δεν ειναι ίδια περίπτωση, άλλο χάλασε κατι στο μονιτορ και αλλο καηκε πιξελ. Δυστυχώς ευτυχώς το καμένο πιξελ δεν θεωρείται απο τις εταιρίες ελάττωμα. Ασχετα που η ιδια δίνει 0 Pixel εγγύηση υπο προϋποθέσεις. Πήγαινε τη στο eshop και περίμενε τι θα σου απαντήσουν / προτείνουν οι ίδιοι Είναι και άλλες τέτοιες περιπτώσεις , όχι μόνο με καμμένα pixel ΄που δεν καλύφθηκαν από εγγύηση ... δυστηχώς. Και κάτι άλλο. Σε σχέση με το DP μπορεις να βάλεις έναν αντάπτορα από DP σε HDMI και να τελειώνεις ή ένα καλώδιο DP/HDMI αγοράζοντας την 34άρα LG την φτηνή ! Γιατί δεν κάνεις κάτι τέτοιο? Αυτή είναι και 75Hz όπως αυτή που έχεις και 34άρα !!! http://www.e-shop.gr/othoni-lg-34um58-p34-led-21-9-black-p-PER.170790 1
Heatspreader Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Επικοινώνησα με την LG. Το προϊόν σαφώς και καλύπτεται από την εγγύηση της LG και οποιαδήποτε επισκευή γίνεται δωρεάν. Σε περίπτωση που θα χρειαστεί ωστόσο αντικατάσταση θα μου δώσουν χαρτί που να το πιστοποιεί, οπότε θα έχω να κάνω με το e-shop. Σε περίπτωση αντικατάστασης επειδή είναι εισαγωγή του e-shop και όχι από τον επίσημο εισαγωγέα (παράλληλη εισαγωγή), δεν γίνεται αντικατάσταση από την LG όπως θα γινόταν αν ήταν από επίσημο εισαγωγέα. Ουσιαστικά παρακάμπτω το πρώτο βήμα, δηλαδή να πάω στο e-shop στο Μενίδι και να την στείλουν αυτοί. Δευτέρα θα έρθουν να την πάρουν για έλεγχο και εντός μίας εβδομάδας θα έχω απάντηση από την LG και συγκεκριμένα από το κοντινότερο Service εδώ στην Περιοχή μου. Πήγαινε τη στο eshop και περίμενε τι θα σου απαντήσουν / προτείνουν οι ίδιοι Το Service είναι κλειστό το Σάββατο. Σίγουρα θα μου πουν να την πάω για έλεγχο, οπότε δεν με συμφέρει. H ASUS 29άρα που έχουν αλλά και η 34άρα LG στα 399€ δεν σου κάνουν ? Εγώ τις 29 σε ultrawide τις βρίσκω λίγο μικρές . Είναι και άλλες τέτοιες περιπτώσεις , όχι μόνο με καμμένα pixel ΄που δεν καλύφθηκαν από εγγύηση ... δυστηχώς. Και κάτι άλλο. Σε σχέση με το DP μπορεις να βάλεις έναν αντάπτορα από DP σε HDMI και να τελειώνεις ή ένα καλώδιο DP/HDMI αγοράζοντας την 34άρα LG την φτηνή ! Γιατί δεν κάνεις κάτι τέτοιο? Αυτή είναι και 75Hz όπως αυτή που έχεις και 34άρα !!! http://www.e-shop.gr/othoni-lg-34um58-p34-led-21-9-black-p-PER.170790 34" 2560x1080; Όχι φυσικά. Ούτε να μου την χάριζαν. Δεν θέλω να βάλω αντάπτορα. Είναι στην διακριτική μου ευχέρεια. Ένα προϊόν με λιγότερες θύρες εισόδου τόσο σε ποσότητα όσο και σε είδος, είναι αντικειμενικά κατώτερο. Επαναλαμβάνω δεν διαθέτω χρήματα πέρα από ένα 20άρικο το πολύ.
adtakhs Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Επικοινώνησα με την LG. Το προϊόν σαφώς και καλύπτεται από την εγγύηση της LG και οποιαδήποτε επισκευή γίνεται δωρεάν. Σε περίπτωση που θα χρειαστεί ωστόσο αντικατάσταση θα μου δώσουν χαρτί που να το πιστοποιεί, οπότε θα έχω να κάνω με το e-shop. Σε περίπτωση αντικατάστασης επειδή είναι εισαγωγή του e-shop και όχι από τον επίσημο εισαγωγέα (παράλληλη εισαγωγή), δεν γίνεται αντικατάσταση από την LG όπως θα γινόταν αν ήταν από επίσημο εισαγωγέα. Ουσιαστικά παρακάμπτω το πρώτο βήμα, δηλαδή να πάω στο e-shop στο Μενίδι και να την στείλουν αυτοί. Δευτέρα θα έρθουν να την πάρουν για έλεγχο και εντός μίας εβδομάδας θα έχω απάντηση από την LG και συγκεκριμένα από το κοντινότερο Service εδώ στην Περιοχή μου. Το Service είναι κλειστό το Σάββατο. Σίγουρα θα μου πουν να την πάω για έλεγχο, οπότε δεν με συμφέρει. 34" 2560x1080; Όχι φυσικά. Ούτε να μου την χάριζαν. Δεν θέλω να βάλω αντάπτορα. Είναι στην διακριτική μου ευχέρεια. Ένα προϊόν με λιγότερες θύρες εισόδου τόσο σε ποσότητα όσο και σε είδος, είναι αντικειμενικά κατώτερο. Επαναλαμβάνω δεν διαθέτω χρήματα πέρα από ένα 20άρικο το πολύ. Γιατί όχι 34άρα, ανέλυσέ το λίγο. Μια 34άρα ultra wide 1080p είναι περίπου όσο μια 27άρα 1080p σε ppi . Δεν χρειάζεται να βάλεις αντάπτορα, μπορείς να βάλεις απλά άλλο καλώδιο. Αυτή που έχεις πόσο την αγόρασες ?
Heatspreader Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Γιατί όχι 34άρα, ανέλυσέ το λίγο. Μια 34άρα ultra wide 1080p είναι περίπου όσο μια 27άρα 1080p σε ppi . Ακριβώς γι' αυτόν το λόγο. Μία 27άρα με 1080p δεν θα μπορούσα να την ανεχτώ. Φυσικά και έχω δει από κοντά. Μεγάλη υποχώρηση στην ποιότητα. Τέτοια ppi μόνο για ταινίες και παιχνίδια. Σε Browsing και εφαρμογές γραφείου είναι απαγορευτικά κατά τη γνώμη μου. Δεν χρειάζεται να βάλεις αντάπτορα, μπορείς να βάλεις απλά άλλο καλώδιο.Αν μου έδιναν μία καλύτερη που να είχε μόνο αυτό ως μειονέκτημα ίσως να το έκανα. Αλλά να πάρω μία οθόνη παλαιότερης χρονολογίας και χωρίς DP, έχοντας δηλαδή μόνο μειονέκτημα, όχι. Αυτή που έχεις πόσο την αγόρασες ?€241.50 1
adtakhs Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Ακριβώς γι' αυτόν το λόγο. Μία 27άρα με 1080p δεν θα μπορούσα να την ανεχτώ. Φυσικά και έχω δει από κοντά. Μεγάλη υποχώρηση στην ποιότητα. Τέτοια ppi μόνο για ταινίες και παιχνίδια. Σε Browsing και εφαρμογές γραφείου είναι απαγορευτικά κατά τη γνώμη μου. Αν μου έδιναν μία καλύτερη που να είχε μόνο αυτό ως μειονέκτημα ίσως να το έκανα. Αλλά να πάρω μία οθόνη παλαιότερης χρονολογίας και χωρίς DP, έχοντας δηλαδή μόνο μειονέκτημα, όχι. €241.50 Εγώ με δυο 27άρες 1080p απέναντι μου το αντίθετο θα έλεγα. Το ppi είναι ιδανικό για γραφείο και χάνει λίγο σε gaming . Πριν είχα 24άρα 1920χ1200 (T240) και ήταν πολύ κουραστική για γραφείο. Σαν εικόνα στο gaming ήταν καλύτερη. Για ταινίες έχω προβολέα. .. http://www.insomnia.gr/topic/660048-είναι-πολύ-27-για-desktop/?p=56078914
firepc Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Εγώ με δυο 27άρες 1080p απέναντι μου το αντίθετο θα έλεγα. Το ppi είναι ιδανικό για γραφείο και χάνει λίγο σε gaming . Πριν είχα 24άρα 1920χ1200 (T240) και ήταν πολύ κουραστική για γραφείο. Σαν εικόνα στο gaming ήταν καλύτερη. Για ταινίες έχω προβολέα. .. http://www.insomnia.gr/topic/660048-είναι-πολύ-27-για-desktop/?p=56078914 και σενα για ultrawide σε βλεπω 1
adtakhs Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 και σενα για ultrawide σε βλεπω Μπα θέλω dual monitor απαραιτητα.
Heatspreader Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Εγώ με δυο 27άρες 1080p απέναντι μου το αντίθετο θα έλεγα. Το ppi είναι ιδανικό για γραφείο και χάνει λίγο σε gaming . Πριν είχα 24άρα 1920χ1200 (T240) και ήταν πολύ κουραστική για γραφείο. Σαν εικόνα στο gaming ήταν καλύτερη. Για ταινίες έχω προβολέα. .. http://www.insomnia.gr/topic/660048-είναι-πολύ-27-για-desktop/?p=56078914 Όχι, δεν μου αρέσει. Ίσα που ανέχομαι το ppi της 29άρας στα 1080p.
leros2004 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Επικοινώνησα με την LG. Το προϊόν σαφώς και καλύπτεται από την εγγύηση της LG και οποιαδήποτε επισκευή γίνεται δωρεάν. Σε περίπτωση που θα χρειαστεί ωστόσο αντικατάσταση θα μου δώσουν χαρτί που να το πιστοποιεί, οπότε θα έχω να κάνω με το e-shop. Σε περίπτωση αντικατάστασης επειδή είναι εισαγωγή του e-shop και όχι από τον επίσημο εισαγωγέα (παράλληλη εισαγωγή), δεν γίνεται αντικατάσταση από την LG όπως θα γινόταν αν ήταν από επίσημο εισαγωγέα. Ουσιαστικά παρακάμπτω το πρώτο βήμα, δηλαδή να πάω στο e-shop στο Μενίδι και να την στείλουν αυτοί. Δευτέρα θα έρθουν να την πάρουν για έλεγχο και εντός μίας εβδομάδας θα έχω απάντηση από την LG και συγκεκριμένα από το κοντινότερο Service εδώ στην Περιοχή μου. Το Service είναι κλειστό το Σάββατο. Σίγουρα θα μου πουν να την πάω για έλεγχο, οπότε δεν με συμφέρει. 34" 2560x1080; Όχι φυσικά. Ούτε να μου την χάριζαν. Δεν θέλω να βάλω αντάπτορα. Είναι στην διακριτική μου ευχέρεια. Ένα προϊόν με λιγότερες θύρες εισόδου τόσο σε ποσότητα όσο και σε είδος, είναι αντικειμενικά κατώτερο. Επαναλαμβάνω δεν διαθέτω χρήματα πέρα από ένα 20άρικο το πολύ. Κακώς, έπρεπε να την πας στο eshop... από αυτούς την αγόρασες..... Αυτοί θα πρέπει να κόψουν το κεφάλι τους να σε εξυπηρετήσουν.... Τσάμπα βόλτα θα την στείλεις στην LG.....
Heatspreader Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δεν θα την πάω εγώ στην LG, θα με πάρει τηλέφωνο αύριο (Δευτέρα) να κλείσουμε ραντεβού να έρθει να την παραλάβει από τον χώρο μου.
zakailiou Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Ακριβώς γι' αυτόν το λόγο. Μία 27άρα με 1080p δεν θα μπορούσα να την ανεχτώ. Φυσικά και έχω δει από κοντά. Μεγάλη υποχώρηση στην ποιότητα. Τέτοια ppi μόνο για ταινίες και παιχνίδια. Σε Browsing και εφαρμογές γραφείου είναι απαγορευτικά κατά τη γνώμη μου. 100% σωστός 1
ChrisAttart Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Με μια κάρτα κατηγορίας 1070 θα προτιμούσατε: 1) 34αρι gsync 1000 ευρώ 2) Ανταλλαγή την 1070 με vega και freesync 34αρι της lg με κάνα 600αρι ? 3) Αγορά 34αρι χωρίς synctech 400-500 ? Το gsync θα έχει αρκετή διαφορά που να δικαιολογεί την τιμή του ? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα