firepc Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Οχι απαρετητα με φιλο που δοκιμασαμε το ps4 στην οθονη μου επαιζε full screen αλλα εκανε strech την εικονα Καλο ειναι βεβαια να το ψαξει πριν κανει μια τετοια κινηση , αν και για καθαρα console gaming για εμενα ισως ηταν καλυτερη λυση μια μεγαλυτερη TV ε ναι ρε φιλε αυτο εννοουμε... Ή θα εχεις μαυρες μπαρες ή θα εχεις streching το οποιο ειναι ακομα χειρωτερο Δεν γινεται να εχεις native 21:9 στις κοσνολες
manthos_27 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Nαι κατάλαβα λογικό ειναι πάντως για tο pc νομίζω πως είναι must αυτή η οθόνη ανάλογα και τα γούστα βέβαια!
Spiros2332 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Ερωτηση: Μαλλον αυριο θα "χτυπησω" μια 29αρα Uw της Lg Στο skrouz βλεπω 2 μοντελα: ·Το UM58p ·Το UM59p. Ποιο να προτιμησω? Οι τιμες ειναι παραπλησιες. Ευχαριστω!
Spiros2332 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 το 59 ειναι πιο νεο μοντελο το 59 ειναι πιο νεο μοντελο Ωραιος!
Fulgore Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Ωραιος! Δεν το εχω δει το um59 στην πραξη να δω διαφορες απο πλευρας βασης,αλλα του Um58 που ειχα η βαση ηταν αθλια.Πολυ κοντη και κουνιεται για την πλακα.
Agon Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 εχω την Um68 p και μπορω να πω οτι ειναι παρα πολυ καλη εαν δεν σε ενδιαφερουν τα πολλα Hz. Σε Χρωματα , ποιοτητα κτλ ειναι πολυ καλη
Spiros2332 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δεν το εχω δει το um59 στην πραξη να δω διαφορες απο πλευρας βασης,αλλα του Um58 που ειχα η βαση ηταν αθλια.Πολυ κοντη και κουνιεται για την πλακα.Θα τοποθετηθει σε single arm mount.Οποτε η βαση της θα παραμεινει στο κουτι της.
zakailiou Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) edit Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2017 από zakailiou
taxudromos69 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 καλησπερα , σημερα παρελαβα αυτην LG 29UM59-Pεχω ταυτοχρονα και αυτη ASUS VG248QE 24 .τις εχω διπλα διπλα . δεν ξερω πια μου αρεσει πιο πολυ , μου φαινετε πολυ μακροστενη. σιγουρα εχει πιο ευχριστο μενου ρυθμισεων και ειναι οτι πρεπει για να παιζεις http://www.freeroms.com/roms/nes/circus_charlie.htm χαχα . ακομα παντως ειμαι σε διλλημα πια θα κρατησω σαν κυρια. ειναι πρωτη φορα που χρησιμοποιω ultrawide και η χρηση που κανω δεν περιλαμβανει κανενα εξιδικευμενο προγραμμα. βεβαια η ποιοτητα της asus στα εξωτερικα υλικα κατασκευης φαινεται πολυ ανωτερη.
Heatspreader Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Σου φαίνεται μακρόστενη. Εμένα τώρα οι άλλες μου φαίνονται τετράγωνες. Συνήθεια είναι.Πάντως με έχει βολέψει.
Heatspreader Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Από χθες το απόγευμα η οθόνη (LG 29UM68) δεν αναπαράγει ήχο. Δοκίμασα τόσο με Display Port (η καθημερινή σύνδεση) όσο και με HDMI. Για να σιγουρευτώ από το ίδιο HDMI Port της κάρτας έστειλα στην οθόνη όπου έπαιζε κανονικά. Τελευταία ακούγονταν κάτι παράξενοι ήχοι (κρακ, κρουκ), σαν να βγάζεις-βάζεις βύσμα ακουστικών ένα πράγμα. Την αγόρασα 23/03/2017 από το e-shop στο Μενίδι.Το πρόβλημα είναι πως το eshop δεν έχει ίδια οθόνη για αντικατάσταση και όσες έχει δεν πληρούν τα αντικειμενικά κριτήρια απόδοσης και χαρακτηριστικών. Για παράδειγμα δεν έχουν Display Port το οποίο για εμένα είναι απαραίτητο καθώς το ένα HDMI του υπολογιστή το στέλνω στην TV. Μετά όσες έχουν Display Port δεν βλέπω να έχουν Freesync. Επίσης αυτές που έχει είναι πιο παλιές (χρονολογικά). Και φυσικά υπάρχουν και τα υποκειμενικά κριτήρια, που αφορούν την εμφάνιση.Με βλέπω να μπλέκω παιδιά και να τσακώνομαι.
firepc Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 πες τους αν γινεται να δωσεις κατι παραπανω και να πας σε 34αρα. Γενικα ρωτησε τους τι επιλογες εχεις
Heatspreader Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Η 34" έχει 679€. Τις επιλογές που έχω τις βλέπω. Η μόνη που πληρεί τα αντικειμενικά χαρακτηριστικά (Display Port, HDMI, Freesync, παρόμοιου τύπου βάση) είναι η LG 29UM69G-B. Το eshop την πουλάει 100€ παραπάνω από τον Κωτσόβολο. Λεφτά παραπάνω δεν διαθέτω να δώσω καθώς ήδη έδωσα 800€ για την πλατφόρμα. Αυτές οι τέσσερις μόνο διαθέτουν Display Port σύμφωνα με το Site του e-shop. http://www.e-shop.gr/ypologistes-othones-29-displayport-list?table=PER&category=%CF%C8%CF%CD%C7&filter-461=1&filter-10407=1
firepc Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 ειναι και το e-shop στις τιμες.... αστα να πανε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα