Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν εχω την LG, εχω samsung 29αρα. Γι αυτο δεν μπορω να σου πω τπτ για την συγκεκριμενη, χρωματα κλπ. Για το στρετζινγ που λες, κατι πρεπει να υπαρχει αλλα δεν γνωριζω γτ προτιμω τις μαυρες μπαρες πχ. στο yt παρα το στρετζινγ. Απο μεγεθος η 29αρα ειναι πολυ καλα.

• Like 1
  • Απαντ. 390
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω την οθόνη απο την τοτε προσφορά του eshop στα 240€, είναι πολύ καλή, προέρχομαι απο dell 23'/

Για stretch υπάρχουν πολλά addon, πχ 

Chrome:

https://chrome.google.com/webstore/detail/ultrawide-video/lngfncacljheahfpahadgipefkbagpdl?hl=en 

Firefox:

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/ultrawidify/  

Για τους κατόχους ερώτηση: Τι settings χρησιμοποιειτε  ?

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Η ανάλυση στην 29αρα δεν είναι 2κ

σε ανάλυση θα σου φαίνεται ακριβώς όπως είναι ένα 23 μόνιτορ fhd, απλά ειναι έχει μεγαλύτερο πλάτος εξου και το 2560

από την άλλη αν κοιτάς 34 με 2560*1080 τότε να ξες ίσως σε χαλάσει η ανάλυση ειν αντίστοιχη με 27 άρα fhd

Μετά οι 34 3440*1440 η ανάλυση ειν αντίστοιχη με 27 άρα 2560*1440

• Like 1
Δημοσ.

Η ανάλυση στην 29αρα δεν είναι 2κ

σε ανάλυση θα σου φαίνεται ακριβώς όπως είναι ένα 23 μόνιτορ fhd, απλά ειναι έχει μεγαλύτερο πλάτος εξου και το 2560

από την άλλη αν κοιτάς 34 με 2560*1080 τότε να ξες ίσως σε χαλάσει η ανάλυση ειν αντίστοιχη με 27 άρα fhd

Μετά οι 34 3440*1440 η ανάλυση ειν αντίστοιχη με 27 άρα 2560*1440

To πιο παραδοξο ειναι οτι εχω δει απο κοντα 27αρα dell fhd glossy και σε συγκριση με αλλες ακομα και 2κ ηταν απιθανη... Απο εκει και περα αυτα τα 2560 ομως δεν θα "ζορισουν" πιο πολυ την καρτα γραφικων? Αντεχει μια που χρησιμοποιουνταν οριακα μεχρι τωρα σε fhd ή ειναι απαραιτητη η αλλαγη σε 3gb 1060 τουλαχιστον?

• Moderators
Δημοσ.

Σε παιχνίδια είναι μια χαρά, σε χρήση ίντερνετ και διάβασμα ειν κουράστηκη για έκανα τουλάχιστον

Όσο για την κάρτα, ανάλογα τι παιχνίδια παίζεις αλλά και τι υποχωρήσεις είσαι διαθετιμενος να κάνεις

Η 2560*1080 δεν είναι τόσο πιο βαριά από fhd

Δημοσ.

Δεν θες δλδ. τουλαχιστον 1070 για gaming σε 2κ sta 40-60 fps?

Όπως σου είπε και ο φίλος παραπάνω δεν είναι ακριβώς 2K. Ο κάθετος άξονας είναι στα 1080 Pixels και όχι στα 1440. 

Σε παιχνίδια είναι μια χαρά, σε χρήση ίντερνετ και διάβασμα ειν κουράστηκη για έκανα τουλάχιστον

Όσο για την κάρτα, ανάλογα τι παιχνίδια παίζεις αλλά και τι υποχωρήσεις είσαι διαθετιμενος να κάνεις

Η 2560*1080 δεν είναι τόσο πιο βαριά από fhd

Η οθόνη αυτή και ο δίσκος που πήρα πρόσφατα Seagate Barracuda 4TB (ST4000DM004), είναι από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει τελικά. Κάθε μέρα λέω ευτυχώς που πήρα την οθόνη και πόσο φοβερός, αθόρυβος είναι ο δίσκος.

Για Browsing με βολεύει πάρα πολύ. Στα παιχνίδια επίσης που υποστηρίζουν την ανάλυση φοβερή εμπειρία.

Είναι τι βολεύει τον καθένα.

Δημοσ.

Σημερα την παρελαβα παιδια! Πρωτες εντυπωσεις. Απο αποψη μεγεθος ειναι οση θα πρεπε, για το γραφειομ κτλ οποτε αυτο που φοβομουν πιο πολυ ευτυχως δεν επαληθευτηκε... Απο εκει και περα η οθονη δουλευει σε full hd 1920*1080 μεσω hdmi και ακομα δεν την καλιμπραρα... Εσεις ολοι παιδια την δουλευτε σε 2650*1080 ετσι? Για να γινει αυτο σε μενα πρεπει να παρω mini dpi καλωδιο που να καταληγει σε hdmi 2, γιατι μονο η θυρα dpi της καρτας γραφικων μου δινει μεγαλυτερη αναλυση απο full hd... Αξιζει να το κανω? λογικα ναι... εσεις σε τι αναλυση την τρχετε στα παιχνιδια και στα υπολοιπα?

• Like 1
Δημοσ.

τι και τωρα καθεσε με μαυρες μπαρες? Έλεος..

Βλεπω στα specs της καρτα σου οτι το vga βγαζει μεγαλυτερη αναλυση απο το hdmi. Τι παραξενη καρτα ειναι αυτη?

Τσπ, δικη μου αποψη ειναι, παρε μια συγχρονη καρτα. Τα καλωδια με τις μετατροπες που θελεις να μπλεξεις ειναι και πολυ ακριβα και αν παρεις ανταπτορακια δεν ειναι σιγουρο οτι θα ειναι οκ.

Με γεια σου παντως

btw η καρτα σου ειναι 2gb οποτε νομιζω ετσι και αλλιως τι χρειαζεσαι την αναβαθμηση

• Like 1
Δημοσ.

τι και τωρα καθεσε με μαυρες μπαρες? Έλεος..

Βλεπω στα specs της καρτα σου οτι το vga βγαζει μεγαλυτερη αναλυση απο το hdmi. Τι παραξενη καρτα ειναι αυτη?

Τσπ, δικη μου αποψη ειναι, παρε μια συγχρονη καρτα. Τα καλωδια με τις μετατροπες που θελεις να μπλεξεις ειναι και πολυ ακριβα και αν παρεις ανταπτορακια δεν ειναι σιγουρο οτι θα ειναι οκ.

Με γεια σου παντως

btw η καρτα σου ειναι 2gb οποτε νομιζω ετσι και αλλιως τι χρειαζεσαι την αναβαθμηση

Ευχαριστω!! Ολως παραδοξως επαιζε χωρις μπαρες σε full hd... Βρηκα τροπο με ενα αρχειο πριν απο λιγο απο το ιντερνετ που μπορεις ουσιαστικα να ξεκλειδωσεις καποιες καρτες και να παιζουν σε περισσοτερα herz και μεγαλυτερες αναλυσεις... ουσιαστικα μου επιτρεψε μεσα απο το hdmi να βγαλω 2650x1080 75hz γιατι το hdmi 1,4 output που ειχε βγαζει 1920x1080  αλλα στα 144hz... οποτε μια χαρα!!! Ουτως ή αλλως περιμενω να πεσουν οι τιμες εδω και καιρο να παρω αλλη καρτα, εκανα απλα πρωτα το βημα με την οθονη... Επισης αλλα σχολια, πολυ ωραια εμπειρια το ultrawide ειχατε δικαιο, αλλα προς το παρον δεν την εχω πειραξει καθολου και δεν μετρελαινουν η αναλυση και τα χρωματα ετσι οπως τα βλεπω στο ματι... ειδικα σε σχεση με την παλια 1680*1050 σαν να εχει καλυτερα χρωματα η καλιμπραρισμενη παλια μου οθονη... παραξενο γιατι δεν ειναι  ips αλα απλη lcd ειναι, ουτε καν led...  μεχρι στιγμης λοιπον σωστο το μεγεθος, τα χρωματα και η "αναλυση" θελουν δουλεια...

Δημοσ.

Καλοριζικη Liverpool man!

Σε απλο browsing πως σου φαινεται?

Ειμαι σε διλλημα μεταξυ 29"Uw και 27"fhd 16:9.

Σε απλο browsing μου φαινεται καταπληκτικη και στο gaming καυλα!!! Παρε 29αρα... τωρα καταλαβα γιατι τις ειχαν "κρυφες" θελαν να ξεστοκαρουν τις 25αρες... Ευχαριστω!

• Moderators
Δημοσ.

θα εχεις μαυρες μπαρες

Οχι απαρετητα με φιλο που δοκιμασαμε το ps4 στην οθονη μου επαιζε full screen αλλα εκανε strech την εικονα

Καλο ειναι βεβαια να το ψαξει πριν κανει μια τετοια κινηση , αν και για καθαρα console gaming για εμενα ισως ηταν καλυτερη λυση μια μεγαλυτερη TV

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...