Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους

Κάτοχος από χτες lg 29um69g-b ωραίο μόνιτορ αλλά είχα δει στο Ίντερνετ ότι στο ύψος είναι σαν 24αρα, είχα ένα παλιό μόνιτορ με 20αρα και έχουν ακριβώς το ίδιο ύψος 28 πόντοι περίπου.. κάποιες απορίες που έχω τώρα..πρέπει να τη καλιμπραρω κάπως ;; έπαιζα χτες lol και παρατήρησα κάτι κολλήματα χωρίς να έχω ping τύπου πάταγα τα κουμπιά στο πληκτρολόγιο και στο ποντιξι και τα έδειχνε αργότερα.. το καλώδιο που έχει μέσα hdmi είναι κομπλέ;; επίσης έχω μια gtx 960 χρειάζεται να κάνω κάποια ρύθμιση επιπλέον;

Αυτο γτ η 20αρα σου ειναι αναλογιας 16:10 (ειναι πιο τετραγωνικες)

Η 29αρες εχουν το ιδιο υψος με μια 24αρα 16:9

Για το αλλο που λες, δοκιμασε να τσεκαρεις το v-sync στις ρυθμησεις των παιχνιδιων που παιζεις

• Απαντ. 390
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους

έπαιζα χτες lol και παρατήρησα κάτι κολλήματα χωρίς να έχω ping τύπου πάταγα τα κουμπιά στο πληκτρολόγιο και στο ποντιξι και τα έδειχνε αργότερα.. το καλώδιο που έχει μέσα hdmi είναι κομπλέ;; επίσης έχω μια gtx 960 χρειάζεται να κάνω κάποια ρύθμιση επιπλέον;

Πρέπει να απενεργοποιήσεις το Freesync στην οθόνη.

Δημοσ.

Ήρθε και η δική μου 29um69g-b σήμερα. Αρχικά προερχόμενος από παλιό TN πάνελ να πω ότι είδα το φως το αληθινό. Δοκιμάζοντας λίγο gta v, το ultra wide στα action games είναι γαμάτο (κρίμα που δεν μ' αρέσουν). Επίσης με 2-3 windows που δούλεψα για λίγο φάνηκε βολικό. Όσον αφορά την αποδοτικότητα σε αυτό, το μέλλον θα δείξει. Ευχαριστώ όσους βοήθησαν σε αυτό και στο άλλο thread για την επιλογή. 

Edit: Να σημειώσω πως το μόνο απογοητευτικό είναι ότι και σε αυτό το μοντέλο, υπάρχουν δεξιά και αριστερά μικρές μαύρες μπάρες ενώ μοιάζει frameless στις φωτογραφίες. Όχι ότι δεν το περίμενα, αλλά νομίζω δεν έχει γίνει αναφορά γι' αυτό το μοντέλο.

• Like 3
Δημοσ.

@μακιαβελλι

καλως ηρθες στην ultrawide master race :) Καλο gaming. Και για να σου ριξω και μια προταση, παιξε οπως και δηποτε το Ori and the Blind Forest (Definitive Edition) Θα παθεις πλακα. Αν το επαιξες σε 16:9 και το βαλεις τωρα στην ultrawide, θα ειναι σαν να παιζεις αλλο παιχνιδι

• Like 3
Δημοσ.

Edit: Να σημειώσω πως το μόνο απογοητευτικό είναι ότι και σε αυτό το μοντέλο, υπάρχουν δεξιά και αριστερά μικρές μαύρες μπάρες ενώ μοιάζει frameless στις φωτογραφίες. Όχι ότι δεν το περίμενα, αλλά νομίζω δεν έχει γίνει αναφορά γι' αυτό το μοντέλο.

Καλορίζικη καταρχάς!

Ελπίζω μόνο όταν λένε 29" να μην μετράνε τα μαύρα πλαίσια. Ικανούς τους έχω.

Δημοσ.

Καλησπέρα, ευχαριστώ παιδιά. Η οθόνη (το πραγματικό πάνελ) είναι 73 εκατοστά και κάτι ψιλά, συνεπώς είναι μερικά χιλιοστά μικρότερη από 29 ίντσες.

Λόγω 21:9 χάνεις περισσότερο σε εμβαδόν από τις 16:9

Πάντως θα ήθελα μια οθόνη 21:9. πρέπει να είναι φοβερή εμπειρία

Δημοσ.

Είδα στα media markt μια asus 34” UW 1440p…δεν ξέρω από τα video που βλέπω την περίμενα πολυυυ μεγαλύτερη, μου φάνηκε μικρή!! Ίσως αν την είχα στο γραφείο μου να ήταν διαφορετικά αλλά όταν την είδα από κοντά απογοητεύτηκα λίγο, είχα ψηθεί άπειρα να πάρω 34” uw αλλά τώρα δεν ξέρω αν αξίζει καν τον κόπο… Τώρα έχω 24” 16:10 και έχει σχεδόν το ίδιο ύψος με μια 27” 16:9, είχε κάποιος από σας 27” πριν πάει σε uw και αν ναι θεωρεί ότι άξιζε το κόστος?

Ίσως μια σαν και την LG 38UC99 (38" 3840x1600 @ 75Hz) να αξίζει περισσότερο σαν αναβάθμιση από ότι μια 34”.

Όπως και να έχει προσωπικά δεν θα αναβαθμίσω πλέον, ξενέρωσα να πω την αλήθεια, θα περιμένω λίγο να ξεκαθαρίσει το τοπίο από τα 2Κ και τα 60Hz καθώς και να πέσουν οι τιμές.

Δημοσ.

Το έχω δει, για να πάρεις μια ιδέα καλό είναι, δεν συγκρίνετε με εμπειρίες όμως,  αρκεί να είναι αντικειμενικές βέβαια, τεσπα ο καθένας έχει διαφορετικά στανδαρ, εγώ είχα «ανέβει για τα καλά στο hype train» αλλά δυστυχώς όταν την είδα στα Media άρχισα να αναρωτιέμαι αν αξίζει, στο μεταξύ στα review στο YT οι οθόνες μπροστά στους reviewers φαίνονται τεράστιες, τι δίαλο «νανάκια» είναι?

Δημοσ.

@firepc και εγώ δεν ξέρω τι είναι το μικρό στην δεξιά γωνιά …. Η ερώτηση μου ήταν σαφής και απευθύνετε στου συμφουρίτες που τώρα έχουν 34” uw και πριν είχαν 27” 16:9, όπως είπα καλές η φοτο αλλά άλλο να το δεις ό ίδιος και ακόμα περισσότερο αν την χρησιμοποιείς κιολας, γι’αυτό και η ερώτηση.

59be93c38ce17.png

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...