Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο υπάλληλος του Μασούτη δεν ξέρει τι ακριβώς έβαλες μέσα.

Μπαταρίες μολύβδου μέχρι 1.5 κιλό μπορούν να τις πάρουν και στα γνωστά σημεία ανακύκλωσεις (τράπεζες-σουπερ-καταστήματα ηλεκτρονικών).

Για περισσότερα κιλά, σε κάποιο κατάστημα που πουλάει εξειδικευμένα μπαταρίες ups ή σε κάποιον που έχει μπαταρίες αυτοκινήτων.

Υπεύθυνη για την συλλογή είναι η ΣΥΔΕΣΥΣ:

http://www.sydesys.gr/index.asp

Δυστυχώς είναι πιο δύσκολο να βρεις σημείο ανακύκλωσης σε σχέση με τις απλές μπαταρίες.

Δημοσ.

Εγώ πέταξα όλο το ups εκεί μέσα ρώτησα την υπαληλο που είναι η ανακύκλωση συσκευών και μου είπε πίσω απο την πόρτα εεε το δίνω ενα σουτ έσκασε εκεί μέσα, γιατί ήταν και βαρύ, άλλα που θέλω να καταλήξω οτι το πήγα τόσο δρόμο, και δεν το πέταξα στο κάδο που είναι ακριβώς κάτω από το σπίτι πάνω από όλα πράσινα να σκεφτόμαστε, και λίγο το περιβάλλον

kalo το περιβάλλον εγω ομως την θεση σ θα το πουλαγα γ ανταλλακτικα γτ ολο και καποιος  θα το ναοιξει γ να παρει καμοια πλακετα 

Δημοσ.

kalo το περιβάλλον εγω ομως την θεση σ θα το πουλαγα γ ανταλλακτικα γτ ολο και καποιος  θα το ναοιξει γ να παρει καμοια πλακετα 

Ναι η αληθεια ειναι δεν το ειχα σκεφτει αυτο καθολου, αλλα αντε μωρε εκει που θα το κουβαλαω να το πηγαινω, και ποσο θα το δινα; δεν εχω και μεταφορικο μεσο

Δημοσ.

Ναι η αληθεια ειναι δεν το ειχα σκεφτει αυτο καθολου, αλλα αντε μωρε εκει που θα το κουβαλαω να το πηγαινω, και ποσο θα το δινα; δεν εχω και μεταφορικο μεσο

εγω πουλησα εδω στο site ena ups που το μονο προβλημα π ειχε ηταν η μπαταρια ηθελε αλλαγη το εδωσα ενα 20ρικο και ησύχασα 

• Like 1
Δημοσ.

Ναι δεν το σκεφτηκα, αλλα δεν νομιζω οτι ηταν μονο η μπαταρια το προβλημα ειχε και αλλα θεματα, της κατεστρεφε τις μπαταριες σε ενα χρονο, συνεχεια τσακ τσακ, εκανε ζεματουσε οταν το επιανες,  και το χειροτερο ηταν turbo X

• Like 1
Δημοσ.

Ναι δεν το σκεφτηκα, αλλα δεν νομιζω οτι ηταν μονο η μπαταρια το προβλημα ειχε και αλλα θεματα, της κατεστρεφε τις μπαταριες σε ενα χρονο, συνεχεια τσακ τσακ, εκανε ζεματουσε οταν το επιανες, και το χειροτερο ηταν turbo X

Το τελευταίο τα λέει ολα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...