zoranb Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Έχω ένα παλιό UPS του οποίου έχει χαλάσει η μπαταρία κ δεν λειτουργεί πιά, τι μπορώ να την κάνω τη συγκεκριμένη μπαταρία; Aξίσει το κόπο να την αλλάξω ή να πάρω ένα νέο ups?
Sheogorath Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Eξαρτάται την μάρκα. Συνήθως αξίζει, κανα 15-20άρι έχει η μπαταρία.
zoranb Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Εαν θέλω να τη σουτάρω τη μπαταρία που μπορώ να το κάνω αυτό χωρίς να επιβαρύνω το περιβάλλον; 3
GeorgeSmirlis Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Εαν θέλω να τη σουτάρω τη μπαταρία που μπορώ να το κάνω αυτό χωρίς να επιβαρύνω το περιβάλλον;Σε καταστηματα ηλεκτρικων ειδων και ισως ηλεκτρολογικου υλικου.
ZELOMOTH Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Εαν θέλω να τη σουτάρω τη μπαταρία που μπορώ να το κάνω αυτό χωρίς να επιβαρύνω το περιβάλλον; Και μονο που το σκεφτηκες αυτο μπραβο σου φιλε...Υπαρχει ελπιδα τελικα... 2
panos0100 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Εαν θέλω να τη σουτάρω τη μπαταρία που μπορώ να το κάνω αυτό χωρίς να επιβαρύνω το περιβάλλον; Εγώ πήγα όλο το ups turbo X 1000 μέχρι επάνω τον μασουτη, 12,5 κιλά και το πέταξα στην ανακύκλωση φούσκωσα λίγο άλλα δεν θα το έβαζα ποτέ στο καζάνι μέσα συγχαρητήρια φίλε για την σκέψη σου
zoranb Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Εγώ πήγα όλο το ups turbo X 1000 μέχρι επάνω τον μασουτη, 12,5 κιλά και το πέταξα στην ανακύκλωση φούσκωσα λίγο άλλα δεν θα το έβαζα ποτέ στο καζάνι μέσα συγχαρητήρια φίλε για την σκέψη σου Σε ευχαριστώ αλλά τι έχει ο Μασούτης και τι εννοείς με το καζάνι;
GeorgeSmirlis Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Έχει κάδους ανακύκλωσης συσκευών. Καζάνι μάλλον τους σκουπιδοτενεκεδες
life is music Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Έχω ένα παλιό UPS του οποίου έχει χαλάσει η μπαταρία κ δεν λειτουργεί πιά, τι μπορώ να την κάνω τη συγκεκριμένη μπαταρία; Aξίσει το κόπο να την αλλάξω ή να πάρω ένα νέο ups? εγω στην θεση σ θα το πουλαγα γ ανταλλακτικα ολο και κατι θα βγαλεις τπτ δεν πεταμε
zoranb Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 εγω στην θεση σ θα το πουλαγα γ ανταλλακτικα ολο και κατι θα βγαλεις τπτ δεν πεταμε Τι ανταλλακτικά βρε φίλε, δεν είναι και αμάξι ξέρεις.
life is music Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Τι ανταλλακτικά βρε φίλε, δεν είναι και αμάξι ξέρεις. εγω εδωσα ενα ups γ ανταλλακτηκα και μονο τα 15 π εβγαλα μια χαρα ηταν
The_Judas Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δεν παίρνει ο Μασούτης τέτοιες μπαταρίες. Πρέπει να πας σε ειδικούς χώρους που ανακυκλώνουν μπαταρίες μολύβδου.
zoranb Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δεν παίρνει ο Μασούτης τέτοιες μπαταρίες. Πρέπει να πας σε ειδικούς χώρους που ανακυκλώνουν τέτοιου είδους μπαταρίες. Ειδικούς χώρους... όπως;
nikos903 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Πήγανε την σε κανένα μαγαζί που αλλάζει μπαταρίες αυτοκινήτων, αυτοί τις μαζεύουν και μετά τις σουτάρουν για ανακύκλωση.
panos0100 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Εγώ πέταξα όλο το ups εκεί μέσα ρώτησα την υπαληλο που είναι η ανακύκλωση συσκευών και μου είπε πίσω απο την πόρτα εεε το δίνω ενα σουτ έσκασε εκεί μέσα, γιατί ήταν και βαρύ, άλλα που θέλω να καταλήξω οτι το πήγα τόσο δρόμο, και δεν το πέταξα στο κάδο που είναι ακριβώς κάτω από το σπίτι πάνω από όλα πράσινα να σκεφτόμαστε, και λίγο το περιβάλλον 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα