eidikos33 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 αυτο βλεπω και εγω! εχει ραγδαια μειωση το τελευταιο διαστημα και μαλλον θα ειναι vfm στα λεφτα του
Nikolas14-MyPhone Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Oneplus 3t,γιατι ειχες Moto G.Stock Android, οπως τα Google Nexus/Pixel κινητα.Δικαρτο,με καλη μπαταρια,6GB Ram και το μονο μειον ειναι η αδιαβροχοποιηση,η καμερα η οποια ειναι κατωτερη απο s7 και το μεγεθος γιατι ειναι 5,5 ιντσες.Αλλα και το s7 edge 5,5 ειναι. Ριξτο μια ματια πριν αποφασισεις.
eidikos33 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 ισα ισα καλο το θεωρω να εχει μεγαλη οθονη ρε παιδια..εκτος και αν προοριζεται για γυναικα
suffocater Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 S7 και από εμένα. Επίσης, με το Nougat εχω δει μεγάλη διαφορά στη μπαταρία. Προχωρα άφοβα. Δεν μπορώ να τονίσω αρκετα αυτό. Πολυ μεγάλο και αισθητο upgrade μπαταρίας με το nougat. Προχώρα σε s7,δε θα το μετανιώσεις. 2
petran91 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Για το S7 απλώς έχω μείνει δυσαρεστημένος από την Nougat στο ότι μου αχρήστευσε το Gmail (για κάποιο λόγο σταμάτησε να συγχρονίζει αυτόματα και να στέλνει ειδοποιήσεις για νέα e-mail) και αναγκαστικά χρησιμοποιώ το app της Samsung, και για το ότι το πληκτρολόγιο και η ορθογραφία/διορθώσεις σε σχέση με το 6.0.1 μου φαίνεται λίγο χειρότερη.Γενικά και από την εμπειρία χρήσης μου φαίνεται ότι η Nougat δεν είναι κομμένη και ραμμένη πάνω στο S7, και το προτιμούσα στην 6.0.1. Αν υπήρχε τρόπος δηλαδή να μείνω στην 6 χωρίς να με πρήζει να αναβαθμίσω με ειδοποιήσεις που δεν μπορώ να ξεφορτωθώ θα έμενα εκεί.Δεν λέω σε καμία περίπτωση ότι αχρηστεύει το κινητό, ή είναι Deal Breaker. Προσωπικά όμως θα το προτιμούσα με την 6.0.1.Υ.Γ. Έχει κανείς άλλος ρε παιδιά το ίδιο θέμα με το Gmail App? Μου συγχρονίζει μόνο χειροκίνητα όσο και αν πείραξα τις ρυθμίσεις.
Fulgore Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 http://forums.androidcentral.com/ask-question/652849-my-gmail-will-not-sync-my-galaxy-s7.html https://www.google.gr/?gfe_rd=cr&ei=SVL3WIy7DurW8gf6kafoCA&gws_rd=ssl#q=s7+nougat+gmail+problem Γενικα το nougat εχει τα θεματακια του στο S7 σε σχεση με την πιο σταθερη εκδοση του ΜΜ 1
suffocater Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Για το S7 απλώς έχω μείνει δυσαρεστημένος από την Nougat στο ότι μου αχρήστευσε το Gmail (για κάποιο λόγο σταμάτησε να συγχρονίζει αυτόματα και να στέλνει ειδοποιήσεις για νέα e-mail) και αναγκαστικά χρησιμοποιώ το app της Samsung, και για το ότι το πληκτρολόγιο και η ορθογραφία/διορθώσεις σε σχέση με το 6.0.1 μου φαίνεται λίγο χειρότερη. Γενικά και από την εμπειρία χρήσης μου φαίνεται ότι η Nougat δεν είναι κομμένη και ραμμένη πάνω στο S7, και το προτιμούσα στην 6.0.1. Αν υπήρχε τρόπος δηλαδή να μείνω στην 6 χωρίς να με πρήζει να αναβαθμίσω με ειδοποιήσεις που δεν μπορώ να ξεφορτωθώ θα έμενα εκεί. Δεν λέω σε καμία περίπτωση ότι αχρηστεύει το κινητό, ή είναι Deal Breaker. Προσωπικά όμως θα το προτιμούσα με την 6.0.1. Υ.Γ. Έχει κανείς άλλος ρε παιδιά το ίδιο θέμα με το Gmail App? Μου συγχρονίζει μόνο χειροκίνητα όσο και αν πείραξα τις ρυθμίσεις. "Μυρίζει" οτι στο βάζει για ύπνο. Για ψαξου λιγο με αυτό.
Lanc3r Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Παιδιά έχει αντιμετωπίσει κάποιος περίεργες διακοπές του ήχου? Πχ όταν βλέπει βίντεο σε YouTube και Facebook να σταματάει ο ηχος ενώ το βίντεο να παίζει κανονικά? Όταν προχωρήσει ένα βίντεο πιο μπροστά ή πιο πίσω να σταματάει ο ηχος και να ακούγεται ένα σαν κόψιμο του ήχου? Το παρατηρώ από την αρχή που το πήρα και είμαι ακόμα με το Android 6.0.1. Σε ειδοποιήσεις κτλ δεν έχω πρόβλημα. Ούτε κατά την κλήση. Όσο για το τηλέφωνο. Στην 6.0.1 είναι ότι καλύτερο έχω πιάσει στα χέρια μου (παλιότερα είχα s4 mini, s6). Κανένα προβλημα σε όλα εκτός από τα περίεργα του ήχου που παίζει να είναι μόνο σε εμένα.
Drake27 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Φιλε μου εγω θα σου ελεγα σε S7 edge,βαλε ενα 70αρι και τσιμπα το,ειναι vfm για αυτα που σου προσφερει + οτι θα παρει και αλλο ενα major update σε android O. 1
giorgos1966 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Φιλε μου εγω θα σου ελεγα σε S7 edge,βαλε ενα 70αρι και τσιμπα το,ειναι vfm για αυτα που σου προσφερει + οτι θα παρει και αλλο ενα major update σε android O. Συμφωνω και εγω για το S7 edge.Οπως και να χει, εχει διαφορα.Για 2-3 χρονια θα εισαι υπερ καλυμενος.
mike299 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις. Φιλε μου εγω θα σου ελεγα σε S7 edge,βαλε ενα 70αρι και τσιμπα το,ειναι vfm για αυτα που σου προσφερει + οτι θα παρει και αλλο ενα major update σε android O. Δεν θέλω μεγάλη οθόνη και από όσο έχω δουλέψει, η edge οθόνη δεν είναι ιδιαίτερα πρακτική. Εννοείς ότι το edge θα πάρει την Ο ενώ το απλό όχι? Μου κάνει εντυπώση γιατί καταρχήν θεωρούσα βέβαιο ότι το S7 series θα μείνει στην N και δεύτερον ότι θα δώσουν αναβάθμιση μόνο στο edge. Εισαι σιγουρος για αυτο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα