mike299 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Βρίσκομαι στην διαδικασία αλλαγής του ηρωικού αλλά γερασμένου πια Moto G μου και σκέφτομαι για αγορά του Samsung Galaxy S7.Θυμάμαι ότι πέρυσι που κυκλοφόρησε είχα ακούσει πολύ καλά λόγια για το συγκεκριμένο μοντέλο. Μιας και τώρα έχει πέσει λίγο η τιμή του, θα μου προτείνατε να προχωρήσω στην αγορά του S7 ή έχετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο μοντέλο?Συμπληρώνω και την φόρμα αγοράς για να δώσω επιπλέον πληροφορίες1) Το ποσό που διαθέτουμε: 400€ αλλά μπορεί να ανέβει αν υπάρχει αξιόλογη πρόταση2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Κυρίως GPS, Runkeeper, αλλιώς email, browsing, λόγο μικρής χωρητικότητας του παλιού δεν ασχολήθηκα ποτέ με παιχνίδια, ίσως το κάνω τώρα3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: όχι πάνω από 5,3"4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.):5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Θα είναι συν αλλά όχι απαραίτητο6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Οχι7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; Οχι8) Επιθυμούμε την Ελληνική γλώσσα; Οχι9) Μας ενδιαφέρει η μπάντα 800Mhz για το δίκτυο 4G;10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android Nougat11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Οχι12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλάδα13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); You.gr χωρίς να είναι και απαραίτητο14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινούργιο Επειδή δεν αλλάζω συχνά συσκευή (περίπου κάθε 3 χρόνια) θα ήθελα κάτι με καλά χαρακτηριστικά για να "αντέξει" Ευχαριστώ
blueangel3 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Πάρε το s7,αφου δεν σε πειράζει και πολύ η μπαταρία.. 1
Fulgore Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Με βαση το budget και την προτιμηση στις ιντσες δεν υπαρχουν και πολλες επιλογες. htc 10,samsung galaxy s7 οι καλυτερες επιλογες σε ιντσες και χρηματα. 1
dimkalogiros Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 S7 και από εμένα. Επίσης, με το Nougat εχω δει μεγάλη διαφορά στη μπαταρία. Προχωρα άφοβα. 2
stelios18120 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 S7 και από εμένα Πολύ αξιόπιστο και πολύ καλά χαρακτηριστικά σε όλους τους τομείς. 1
JohnTehGreek Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Με αυτά που θες πας καρφί για S7. Βέβαια δεν έχω προσωπική εμπειρία αλλά το έχει ένα φιλαράκι και έχω ασχοληθεί λίγο μαζί του και το κινητό όντως πετάει.
eidikos33 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Το s7 με το s7 edge εχει μεγαλη διαφορα στην καμερα του ?
ziaba Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Το s7 με το s7 edge εχει μεγαλη διαφορα στην καμερα του ? καμία διάφορα όλα τα s και note 7 έχουν την ίδια κάμερα
stelios18120 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 S7 πάρε ts Άριστο κινητό σε καλή τιμή πλέον.
eidikos33 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 θα πεσει και αλλο η τιμη του s7 edge λετε? αμα το παρει ο φιλος για ποσο καιρο θα θεωρειται οτι εχει μια πολυ καλη συσκευη πιστευετε?
dimips Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 θα πεσει και αλλο η τιμη του s7 edge λετε? αμα το παρει ο φιλος για ποσο καιρο θα θεωρειται οτι εχει μια πολυ καλη συσκευη πιστευετε? Για 3 χρόνια θα είναι άριστη συσκευή αφού έχει τοπ οθόνη και επεξεργαστή, απλά δε θα έχει νέες τεχνολογίες όπως σκανάρισμα ίριδας, πρόβλεψη εγκεφαλικού, μιξεράκι για καφέ κλπ. 2
dimips Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 απο καμερα; Το ίδιο. Η κάμερα είναι κομπλέ για κινητό. Έχει τη καλύτερη για τα λεφτά του αυτή τη στιγμή. Σε 2-3 χρόνια δε ξέρεις τι θα γίνει με τις κάμερες μπορεί να βάζουν 5-6 κάμερες και να σκανάρουν και με laser... 1
giorgos1966 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 θα πεσει και αλλο η τιμη του s7 edge λετε? αμα το παρει ο φιλος για ποσο καιρο θα θεωρειται οτι εχει μια πολυ καλη συσκευη πιστευετε? Οσο θα περναει ο καιρος η τιμη του edge θα πεφτει.Ηδη εχει 476 ευρω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα