chrisde Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 1ον Me likes!!! 2ον Προφανώς η οθόνη απευθύνεται στους gamers αφού υποστηρίζει G-Sync και FreeSync καθώς και μέγιστο ρυθμό ανανέωσης 144Hz, το λέει και στο άρθρο. 3ον Καλά για 4Κ δεν το συζητάω καν, άλλωστε είναι overkill για αυτό το ύψος (είναι όσο 2 27άρες μαζί) αλλά και για 1440p 60hz θα ήθελε δυνατό μηχάνημα που οι περισσότεροι χρήστες δεν διαθέτουν. Βέβαια με την τιμή που θα έχει θα απευθύνεται σε χρήστες που έχουν ανάλογο μηχάνημα, λογικά όμως θα βγάλουν και τέτοια στο μέλλον για να καλύψουν όλα τα γούστα. Ενδιαφέρον σίγουρα θα υπάρχει, μια και θεωρώ ότι οι ultrawide οθόνες είναι το μέλλον (για να μην πω και το παρόν). Όσον αφορά την τιμή και μόνο που έχει G-Sync συν την ιδιαιτερότητά της, καταλαβαίνετε που θα πάει η τιμή... Το 1500άρι το έχει στο νερό... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
galanos Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 X 1080?????, faaaaaaaaaaailllll έλεος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos4tw Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 ΝΑΙ!!! ΤΟ ΘΕΛΩ Είμαι πάντα dual monitor at least... και έχω βαρεθεί να σέρνω τα παράθυρα από οθόνη σε οθόνη... Δοκίμασε Shift+Windows Button+ Right/Left Arrow 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Make it 7680x2160 and then we'll talk. Σε 49? Πάλι δεν θα βλέπουμε χριστό δλδ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Τιμη μπορουμε απο τωρα να προβλεψουμε στα 1500-1800+ευρω. 3840 x 1080 τέτοια τιμή;.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anedrou32 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Κανει γοα facebook? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anedrou32 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Εχω και το tetris Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoskatos Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Υπάρχει κόσμος που πληρώνεται μόνο και μόνο για να κράζει? Άλλη δουλειά δεν έχετε ρε μάγκες? Έχει καταντήσει στην ξεφτίλα κουραστικό, μπαίνουμε να διαβάσουμε ένα νέο κ από κάτω φουλ η κλάψα και η μιζέρια. Αυτό με την ανάλυση σταματήστε το πια, την ίδια πατατια και στα κινητά και μετά τους φταίει η μπαταρία! Αφού δεν παίζει να την πάρεις την οθόνη τι μπουκάρεις για να κράξεις? Και πως το παίζεις gamer του κωλου αναφέροντας sli 2 σκατοκαρτες της nvidia και έχεις βγάλει και στην τύχη 60 καρέ το δευτερόλεπτο αφού αυτή η οθόνη δεν προορίζεται για τέτοια χρήση! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Η DFHD οθόνη της Samsung θα υποστηρίζει G-Sync και FreeSync καθώς και μέγιστο ρυθμό ανανέωσης 144Hz με στόχο να καλύψει τις ανάγκες τόσο των gamers όσο και των επαγγελματιών χρηστών. αυτή η οθόνη δεν προορίζεται για τέτοια χρήση! Εισαι σιγουρος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgetsl Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 δυο monitor απο sumsung εχω ψωνισει...και τα δυο μεσα στην εγγυηση τα εστειλα στο service λογω βλαβης ...το πρωτο λεω θα ηταν αστοχια υλικου τυχαια ...το δευτερο ομως με εβαλε σε σκεψεις ...το πρωτο μετα το service τα επαιξε στους εξι μηνες που ειχε ληξει η εγγυηση φυσικα....οποτε πηρα καινουρια η οποια στο δευτερο ετος εγγυησης πηγε service γιατι σταματησε να δουλευει ξαφνικα ....εχει αλλον εναν χρονο εγγυησης ....και περιμενω να δω εαν τα καταφερει και αντεξει ....δυο στα δυο μεχρι ωρας απο samsung ,σημειωτεον οτι τα monitor ειναι κατηγοριας το πρωτο των 350 ευρω και το δευτερο των 450 ευρω ....εαν παω σε τριτο εννοειται samsung ποτε ξανα ....εχω μια LG 22αρα που κρατησα ,9ετιας ,την οποια εχω για περιπτωση αναγκης και ειναι ακομα πιστη και απροβληματιστη βγαζοντας με απο την δυσκολη θεση των δυο samsung οσο ηταν στο service....και μαλλον LG θα προτιμησω παλι σε μελλοντικη αγορα νεου μονιτορ....ή καποια εταιρια ....samsung δεν ξαναπλησιαζω και 20Κ να βγαλει και οτι αλλο τεχνολογικο "θαυμα" να την φορτωσει...μακρια και αγαπημενοι !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα