Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα παιδιά θέλω να πάρο κάποια ακουστικά.
είμαι νέος στο θέμα ακουστικών.
πιο πολύ ψάχνω για openback και μέχρι τώρα είμαι ανάμεσα σε dt990 προ και hd600.
αλλα δεν βρίσκω ένα καλο dac/amp στην ελλάδα κοντά στα 200 ευρώ το budget μου.
στην αμερική υπάρχουν καλά κομμάτια όπως το
Schiit Modi2/magni2 η της Mayflower objective 2
αλλα από εκεί δεν ξέρω πως γίνονται η παραγγελιες από έξω και τη γίνετε με τα τελωνεία
άμα ξέρετε κάποιο dac amp καλο για τα 2 παραπάνω ακουστικά  κοντά στα 200 θα με βοηθούσε παρα πολύ ευχαριστώ

Δημοσ.

αυτά όμως πάλι δεν είναι από ελλάδα έτσι γιατί έχουν διαφορετικό νόμισμα με ευρώ τα 2 πέφτουν κοντά στα 260+shiping  περνανετ το budget μου στο αμερικανικο site όμως κάνουν 99$ λιγότερο από εκατό ευρώ

Δημοσ.

βοήθεια κανένας να ξέρει κάνα καλο dac/amp στα 200?

έστω κάποιο μπορεί να μου εξηγήσει πως μπορώ να παραγγείλω από έξω άμαζον η ebay

• Like 1
Δημοσ.

Eγώ πήρα το smsl m6 πριν λίγο καιρό και είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Δεν έχω δοκιμάσει διαφορετικά προϊόνα από dac/amp πέρα από αυτό που έχω τώρα ωστόσο για να συγκρίνω. Από την onboard κάρτα είναι σίγουρα καλύτερο όμως, θέλω να πάρω και ένα portable της fiio για το κινητό σύντομα 

https://www.youtube.com/watch?v=1BSJ-_4LKvE

Το z reviews έχε υπόψιν σου είναι από τα πιο έγκριτα κανάλια σχετικά με τον ήχο και ο τυπάς είναι πολύ ικανοποιημένος από το dac/amp αυτό, το κατατάσει στο ίδιο επίπεδο με το schiit stack. Στα μείον είναι ότι δεν πρόκειτε να βρεις άκρη με τους drivers, είδα και αποείδα και δε μπόρεσα να τους εγκαταστήσω καν. Δε φαντάζομαι να πάιζει και κανένα ρόλο ωστόσο, μπορείς να το χειριστείς και από το audio devices πάνω στο desktop. Το ίδιο ακριβώς μου είπαν και από την smsl που τους έκανα την ερώτηση, κάτι με τη συμβατότητα παίζει με τα anniversaries windows 10, το δουλεύουν μου απάντησαν.

Το συνδυάζω με τα ακουστικά της akg 712 pro.

https://www.youtube.com/watch?v=4XU4PCrXzhc

Τι να πω για αυτά τα ακουστικά, είναι μακρά τα πιο βολικά ακουστικά από όσα έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα. Είχα πριν τα cloud 2 και τα Sennheiser game one, τα οποία υποτίθεται ότι είναι πολύ βολικά, και όντως είναι. Παρόλα αυτά, τα akg στον τομέα αυτό είναι ασύγκριτα με αυτά τα δύο που είχα πριν. Ο ήχος τους είναι επίσης εξαιρετικός και πολύ balanced, κάνουν δηλαδή για όλα τα είδη μουσικής. Επίσης είναι πιστεύω από τα καλύτερα για gaming και ταινίες γιατί έχουν τεράστιο soundstage και είναι σαν να μην έχεις κυριολεκτικά τίποτα στο κεφάλι σου, δεν αισθάνεσαι τίποτα, μόνο ακούς τον ήχο. Ή αυτά, ή τα hd 600 ή τα philips fidelio x2 έχουν πολύ καλές κριτηκές στην τιμή αυτή, δεν υπάρχει ωστόσο κριτήριο για να πεις ποιο είναι αντικειμενικά καλύτερο στο θέμα του ήχου, είναι και θέμα γούστου. Επειδή το έψαξα πάααααρα πολύθ όμως, τα akg 712 είναι τα καλύτερα στο θέμα βολέματος, no question asked.

Εγώ τα αγόρασα από ισπανικό Amazon τα ακουστικά κοντά στα 200 ευρώ. Συνήθως παίζουν κοντά στα 250 στην Ευρώπη γενικά.

Το DAC/AMP το παρήγγειλα από ένα τρίτο πωλήτη στο γερμανικό AMAZON, 160 ευρώ, στη μισή τιμή σχεδόν δηλαδή από το schiit stack. Ήρθε από Κίνα ωστόσο αλλά με τριγωνική αποστολή, πήγε δηλαδή πρώτα Γερμανία και μετά ήρθε Ελλάδα και δε μπήκε καθόλου τελωνείο. Ο πωλητής αυτός από όσο έμαθα μετά, είναι από τους μεγαλύτερους στα θέματα ήχου στην Ασία, SHENGΖEN AUDIO νομίζω λέγεται. Επειδή είχα καεί πρόσφατα από κινέζικο κινητό, ρώτησα τον Αποστολέα πωλητή εάν υπάρχει περίπτωση να περάσει τελωνείο και τέτοια και μου είπε ότι σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο, θα καλύψει τα έξοδα και είναι πρόθυμος να κάνει και refund ακόμα αν το ήθελα. Κατα πόσο ισχύουν αυτά δε ξέρω βέβαια.

Ελπίζω να σε βοήθησα, αν θες μπορώ να σου στείλω και link που τα αγόρασα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...