Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κι εγώ θα σου έλεγα να πάρεις από συνοικιακό ποδηλατά. Κι αυτοί πωλούν με δόσεις.

Τον ποδηλατά θα τον χρειαστείς σίγουρα στο μέλλον κι αν το έχεις πάρει απ’ αυτόν το πιθανό είναι για μικροεπισκευές να μη σου πάρει χρήματα ή να σε χρεώσει μόνο το ανταλλακτικό αν χρειαστεί.

Τα ideal είναι σκυλιά στα προτείνω κι εγώ. Δες και τα orient ίδια φάση με ιντεάλ αλλά βγάζουν λίγο πιο φτηνά μοντέλα.

Δημοσ.

και γω θα σου πω μην παρεις απο πρακτικερ. και τα ιντεαλ μεγκιστο και κροσμο (το ειχα) ειναι μετρια ποδηλατα. η γνωμη μου να δωσεις κατι παραπανω να παρεις κατι καλυτερο.

Δημοσ.

Κι εγώ θα σου έλεγα να πάρεις από συνοικιακό ποδηλατά. Κι αυτοί πωλούν με δόσεις.

Τον ποδηλατά θα τον χρειαστείς σίγουρα στο μέλλον κι αν το έχεις πάρει απ’ αυτόν το πιθανό είναι για μικροεπισκευές να μη σου πάρει χρήματα ή να σε χρεώσει μόνο το ανταλλακτικό αν χρειαστεί.

Τα ideal είναι σκυλιά στα προτείνω κι εγώ. Δες και τα orient ίδια φάση με ιντεάλ αλλά βγάζουν λίγο πιο φτηνά μοντέλα.

και γω θα σου πω μην παρεις απο πρακτικερ. και τα ιντεαλ μεγκιστο και κροσμο (το ειχα) ειναι μετρια ποδηλατα. η γνωμη μου να δωσεις κατι παραπανω να παρεις κατι καλυτερο.

Θα ψάξω! :)

Ξέρει κανείς κάποιο μαγαζί στην Πάτρα που να πουλάει με δώσεις?

Δημοσ.

εγω πηρα απτο "ποδηλατο" που ειναι στην παπαφλεσσα. εκει στις γραμμες του τραινου. δεν ξερω αν πουλαει με δοσεις. πηρα το 901 merida αλλα ειναι δρομου. ειναι καλα πιστευω τα merida. το εχω 3 χρονια και ειναι σαν καινουριο

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε με 50€ ακόμα βρίσκεις Scott ποδήλατο πολύ καλύτερο από αυτά που ανέβασες, κάνε μια βόλτα σε καταστήματα της περιοχής σου

• 2 χρόνια αργότερα...
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...