gazvista Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Γιατί θα μπορώ να το βάλω σε δώσεις! Σωστα. Αυτο δεν το σκεφτηκα. Απολύτως λογικο.... Καλή αγορά. 1
41ex Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Κι εγώ θα σου έλεγα να πάρεις από συνοικιακό ποδηλατά. Κι αυτοί πωλούν με δόσεις. Τον ποδηλατά θα τον χρειαστείς σίγουρα στο μέλλον κι αν το έχεις πάρει απ’ αυτόν το πιθανό είναι για μικροεπισκευές να μη σου πάρει χρήματα ή να σε χρεώσει μόνο το ανταλλακτικό αν χρειαστεί. Τα ideal είναι σκυλιά στα προτείνω κι εγώ. Δες και τα orient ίδια φάση με ιντεάλ αλλά βγάζουν λίγο πιο φτηνά μοντέλα.
elbarto Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 και γω θα σου πω μην παρεις απο πρακτικερ. και τα ιντεαλ μεγκιστο και κροσμο (το ειχα) ειναι μετρια ποδηλατα. η γνωμη μου να δωσεις κατι παραπανω να παρεις κατι καλυτερο.
Duck Dodgers Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Κι εγώ θα σου έλεγα να πάρεις από συνοικιακό ποδηλατά. Κι αυτοί πωλούν με δόσεις. Τον ποδηλατά θα τον χρειαστείς σίγουρα στο μέλλον κι αν το έχεις πάρει απ’ αυτόν το πιθανό είναι για μικροεπισκευές να μη σου πάρει χρήματα ή να σε χρεώσει μόνο το ανταλλακτικό αν χρειαστεί. Τα ideal είναι σκυλιά στα προτείνω κι εγώ. Δες και τα orient ίδια φάση με ιντεάλ αλλά βγάζουν λίγο πιο φτηνά μοντέλα. και γω θα σου πω μην παρεις απο πρακτικερ. και τα ιντεαλ μεγκιστο και κροσμο (το ειχα) ειναι μετρια ποδηλατα. η γνωμη μου να δωσεις κατι παραπανω να παρεις κατι καλυτερο. Θα ψάξω! Ξέρει κανείς κάποιο μαγαζί στην Πάτρα που να πουλάει με δώσεις?
elbarto Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 εγω πηρα απτο "ποδηλατο" που ειναι στην παπαφλεσσα. εκει στις γραμμες του τραινου. δεν ξερω αν πουλαει με δοσεις. πηρα το 901 merida αλλα ειναι δρομου. ειναι καλα πιστευω τα merida. το εχω 3 χρονια και ειναι σαν καινουριο 1
Phoenix7 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Φίλε με 50€ ακόμα βρίσκεις Scott ποδήλατο πολύ καλύτερο από αυτά που ανέβασες, κάνε μια βόλτα σε καταστήματα της περιοχής σου
NinjaMan Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) ... Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2020 από NinjaMan
Προτεινόμενες αναρτήσεις