scout1979 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Καλησπέρα παιδιά είμαι μεταξύ αυτών των τριών.... HUAWEI Honor 8 HUAWEI P9 HUAWEI Mate S θα προτιμούσα οθόνη από 5.5 ίντσες και πάνω,πού έχει μόνο το Mate s αλλά δεν ξέρω κατά πόσο συγκρίνεται με το Honor 8 και το P9. Γενικά με ενδιαφέρει να έχει πολύ καλή οθόνη με ωραία χρώματα,αρκετά δυνατή κάμερα και να είναι value for money και τίμιο! Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Κοιτας μονο σε Huawei;; Μεχρι ποσα δινεις ;;
scout1979 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Το budget μου ειναι μεχρι 350 το πολύ...Ναι κοιτάω μόνο Huawai ή lg g5 που ενώ μου αρέσει πάρα πολύ το φοβάμαι μην με πουλήσει.Το honor 8 μου αρέσει πολύ και εμφανισιακά αν και θα το ήθελα λίγο μεγαλύτερο.Απο φωτογραφική είναι επιπέδου p9?
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Από όσο ξέρω το honor 8 είναι κατώτερο σε φωτογραφίες και ήχο από το p9. Προσωπικά το lgg5 δεν θα αγόραζα γτ δεν έχω εμπιστοσύνη στην LG. Στα χρήματα σου θα κοιτούσα το p9(λίγο πάνω από τα 350). Λες όμως ότι θα ήθελες από 5,5 ίντσες και πάνω, θα σε καλύψουν οι 5,2?
scout1979 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Ναι η αλήθεια εϊναι ότι θα ήθελα απο 5,5 και πάνω γι'αυτο κοίταγα και το mate s αλλά αν δεν είναι τόσο αξιόπιστο θα καταλήξω σε ένα από τα άλλα δύο...στα 300 με 350 δεν βλέπω κάτι που να μου αρέσει ιδιάιτερα,samsung δεν θέλω καθόλου.
saruman123 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Καλησπέρα παιδιά είμαι μεταξύ αυτών των τριών.... HUAWEI Honor 8 HUAWEI P9 HUAWEI Mate S θα προτιμούσα οθόνη από 5.5 ίντσες και πάνω,πού έχει μόνο το Mate s αλλά δεν ξέρω κατά πόσο συγκρίνεται με το Honor 8 και το P9. Γενικά με ενδιαφέρει να έχει πολύ καλή οθόνη με ωραία χρώματα,αρκετά δυνατή κάμερα και να είναι value for money και τίμιο! Ευχαριστώ εκ των προτέρων. https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-leeco-letv-le-max-2-6gb-64gbhttps://www.kimovil.com/el/khoro-agora-xiaomi-mi5s-plus
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα