Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, κατ αρχας να πω οτι δεν εχω ιδεα απο sites οποτε εφτιαξα ενα θεμα εδω.

Η ερωτηση μου ειναι η εξης

2 συσκευες Λαπτοπ - Κινητο

Εχω πολυ καλη συνδεση Forthnet με πολυ καλο ping, download & Upload, (Gamer)
Ενω εχω καλη συνδεση λοιπον, οταν καποιος συνδεεται απο κινητο και παιζω στο λαπτοπ. η βλεπω κατι, πραγματικα ειναι σαν να ρουφαει την συνδεση με αποτελεσμα να μενω σχεδον χωρις ιντερνετ. σταματαει το game η το βιντεο που βλεπω,

Yπαρχει καποια ρυθμιση ωστε να καθοριζει το Ρουτερ να δινει περισσοτερη εμφαση στο Laptop ? 
(Δεν ξερω και πως να το εξηγησω καλητερα) :)

Δημοσ.

Να πεις σ αυτούς που μπαίνουν με τα κινητά τους να απενεργοποιούν το auto upload σε εφαρμογές του στυλ "google photos"  Πολλοί την πατάνε έτσι και ψάχνονται :P 

• Like 1
Δημοσ.

Πολλά ρουτερ σου δίνουν διαχείριση bandwidth, αλλά το πρόβλημα σου πιθανότατα να είναι το ίδιο το ρουτερ, που αν είναι από αυτά που διαθέτουν οι isp, δεν είναι για πολλά ζόρια. Και εγώ και πολλοί άλλοι έχουμε το ίδιο πρόβλημα. Με το που συνδεθούν 2 3 συσκευές, κλατάρει το ρουτερ.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

σε καποια απλα ρουτερ εχεις μεσα qos για να οριζεις Priorities ενω σε καλυτερα ρουτερ υπαρχει bandwidth management.αν μου πεις οτι εχεις κανα zte ή κανα huawei σιγουρα θα πρεπει να το πεταξεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...