Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα π μπορω να βρω αυτο το μαυρο πλαστικο καπακι π πετάγεται οταν βαζεις τον επεξεργαστη μεσα στο σοκετ ...ειναι γ μητρικη γ σοκετ 775 

Δημοσ.

Στα γρήγορα λοιπόν.... Δεν χρειάζεται να καπακώσεις τον επεξεργαστή. Πέρασε ο Χειμώνας  :blink:

den θελω να καπακωσω τον cpu απλος αν τυχων δωσω την μητρικη να εχω αυτο το προστατευτικο πλαστικο καπακι ...αυτο το καπακι ρωταω π θα το βρω ...γ παραδειγμα οταν ειχες μια μητρικη σοκετ 1150 και εβαζες εναν επεξεργαστη μεσα στο σοκετ μετα δεν εβγαινε ενα καπακι αυτο το καπακι ψαχνω 

Δημοσ.

den θελω να καπακωσω τον cpu απλος αν τυχων δωσω την μητρικη να εχω αυτο το προστατευτικο πλαστικο καπακι ...αυτο το καπακι ρωταω π θα το βρω ...γ παραδειγμα οταν ειχες μια μητρικη σοκετ 1150 και εβαζες εναν επεξεργαστη μεσα στο σοκετ μετα δεν εβγαινε ενα καπακι αυτο το καπακι ψαχνω 

Bάλε με σιλοτέιπ ένα χαρτί πάνω.

• Like 1
Δημοσ.

Εχω να σου εδινα αλλα ειμαι Κορινθο.Δεν θα βρεις για να αγορασεις κατι τετοιο απλα εαν εχεις κανενα μαγαζι κοντα σου που ασχολειται με service υπολογιστων πολυ πιθανον να εχει.

Δημοσ.

Καλο Πασχα, σε γνωστικους και μη..... :-)

Κι εγω στους "μη" ειμαι..Δεν τρεχει τιποτα! :-D

Life is, πως νιωθεις που σε 4 ημερες...ανασταινεται ο γιοκας σου?Θεε........ :-D :-D :-D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...