MySql Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Το πρόβλημα μου έχει να κάνει με το Lightroom 5.6 που όποτε συνδέω εξωτερικό σκλήρό ή usb στον υπολογιστή μου ανοίγει αυτόματα. Πράγμα που κάνω συχνά λόγω εργασίας. Η μόνη λύση που βρήκα στο είναι αυτή αλλά δεν δούλεψε σε εμένα. Ευχαριστώ
Sheogorath Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Άλλαξε τον τίτλο σε κάτι με το όνομα του προγράμματος. Πολύ clickbait είναι.
MySql Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Άλλαξε τον τίτλο σε κάτι με το όνομα του προγράμματος. Πολύ clickbait είναι. Έχεις δίκιο το σκέφτηκα μετά αλλά δεν μπορώ να κάνω επεξεργασία τίτλου. Εαν μπορεί κάποιος admin να προσθέσει το όνομα του προγράμματος Lightroom
micos000 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Και σε τι λειτουργικό είσαι ρε μάστορα; Δες "Πίνακας Ελέγχου\Υλικό και Ήχος\Αυτόματη Εκτέλεση" αν έχει κάτι για το lr 2
MySql Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Και σε τι λειτουργικό είσαι ρε μάστορα; Δες "Πίνακας Ελέγχου\Υλικό και Ήχος\Αυτόματη Εκτέλεση" αν έχει κάτι για το lr Είσαι πρώτος! αυτό ήτανε το άλλαξα και όλα κομπλέτ. Ευχαριστώ πολύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα