Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αυτά δεν είναι errors, προειδοποίηση είναι το ένα και το άλλο σου λέει να κλείσεις το hwmonitor για να μην έχει θέματα στις μετρήσεις το πρόγραμμα το άλλο. Μετά τικάρεις τον πολλαπλασιαστή, το βάζεις φουλ (17) και πατάς on, λογικά θα πάει φουλ όταν το στρεσάρεις μετά.

Δημοσ.

Πως να το στρεσαρω,το εβαλα φουλ(17)το εκανα τικ και το εκανα σεΪβ και μετα ον,αλλα τιποτα παλι

Δημοσ.

Μου εχει συμβει σε λαπτοπ που χαλασε η εσωτερικη καρτα τροφοδοσιας του να ριχνει τις επιδοσεις του επεξεργαστη και της καρτας γραφικων καθως επισης και την μαξ ταχυτητα του ανεμιστηρα.Εννοειται δεν φορτιζε και την μπαταρια.Αυτο το κανει γιατι δεν επαρκει το ρευμα για να τροφοδοτησει το ολο συστημα.Δεν το γνωριζα αυτο και το εμαθα οταν ειχα τα ιδια συμπτωματα με σενα και μου αλλαξαν ολο το λαπτοπ στα πλαισια της εγγυησης επειδη συνεβει την πρωτη εβδομαδα αγορας του.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου εχει συμβει σε λαπτοπ που χαλασε η εσωτερικη καρτα τροφοδοσιας του να ριχνει τις επιδοσεις του επεξεργαστη και της καρτας γραφικων καθως επισης και την μαξ ταχυτητα του ανεμιστηρα.Εννοειται δεν φορτιζε και την μπαταρια.Αυτο το κανει γιατι δεν επαρκει το ρευμα για να τροφοδοτησει το ολο συστημα.Δεν το γνωριζα αυτο και το εμαθα οταν ειχα τα ιδια συμπτωματα με σενα και μου αλλαξαν ολο το λαπτοπ στα πλαισια της εγγυησης επειδη συνεβει την πρωτη εβδομαδα αγορας του.

Δηλαδη αμα το παω να το δουν τι εχει και διαγννωστη με αυτο θα μου παρουν πολλα λεφτα αφου ειπες οτι σου εδωσαν αλλο

Εαν λες για το power brick τοτε πρεπει να παρω νεο power brick(καλυτερα απο το παραπανω που ειπα)

Επεξ/σία από GetGankNow
Δημοσ.

Αυτο που θα εκανα εγω ηταν να βαλω την μπαταρια μου σε αλλο λαπτοπ να δω αν φορτιζει ή καλυτερα να εβαζα μια αλλη δανεικη μπαταρια στο δικο μου λαπτοπ να δω αν την φορτιζει.Μονο ετσι μορεις να σιγουρευτεις.Ειδαλλως η΄το πας για ελεγχο ή ρισκαρεις και αγοραζεις νεα μπαταρια και βλεπεις...

Δημοσ.

Αυτο που θα εκανα εγω ηταν να βαλω την μπαταρια μου σε αλλο λαπτοπ να δω αν φορτιζει ή καλυτερα να εβαζα μια αλλη δανεικη μπαταρια στο δικο μου λαπτοπ να δω αν την φορτιζει.Μονο ετσι μορεις να σιγουρευτεις.Ειδαλλως η΄το πας για ελεγχο ή ρισκαρεις και αγοραζεις νεα μπαταρια και βλεπεις...

Το θεμα ειναι που να δανιστω αλλη μπαταρια σαν την δικια μου η αλλα λαπτοπ με ιδια υποδοχη σαν την μπαταρια μου

Δημοσ.

Πως να το στρεσαρω,το εβαλα φουλ(17)το εκανα τικ και το εκανα σεΪβ και μετα ον,αλλα τιποτα παλι

Με το prime95 στρεσάρεις, αυτό όταν το τρέχεις πρέπει να πηγαίνει φούλ ο cpu. Αλλιώς και το throttlestop έχει ένα κουμπί απο κάτω που λέει ts bench, και αυτό πρέπει να στρεσάρει, πάτα 32 ή 64m και θα πρέπει να φουλάρουν οι πυρήνες.

Δημοσ.

Με το prime95 στρεσάρεις, αυτό όταν το τρέχεις πρέπει να πηγαίνει φούλ ο cpu. Αλλιώς και το throttlestop έχει ένα κουμπί απο κάτω που λέει ts bench, και αυτό πρέπει να στρεσάρει, πάτα 32 ή 64m και θα πρέπει να φουλάρουν οι πυρήνες.

Το εκανα τιποτα παει 48% used of cpu @ 800mhz

Δημοσ.

Πάτησες start? Γιατί στην χειρότερη θα πάει 800MHz αλλά στο 100%.

Για ανέβασε μια εικόνα με το τι έχεις πατήσει γιατί κάτι δεν πρέπει να είναι σωστό.

Δημοσ.

Threads επέλεξε στο TS bench, απο πάνω είναι εκείνοι οι κύκλου, βάλε 4 threads και μετά πάτα 32-64M

Αλλά όντως δεν βλέπω να αλλάζει πολλαπλασιαστή... Αν δεν μπορεί να το αλλάξει και με αυτό το πρόγραμμα πίτα...

Δημοσ.

Threads επέλεξε στο TS bench, απο πάνω είναι εκείνοι οι κύκλου, βάλε 4 threads και μετά πάτα 32-64M

Αλλά όντως δεν βλέπω να αλλάζει πολλαπλασιαστή... Αν δεν μπορεί να το αλλάξει και με αυτό το πρόγραμμα πίτα...

Τιποτα παλι το ιδιο 

http://prnt.sc/exxn3d

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...