Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. Σκεφτομαι να κανω ενα tattoo στο πανω μερος του χεριου μου, λιγο πιο κατω απο τον ωμο μου και αυτο θα το συνεχισω σιγα σιγα στην πορεια προς τα κατω. Το θεμα ειναι οτι αυτη την στιγμη ειμαι λιγα κιλα. Αργοτερα αν βαλω κιλα θα υπαρχει προβλημα; Θα φαινεται ασχημα; Θα χαλασει πολυ το tattoo? 

Δημοσ.

Φτιάξε πρώτα σώμα και μετά κάνε το τατ για επιβράβευση.

Δημοσ.

εχω τους ιδιους προβληματισμους με σενα φιλε οποτε κι εγω προτιμω να φτιαξω σωμα πρωτα και μετα να βαρεσω... αν και ειμαι ηδη 20 χρονων οποτε πρεπει να ξεκινησω καποια στιγμη... :P

Δημοσ.

Φτιάξε πρώτα σώμα και μετά κάνε το τατ για επιβράβευση.

Το θεμα ειναι οτι δεν βαζω κιλα παρολο τις προσπαθειες που εχω κανει. Απλα φοβαμαι μηπως βαλω αργοτερα. 

Δημοσ.

Καλησπερα.εχες ενα περιθωριο χωρις να χαλασει το τατουαζ γυρω στα 10-15 κιλα.ετσι μ ειχαν πει οταν εκανα εγω.μετα απο προσπαθειες εβαλα 20 κιλα κ δεν παραμορφωθηκαν καθολου.2 εχω.1 μεγαλο στα πλευρα κ ενα χαμηλα στο υψος της ζωνης.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα.εχες ενα περιθωριο χωρις να χαλασει το τατουαζ γυρω στα 10-15 κιλα.ετσι μ ειχαν πει οταν εκανα εγω.μετα απο προσπαθειες εβαλα 20 κιλα κ δεν παραμορφωθηκαν καθολου.2 εχω.1 μεγαλο στα πλευρα κ ενα χαμηλα στο υψος της ζωνης.

Ισως ειναι και το σημειο που εχεις. Γι αυτο μπηκα να ρωτησω και εδω. Διαβασα Και σε ξενα forums για τετοιες περιπτωσεις και ελεγαν πως συνηθως στα χερια δεν χαλαει. Στην πλατη ελεγαν πως χαλαει σχετικα πιο ευκολα. Γι αυτο μπηκα να ρωτησω και εδω μηπως και ξερει καποιος για το συγκεκριμενο σημειο. Ευχαρστω παντως για την απαντηση.

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι δεν βαζω κιλα παρολο τις προσπαθειες που εχω κανει. Απλα φοβαμαι μηπως βαλω αργοτερα.

μπες στο φίτνες θρεντ :P

Πάντως όταν βλέπω σε άντρα τατ-μανίκι σε πλαδαρό ή εντελώς αγύμναστο χέρι ψιλοξενερώνω. Ίσως σου ταιριάζει κάτι άλλου στιλ.

(γούμαν χίαρ)

Δημοσ.

μπες στο φίτνες θρεντ :P

Πάντως όταν βλέπω σε άντρα τατ-μανίκι σε πλαδαρό ή εντελώς αγύμναστο χέρι ψιλοξενερώνω. Ίσως σου ταιριάζει κάτι άλλου στιλ.

(γούμαν χίαρ)

Δεν θελω να το κανω για τους αλλους. Θελω να το κανω για μενα αρχικα. Αλλα δεκτη η γνωμη σου μιας και δεν μπορω να διαφωνησω οτι φαινεται καλυτερα σε ενα γυμνασμενο ατομο με περισσοτερα κιλα. 

Πόσα κιλά σκοπεύεις να πάρεις αρχικά;

Άλλο να πάρεις 10 κιλά άλλο να πάρεις 30 κιλά.

Η αληθεια ειναι οτι ειμαι 64 κιλα. Αν και δεν ειμαι ψηλος (1,76) παραμενω λιγα κιλα και θα ηθελα σιγουρα να βαλω αλλα 10 κιλα. (ισως και παραπανω)

Δημοσ.

Ενας φιλος μου εχει στον πηχη ενα το οποιο το εκανε πριν ξεκινησει γυμναστηριο και με το φουσκωμα σε εκεινη την περιοχη μετα απο καποια χρονια εγινε λιγο πιο "τραβηγμενο" να το πω ετσι. Δεν αλλαξε ομως κατι αλλο.Ισως να φταιει ο τατουατζης.

Δημοσ.

Eξαρταται και απο το σχεδιο και το ποσο λεπτομερες ειναι, αλλο να γραψεις ΚΑΤΕΡΙΝΑ  και αλλο  να βαλεις λεπτες γραμμες, δεικτες ρολογιων κλπ που χαλανε πιο ευκολα, βεβαια μιλαμε για μικρα παραμορφωση στα 20+ κιλα

Δημοσ.

Για να χαλάσει το ταττοο θα πρέπει να γίνεις ο δεκαπλάσιος, αν πάρεις έναν λογικό όγκο απλά θα πάρει όγκο κ το ταττοο και θα ειν ομοιόμορφο δεν θα χαλάσει

• Like 1
  • 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ που θελω να χάσω 20 κιλά και έχω ήδη ένα τατουάζ ξέρει κανείς αν θα μου χαλάσει; είναι σχετικά μικρό στην κλειδα 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Ewpeople είπε

Εγώ που θελω να χάσω 20 κιλά και έχω ήδη ένα τατουάζ ξέρει κανείς αν θα μου χαλάσει; είναι σχετικά μικρό στην κλειδα 

Χάσε τα 20 και στα @@ σου το τατου 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...