MontzOlee Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπερα στο forum , νομιζω οτι η προσφορα που τρεχει στα Public ειναι πολλη αξιολογη. Sony Playstation 4 slim - 1tb + 2o Dualshock + 3μηνη συνδρομή + Horizon Zero Dawn στα 299 νομιζω οτι ειναι αρκετα καλη η τιμη και απο ενα αρκετα καλο μαγαζι. http://www.public.gr/product/gaming/consoles/ps4/sony-playstation-4-1tb-slim-d-chassis-and-horizon-zero-dawn-and-3-mines-ps-plus-and-2o-heiristirio/prod8562159pp/ Ενδεικτικα το Playstation 1tb χωρις τιποτα απο τα παραπανω στα SkroutzΟμαγαζα παιζει στα 279! https://www.skroutz.gr/s/9889671/Sony-Playstation-4-PS4-Slim-1TB.html Επισης το ιδιο πακετο χωρις το δευτερο χειριστηριο στα 299 επισης . https://www.skroutz.gr/s/11104854/Sony-Playstation-4-PS4-Slim-1TB-Horizon-Zero-Dawn-PS-Plus-90-Days.html Αν εχει γινει ηδη αναφορα για την συγκεκριμενη προσφορα και δεν το ειδα , παρακαλω τους Moderators να διαγραφει! Καλες αγορες και Καλο Πασχα σε ΟΛΟΥΣ! edit : PRICE MATCH και απο Κωτσοβολο : http://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/playstation-4/konsola-ps4/171291-sony-%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CF%83%CF%8C%CE%BB%CE%B1-ps4-slim-1tb-&-horizon-zero-dawn-&-ps-plus-90-days .. πανω δεξια αναφερει : Καν' το δικό σου και θα προστεθεί αυτόματα στο καλάθι σου δώρο μαύρο χειριστήριο , το αναφερω γιατι δεν υπαρχει στον τιτλο! Επεξ/σία 9 Απριλίου 2017 από MontzOlee
vairass Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Καλησπερα στο forum , νομιζω οτι η προσφορα που τρεχει στα Public ειναι πολυ αξιολογη. Sony Playstation 4 slim - 1tb + 2o Dualshock + 3μηνη συνδρομή + Horizon Zero Dawn στα 299 νομιζω οτι ειναι αρκετα καλη η τιμη και απο ενα αρκετα καλο μαγαζΙ. http://www.public.gr/product/gaming/consoles/ps4/sony-playstation-4-1tb-slim-d-chassis-and-horizon-zero-dawn-and-3-mines-ps-plus-and-2o-heiristirio/prod8562159pp/ Ενδεικτικα το Playstation 1tb χωρις τιποτα απο τα παραπανω στα SkroutzΟμαγαζα παιζει στα 279! https://www.skroutz.gr/s/9889671/Sony-Playstation-4-PS4-Slim-1TB.html Αν εχει γινει ηδη αναφορα για την συγκεκριμενη προσφορα και δεν το ειδα , παρακαλω τους Moderators να διαγραφει! Καλες αγορες και Καλο Πασχα σε ΟΛΟΥΣ! Καλά τα έλεγα πριν 1 μήνα... Ανέβασαν την τιμή, εγώ το περίμενα σκέτο στα 199 αλλά από ότι φαίνεται ούτε σε όνειρο.
xristoslet Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Καλά τα έλεγα πριν 1 μήνα... Ανέβασαν την τιμή, εγώ το περίμενα σκέτο στα 199 αλλά από ότι φαίνεται ούτε σε όνειρο. Γενικά δεν βλέπω της προκοπής προσφορές για το Πάσχα... 1
markoliaz Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 αν πουλησεις 40 ευρω το gamepad, 40 ευρω το game και ενα 15 την 3μηνη πηγες στα 204 ευρω....199 ειχει black friday αλλα δεν ηταν το slim και ουτε ηταν 1tb...οποτε για εμενα με το ζορι θεωρειται προσφορα...αν ηταν στα 249 τοτε ναι αξιζε....
gfdimopo Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Εγώ πήρα σήμερα το 500 slim απο πλαίσιο (νέα προσφορά) μαζί με χειριστήριο dualshocκ δεύτερο στα 249 Ευρώ! Χωρίς παιχνίδι. Ουσιαστικά βγαίνει όσο να το πέρνατε στην προσφορά με τα 199 + 59 που θα δίνατε για το δεύτερο χειριστήριο! Οπότε στα 249 Ευρώ σας βγαίνει 10 ευρώ φθηνότερα!
MontzOlee Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Νομιζω οτι κανετε ενα λαθος στο σκεπτικο σας. Πρωτον δεν ειναι BF , παει αυτο τελειωσε .. του χρονου βλεπουμε. Αν κανετε ενα search στις αγγελιες οι τιμες που αναφερει ο φιλος απο πανω παιζουν καπου εκει ανετα οποτε 200 ευρω χοντρικα της slim εκδοσης και του 1tb δισκου ειναι αρκετα τιμια τιμη. Το ιστορικο τιμης στο Playstation 4 του θεματος χωρις κανενα ''καλουδι'' ειναι 258 ευρω αν δεν κανω λαθος. Εγω προσωπικα αν δεν ειχα ηδη την κοσνολα θα την επαιρνα χθες οπως ειπα κ σε ενα φιλαρακι που μου ειπε για την προσφορα + οτι αν δεν σου αρεσει κατι απο το πακετο αρχιζεις και πουλας και βαζεις καποια ευρω πισω στην τσεπη σου.
markoliaz Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Νομιζω οτι κανετε ενα λαθος στο σκεπτικο σας. Πρωτον δεν ειναι BF , παει αυτο τελειωσε .. του χρονου βλεπουμε. Αν κανετε ενα search στις αγγελιες οι τιμες που αναφερει ο φιλος απο πανω παιζουν καπου εκει ανετα οποτε 200 ευρω χοντρικα της slim εκδοσης και του 1tb δισκου ειναι αρκετα τιμια τιμη. Το ιστορικο τιμης στο Playstation 4 του θεματος χωρις κανενα ''καλουδι'' ειναι 258 ευρω αν δεν κανω λαθος. Εγω προσωπικα αν δεν ειχα ηδη την κοσνολα θα την επαιρνα χθες οπως ειπα κ σε ενα φιλαρακι που μου ειπε για την προσφορα + οτι αν δεν σου αρεσει κατι απο το πακετο αρχιζεις και πουλας και βαζεις καποια ευρω πισω στην τσεπη σου. σωστα τα λες φιλε, γενικα ειναι προσφορα για καποιον που δεν ειχε παρακολουθησει την αγορα τον τελευταιο χρονο η για καποιον που δεν ειχε ποτε ps4....
skoudinio Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Έχασα τον μοχλό τσάμπα. Το πήρα πριν 1 μήνα με την προσφορά με το Horizon
MontzOlee Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Εγώ πήρα σήμερα το 500 slim απο πλαίσιο (νέα προσφορά) μαζί με χειριστήριο dualshocκ δεύτερο στα 249 Ευρώ! Χωρίς παιχνίδι. Ουσιαστικά βγαίνει όσο να το πέρνατε στην προσφορά με τα 199 + 59 που θα δίνατε για το δεύτερο χειριστήριο! Οπότε στα 249 Ευρώ σας βγαίνει 10 ευρώ φθηνότερα! Δεν ειναι κακη η προσφορα που πηρες φιλε αλλα αλλο 500gb & αλλο 1tb ... Με το καινουργιo patch θα μου πεις μπορεις να βαλεις εξωτερικο δισκο αν χρειαστει αλλα ο πιο φθηνος στο Σκρουτζ κοστιζει κανα 40ρι + : https://www.skroutz.gr/c/87/eksoterikoi-sklhroi-diskoi.html?keyphrase=%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%82+%CF%83%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%BF%CF%82+500 οποτε εκει χανεις ... Έχασα τον μοχλό τσάμπα. Το πήρα πριν 1 μήνα με την προσφορά με το Horizon Κλασσικα καπως ετσι το παθαινουμε ολοι φιλε , εγω πηρα το ps4 οταν βγηκε και μου πηγε 550+ (μαζι με οriginal βασης για την κοσνολα τα χειριστηρια την καμερα + 2ο μοχολο + παιχνιδι κτλ ) και μετα απο λιγο καιρο εβγαζαν την μια προσφορα μετα την αλλη με μοχλους , bundles κτλ.
Fulgore Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δεν ειναι κακη η προσφορα που πηρες φιλε αλλα αλλο 500gb & αλλο 1tb ... Ετσι μπραβο. Να το τονισω αυτο γιατι γραφονται διαφορα και ισως να μπερδευουν τον κοσμο. Σε black Friday ειχαμε το Ps4 c Chassis 500gb στα 199ευρω. Εγώ πήρα σήμερα το 500 slim απο πλαίσιο (νέα προσφορά) μαζί με χειριστήριο dualshocκ δεύτερο στα 249 Ευρώ! Χωρίς παιχνίδι. Ουσιαστικά βγαίνει όσο να το πέρνατε στην προσφορά με τα 199 + 59 που θα δίνατε για το δεύτερο χειριστήριο! Οπότε στα 249 Ευρώ σας βγαίνει 10 ευρώ φθηνότερα! Το ιδιο και απο την αλλη ''προσφορα'' στα 249ευρω με 2 controller. Παλι μιλαμε για 500gb μοντελο. αν πουλησεις 40 ευρω το gamepad, 40 ευρω το game και ενα 15 την 3μηνη πηγες στα 204 ευρω....199 ειχει black friday αλλα δεν ηταν το slim και ουτε ηταν 1tb...οποτε για εμενα με το ζορι θεωρειται προσφορα Αρα μιλαμε για 200ευρω(για οποιον δεν τον ενδιαφερουν τα εξτρα(ή και χαμηλοτερα για οποιον τον ενδιαφερουν)για ps4 slim 1tb. Μια χαρα προσφορα ειναι. 2
manosfp Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Ψήνομαι να δώσω το 500ρι στα 199 για να πάρω αυτό...
isspro1998 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 νταξει ρε παιδια προσφορα ειναι μια χαρα γενικα για το συνολο, θυμαμαι ομως ενας συμφορουμιτης black friday μετα απο καποια παρεξηγηση με το public, του ειχανε δωσει ps4 500gb c-chasis μαζι με xtra μοχλο 3μηνη και παιχνιδι και ολα αυτα κανα 220 και κατι, κατι τετοιο, παρακαλω οποιος το θυμηθει ας το ξαναποσταρει να μας θυμησει την τυχη του τυπου!
gfdimopo Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δεν ξέρω πόσο απαραίτητα είναι τα 500 extra gb! Αν κάποιος δεν παίζει φουλ και πολλούς τίτλους ταυτόχρονα δεν νομίζω ότι θα έχει θέμα. Γενικά πιστεύω ο μέσος gamer καλύπτεται! Αλλωστε τα παιχνίδια συμφέρει να τα παίρνεις σε φυσική μορφή για να μπορείς να τα πουλάς κλπ. Το ηλεκτρονικό παιχνίδι δεν έχει μεταπωλητική αξία!
markoliaz Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Ψήνομαι να δώσω το 500ρι στα 199 για να πάρω αυτό... 180 το πουλας πλεον με το ζορι, αν ειναι κιολας σε καλη κατασταση με εγγυηση, αλλιως 150... Το ηλεκτρονικό παιχνίδι δεν έχει μεταπωλητική αξία! πουλας ολο το account μαζι και αλλαζετε τα email σας και κομπλε. 1
manosfp Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 180 το πουλας πλεον με το ζορι, αν ειναι κιολας σε καλη κατασταση με εγγυηση, αλλιως 150... Είναι ενός μήνα, από την προσφορά στα 199. Οπότε μια χαρά θα φύγει στα 250 με σφραγισμένο δεύτερο χειριστήριο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα