NemeSis1990 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 μπορεις να δωσεις το λινκ στο αμαζον ? αν ειναι να το παρω απο εκει αν ειναι 65 ευρω με μεταφορικα
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Διαβασε ξανα πισω λιγο πιο προσεκτικα.
NemeSis1990 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 α οκ εννοεις οτι τις μερες του black friday ειχε χαμηλη τιμη και στο αμαζον.. απλα να σου πω οτι τα συγκεκριμενα εχουν μχ διακοπτες, αυτο που θες να παρεις εσυ εχει αλλους.
petran91 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Το αγόρασα στο Black Friday από Media Markt στα 55 αν δεν κάνω λάθος και λίγο πριν είχε παίξει στα 65 με μεταφορικά από Amazon.Δεν ξέρω για προβλήματα, εγώ βρήκα το πληκτρολόγιο μου πάντως Πολύ στιβαρό, MX switches (στο g810 η logitech βαζει δικούς της), κανένα θέμα με τον ήχο ανάλογα τη φωτεινότητα και η ροδέλα πολύ βολική καθώς και τα μεγάλα media buttons.Είχα Strafe RGB πριν από αυτό, στα χέρια μου είναι το ίδιο ποιοτικό, αν όχι ανώτερο το g610.Το προτείνω ακόμα και στα 80 προσωπικά.Μια σημείωση, ότι κι εγώ είχα διαβάσει για προβλήματα πριν προχωρήσω στην αγορά, ειδικά για τον ήχο υψηλής συχνότητας όταν η φωτεινότητα μπαίνει στο φουλ δεν είναι στο φουλ αλλά σε πιο χαμηλή σκάλα. Οπότε μπορεί να είμαι εγώ ο τυχερός που δεν έχει κανένα θέμα? Δεν ξέρω. 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Μια σημείωση, ότι κι εγώ είχα διαβάσει για προβλήματα πριν προχωρήσω στην αγορά, ειδικά για τον ήχο υψηλής συχνότητας όταν η φωτεινότητα μπαίνει στο φουλ. Οπότε μπορεί να είμαι εγώ ο τυχερός που δεν έχει κανένα θέμα? Δεν ξέρω. Στο φουλ δεν εχει θορυβο, οταν χαμηλώνεις φωτεινοτητα εχει.
exelcior Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Το εχω δει εδω και 2-3 μερες αλλα δεν ανοιξα θεμα για 2 λογους. 1. Εχει θεμα με θορυβο οταν δεν εχεις το φωτισμο στο φουλ. 2. Εχει παιξει τοσες φορες απο 55 μεχρι 65 τους τελευταιους μηνες, που δεν ειναι να θεωρησεις κατι σοβαρο τα 80. +To 810 εξω παιζει συχνα στα 90-95. Για το θόρυβο φαντάζομαι εννοείς το coil whine. Επειδή το έχω παρατήρησει κι εγώ (και με ενόχλησε στην αρχή αφάνταστα) ότι αν πειράξεις την ένταση ή το σχέδιο από το πληκτρολόγιο, τότε εμφανίζεται. Μόλις το ρυθμίσεις από την εφαρμογή εξαφανίζεται. Ναι είναι αρκετά περίεργο αλλά αφού λειτουργεί δεν είναι σοβαρό θέμα. Για τα υπόλοιπα που λες συμφωνώ καθώς και εγώ το είχα πάρει στα 60. Γενικά μέχρι στιγμής με έχει ευχαριστήσει πάντως αν θέλετε και μια γνώμη.
petran91 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Στο φουλ δεν εχει θορυβο, οταν χαμηλώνεις φωτεινοτητα εχει. Έχεις δίκιο, το διόρθωσα.
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Για το θόρυβο φαντάζομαι εννοείς το coil whine. Επειδή το έχω παρατήρησει κι εγώ (και με ενόχλησε στην αρχή αφάνταστα) ότι αν πειράξεις την ένταση ή το σχέδιο από το πληκτρολόγιο, τότε εμφανίζεται. Μόλις το ρυθμίσεις από την εφαρμογή εξαφανίζεται. Ναι είναι αρκετά περίεργο αλλά αφού λειτουργεί δεν είναι σοβαρό θέμα. Για τα υπόλοιπα που λες συμφωνώ καθώς και εγώ το είχα πάρει στα 60. Γενικά μέχρι στιγμής με έχει ευχαριστήσει πάντως αν θέλετε και μια γνώμη. To γνωριζω το κολπακι, το εχω διαβασει. Απλα φαινεται οτι δεν πιανει σε ολους http://www.insomnia.gr/topic/628618-%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%BB%CE%B7%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%B1-logitech-g610-redbrown-5590-black-friday-mediamarkt/page-2?do=findComment&comment=55307281 1
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 public: http://www.public.gr/product/perifereiaka/keyboards/keyboards/logitech-g610-orion-red-backlit-mechanical-pliktrologio-gaming-mayro/prod8210597pp/?utm_source=Oracle%20Responsys&utm_medium=email&utm_campaign=Gaming_Easter_Offers_Apr_2017&utm_term=&utm_content= mediamarkt [creds to lionheart75]: http://www.mediamarkt.gr/el/search.html?storeId=99452&langId=-18&searchProfile=onlineshop&channel=mmgrel&searchParams=&path=&query=logitech+g610 υπάρχει σε 2 τύπους διακοπτών (red, brown) edit: μιλάμε μόνο για τον κόκκινο διακόπτη, ο καφέ δε θεωρείται προσφορά πολύ καλη τιμή, δεν ξέρω αν παίζει κάτι (παλιό μοντέλο κλπ) skroutz από 140 ευρώ: http://www.skroutz.gr/s/8772756/Logitech-G610-Orion-Red.html Το brown για ποιό λόγο ακριβώς δεν θεωρείται προσφορά; Να σημειώσω ότι το έχω, και για όποιον ενδιαφέρεται για πληκτρολόγηση περισσότερο από ότι gaming, "πρέπει" να πάει σε brown αντί για red. Δείτε 1-2 συγκριτικά για τα μείον των red στην πληκτρολόγηση έναντι των άλλων.
Moderators matrixxx Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δεν καταλαβα και εγω γιατι κανουν την διακριση, στην ιδια τιμη μπαινουν και τα δυο οποτε μπαινει προσφορα, ιδιες αρχικες, ολα ιδια. Και εννοειται οτι για τους περισσοτερους οι καφε διακοπτες ειναι καλυτερη επιλογη απο τους κοκκινους. (και για μενα) Αν δεν θεωρεις τους καφε προσφορα τοτε δεν θεωρεις ουτε τους κοκκινους. 1
lionheart75 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Πάντως για κάποιον που έχει ήδη με brown η τιμή είναι καλή για να αποκτήσει και ένα με red!
Moderators matrixxx Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Πάντως για κάποιον που έχει ήδη με brown η τιμή είναι καλή για να αποκτήσει και ένα με red! Χαχαχαχα, αντε και με blue ή black να σου ευχηθώ σε επομενη προσφορα! 1
Konstantin77 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δεν καταλαβα και εγω γιατι κανουν την διακριση, στην ιδια τιμη μπαινουν και τα δυο οποτε μπαινει προσφορα, ιδιες αρχικες, ολα ιδια. Και εννοειται οτι για τους περισσοτερους οι καφε διακοπτες ειναι καλυτερη επιλογη απο τους κοκκινους. (και για μενα) Αν δεν θεωρεις τους καφε προσφορα τοτε δεν θεωρεις ουτε τους κοκκινους. Απλά από ότι είδα, όλοι οι μεγάλοι έχουν τους brown στην ίδια χαμηλή τιμή (κώτσο, public, μμ), και το amazon.de, amazon.co.uk (https://www.amazon.co.uk/dp/B01C2MLY2Q/ref=dra_a_ms_mr_hn_xx_P320_100?tag=dradisplay0bb-21&ascsubtag=b36ff517d7eeef01f2cc338ac36e0843_S&th=1), τους πουλάει (χωρίς προσφορά και στους 2) πολύ ακριβότερα τους μενα από τους δε. Έχει να κάνει με τη διαθεσιμότητα των brown σε χαμηλότερη τιμή γενικά (και στην Ελλάδα), και όχι με την αρχική που είναι όντως ίδια. Από την άλλη, τι θα επιλέξει ο καθένας και να του ταιριάζουν οι red ή brown (η ζήτηση του κάθε ενός δηλαδή), δεν έχει να κάνει με το αν θεωρείται προσφορά. Αυτά για την απόφαση να αποχαρακτηριστεί ο καφέ.
lionheart75 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Χαχαχαχα, αντε και με blue ή black να σου ευχηθώ σε επομενη προσφορα! χαχαχα, έχω και με blue ένα motospeed C104, οπότε αν παίξει καμμιά προσφορά με black τότε σφυράτε! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα