Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

public:

http://www.public.gr/product/perifereiaka/keyboards/keyboards/logitech-g610-orion-red-backlit-mechanical-pliktrologio-gaming-mayro/prod8210597pp/?utm_source=Oracle%20Responsys&utm_medium=email&utm_campaign=Gaming_Easter_Offers_Apr_2017&utm_term=&utm_content=

mediamarkt [creds to lionheart75]:

http://www.mediamarkt.gr/el/search.html?storeId=99452&langId=-18&searchProfile=onlineshop&channel=mmgrel&searchParams=&path=&query=logitech+g610

υπάρχει σε 2 τύπους διακοπτών (red, brown)

edit: μιλάμε μόνο για τον κόκκινο διακόπτη, ο καφέ δε θεωρείται προσφορά

πολύ καλη τιμή, δεν ξέρω αν παίζει κάτι (παλιό μοντέλο κλπ)

skroutz από 140 ευρώ:

http://www.skroutz.gr/s/8772756/Logitech-G610-Orion-Red.html

Επεξ/σία από Konstantin77
  • Like 2
Δημοσ.

Έχω το Coolermaster quickfire tk με brown switches. Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να χτυπήσω αυτό με red switches. 

Edit: Παρήγγειλα ένα με reds. Eυχαριστούμε για την ενημέρωση. 

Αν θέλεις στον τίτλο ανέφερε ότι υπάρχει και στα mm και μάλιστα και σε blues για όποιον ενδιαφέρεται. (άκυρο μόνο red & brown)

Δημοσ.

Τα συγκεκριμενα πληκτρολογια παντως μπαινουν συνεχεια σε προσφορα απο οτι βλεπω απο περυσι τον Νοεμβριο,ειτε σε Ελλαδα,ειτε απο εξωτερικο.

Το μονο αρνητικο της υποθεσης ειναι οτι η logitech εριξε την εγγυηση στα 2χρονια απο 3 που ειχε παλια.

Δημοσ.

ok, αλλά με καφέ είναι πιο φτηνό από τους κόκκινους. Η άλλη προσφορά ήταν από τη μαμά για όλα τα είδη και δεν είναι για αυτά συγκεκριμένα.

Δημοσ.

Την παρουσα χρονικη στιγμη ειναι καλη περιπτωση μιας και υπαρχει ποικιλια απο διακοπτες ισχυει.

Εγω απλα ανεφερα οτι εχουμε δει αρκετα συχνα(υπαρχουν και αλλες φορες)που εχουμε δει τα logitech G610 ή logitech G810 σε προσφορα.

Δημοσ.

σίγουρα με το χρόνο η ποιότητα πέφτει και έχουν περιθώριο οι εταιρίες για καλύτερες τιμές, που το πετάν σαν προσφορά. Αλλά αυτό είναι και το αποτέλεσμα του ανταγωνισμού από Κίνα (δεκάδες μηχανικά με 45-65 ευρώ), που τους αναγκάζει να ρίχνουν την ποιότητα και τις τιμές.

• Moderators
Δημοσ.

Το εχω δει εδω και 2-3 μερες αλλα δεν ανοιξα θεμα για 2 λογους.

1. Εχει θεμα με θορυβο οταν δεν εχεις το φωτισμο στο φουλ.

2. Εχει παιξει τοσες φορες απο 55 μεχρι 65 τους τελευταιους μηνες, που δεν ειναι να θεωρησεις κατι σοβαρο τα 80.

+To 810 εξω παιζει συχνα στα 90-95.

• Like 1
Δημοσ.

το συγκεκριμενο με τους κοκκινους το εχω στο ματι εδω και ενα χρονο, αξιζει στα 80!

νομιζω με τους καφε ειναι φτηνοτερο

• Moderators
Δημοσ.

Και 65 απο αμαζον τελικη μαζι με τα μεταφορικα.

Ηταν αρκετες οι φορες δεν ηταν μια. Οταν μπει το 810 στα 80-90 θα το προτιμησω.

Ξεχασα και αλλον ενα λογο που διαβαζα προχθες που το ειδα: Η ποιοτητα κατασκευης συμφωνα με πολλους κατοχους δεν ειναι τοσο καλη, εχει θεματακια. Shift και καποια αλλα πληκτρα κολλανε και δεν ειναι σπανιο. Δεν κολλαει-φταιει το switch αλλα το πλαστικο κουμπι.

Τωρα λοιπον που τα ξερετε ζυγίστε και πραξτε οπως νομιζετε. Εγω παντως προχθες προσπερασα με ολα αυτα και ας εχω και ενα 5% κουπονι ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...