Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κανείς δεν τα πιάνει τα 24.

εχω δει πολλα ατομα να τα πιανουν

Καλησπερα!

Το σποτι μας ειναι διχως τηλεφωνο λογω προσφατης μετακομισης και τωρα ψαχνουμε εναν παροχο σταθερης τηλεφωνιας και ιντερνετ.

Κυριως μας ενδιαφερει το ιντερνετ,να ναι σχετικα γρηγορο (φανταζομαι 24 mbps, που παιζει κυριως ,μας καλυπτει) απο κει και περα να χουμε νουμερο.σταθερης τηλεφωνιας και αν εχει καποια δωρεαν λεπτα για τηλεφωνηματα γιατι οχι (παροτι ειμαι απολυτα καλυμμενη απο το καρτοκινητο σ αυτο το ζητημα).

Αρα κυριως ιντερνετ κ σταθερο.

Τι παροχο προτεινετε?

Κατι οικονομικο που να υπαρχει μια ποιοτητα κλπ. (Ας πουμε δεν εχω ακουσει καλα λογια για τη cyta)

το πρωτο βασικλ ειναι η ποιοτητα χαλκου και η αποσταση που δεν αλλαζουν και μετα ο παροχος που ναι οτε δεν θα πηγαινα λογω κοστους οποτε μετα forthnet kai vodafone.επισης ενα καλο ρουτερ και οχι τα δωρεαν που δινουν
Δημοσ.

το πρωτο βασικλ ειναι η ποιοτητα χαλκου και η αποσταση που δεν αλλαζουν και μετα ο παροχος που ναι οτε δεν θα πηγαινα λογω κοστους οποτε μετα forthnet kai vodafone.επισης ενα καλο ρουτερ και οχι τα δωρεαν που δινουν

στη νέα σμύρνη στο κέντρο τι πάροχο αξίζει να προτιμήσω?

βλέπω ότι κάποιες εταιρείες δεν χρεώνουν τα τέλη ενεργοποίηση γραμμής αλλα χρεώνουν κάνα εικοσάρη το router. άμα είναι κακής ποιότητας θα μπορούσα να αγοράσω δικό μου, αλλα σε τι τιμές κυμαίνεται και τι πρέπει να προσέξω?

Να βάλεις από που σου δώσουν τη καλύτερη προσφορά, η γραμμή ,πόρτα στο dslam είναι θέμα τύχης!  

ορίστε?

Vodafone έχω 24 (η περιοχή δεν τα πιάνει βέβαια), απεριόριστα σταθερά και 200 λεπτά κινητά με 17 ευρώ.

ωραία προσφορα! εμενα γιατί μου ζητάνε 22-25 το μηνα για τα ίδια?

Δημοσ.

Καταρχας ειχαμε στο σπιτι Cyta,Wind και τα τελευταια 3 χρονια Forthnet.Ολες παιζαν στο Adsl με 6-8Mbps για Wind,καπου τοσο και η Cyta.Η Forthnet ειναι στα 11.Η Forthnet αξιζει,

σταθερο ιντερνετ και χωρις disconnects.Η Wind πολλα θεματα,δεν τη προτεινω.Τωρα τελευταια εβαλα Vodafone στη γιαγια ενταξει ειναι σε γενικες γραμμες(για ιντερνετ δεν ξερω επειδη δεν χρησιμοποιει).Οσο για ΟΤΕ καλος ειναι αλλα πολλα λεφτα το μηνα.Για μενα θα ηθελα να βαλω vdsl Forthnet αλλα ειμαι στο χιλιομετρο απο Α/Κ οποτε φοβαμαι μη παρω vdsl απο εκει.

Δημοσ.

Καταρχας ειχαμε στο σπιτι Cyta,Wind και τα τελευταια 3 χρονια Forthnet.Ολες παιζαν στο Adsl με 6-8Mbps για Wind,καπου τοσο και η Cyta.Η Forthnet ειναι στα 11.Η Forthnet αξιζει,

σταθερο ιντερνετ και χωρις disconnects.Η Wind πολλα θεματα,δεν τη προτεινω.Τωρα τελευταια εβαλα Vodafone στη γιαγια ενταξει ειναι σε γενικες γραμμες(για ιντερνετ δεν ξερω επειδη δεν χρησιμοποιει).Οσο για ΟΤΕ καλος ειναι αλλα πολλα λεφτα το μηνα.Για μενα θα ηθελα να βαλω vdsl Forthnet αλλα ειμαι στο χιλιομετρο απο Α/Κ οποτε φοβαμαι μη παρω vdsl απο εκει.

ti einai to a/k?

Δημοσ.

ti einai to a/k?

Αστικό Κέντρο. Το κτήριο που βρίσκεται το τηλεφωνικό κέντρο.

Εγώ έχω το "24 Mbps με 250' σταθερά και 30' κινητά" του ΟΤΕ στα 26.11€ (η τιμή χωρίς το καινούργιο τέλος συνδρομητών σταθερής). Δεν έκανα έρευνα αγοράς για εναλλακτικούς παρόχους, ίσως είχα βρει κάποιο παρόμοιο πακέτο κάτω των 25€. Πάντως από άποψη ποιότητας υπηρεσιών ο ΟΤΕ έχει υπάρξει άψογος.

Δημοσ.

Το τέλος ενεργοποίησης νέας τηλεφωνικής γραμμής πόσο κοστολογείται; Απ ' ότι είδα forthnet είναι 70ευρώ και wind για double play δωρεάν; Ή κάτι δεν κατάλαβα σωστά στα μικρά γραμματάκια;

Δημοσ.

Το τέλος ενεργοποίησης νέας τηλεφωνικής γραμμής πόσο κοστολογείται; Απ ' ότι είδα forthnet είναι 70ευρώ και wind για double play δωρεάν; Ή κάτι δεν κατάλαβα σωστά στα μικρά γραμματάκια;

kapou sto 70ari 80ari einai alla vodafone kai wind to kanoun doro. h kosmote xreonei 35 eyro alla kanei doro to router...

Δημοσ.

ote και cyta ομως δινουν τηλεφωνια voip 

ενω wind forthnet vodafone κλασικη tdm 

και οσο για ρουτερ μονο ο οτε και η cyta το δινουν δωρεαν 

οι forthnet wind vodafone το χρεωνοων 20 ευρω αν θες 

Δημοσ.

Μόλις χθες εκανα αιτηση φορητοτητας από φορθ. σε ΟΤΕ. Μη πηραν για προσφορα 22€/μηνα τελικη με φόρους και τελη για 24αρι ιντερνετ και κατι λεπτα δωρεαν κλπ -δεν χρησιμοποιω το τηλ αλλα μονο το ιντερνετ-.

Το πιο βασικο ηταν η 15% εκπτωση στο κινητο cosmote για οσο καιρο διατηρω και το σταθερο και το κιν στην cosmote.

Θεωρητικα ειναι καλη η προσφορα αν σκεφτω τα 22€/μηνα που εδινα στην φορθ χωρις καμια εξτρα παροχη.

​Οφειλω βεβαια να πω ότι 10 χρονια τωρα δεν αντιμετωπισα το παραμικρο πρόβλημα με ταχύτητες 18Μb/s σταθερα.

Δημοσ.

σε περιπτωση που δεν σου αλλαζουν χαλκο και η ποιοτητα του χαλκου δεν ειναι καλη οπου και να πας ριγμενος δεν θα εισαι στην ταχυτητα?το λεω γιατι εχω cyta μου αλλαξαν μια φορα τον χαλκο μεσω οτε αλλα παρολο που εντωπιστικε το προβλημα παλι στον χαλκο ο οτε δεν το φτιαχνει ξανα με την προφαση οτι ειμαι στα επιτρεπτα ορια της περιοχης.σορρυ για το off τοπικ αν και σκεφτομαι και εγω να ξαναγυρισω οτε γιατι μονο αυτος ειναι σταθερος και εχει δικο του δικτυο..

Δημοσ.

Καλος ο οτ έγω προσατα έφυγα γτ ηταν στης τιμες λίγο τσουχτερος αν και στη πολυκατοικία μου όλοι μονο vodafone μονο εας εχει οτε 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...