kathytherion Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Καλησπερα! Το σποτι μας ειναι διχως τηλεφωνο λογω προσφατης μετακομισης και τωρα ψαχνουμε εναν παροχο σταθερης τηλεφωνιας και ιντερνετ. Κυριως μας ενδιαφερει το ιντερνετ,να ναι σχετικα γρηγορο (φανταζομαι 24 mbps, που παιζει κυριως ,μας καλυπτει) απο κει και περα να χουμε νουμερο.σταθερης τηλεφωνιας και αν εχει καποια δωρεαν λεπτα για τηλεφωνηματα γιατι οχι (παροτι ειμαι απολυτα καλυμμενη απο το καρτοκινητο σ αυτο το ζητημα). Αρα κυριως ιντερνετ κ σταθερο. Τι παροχο προτεινετε? Κατι οικονομικο που να υπαρχει μια ποιοτητα κλπ. (Ας πουμε δεν εχω ακουσει καλα λογια για τη cyta) 2
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Καλυτερα ρωτα εκει γυρω κανα γειτονα τι παροχο εχει και πως παει και αποφασισε.Δεν ειναι παντου το ιδιο. Ας πουμε εμενα στο παλιο μου σπιτι με οτε επαιζα με το ζορι στα 2 mbps με 24αρα τοσο χαλια και με forthnet στα 15 μετα απο καιρο που μετακομισα κανα 5ρι χιλιομετρα πιο μακρια με οτε κλειδωνω στα 16.
JohnTehGreek Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Είσαι σε λάθος κατηγορία, υπάρχει ειδική κατηγορία για συνδέσεις στο Φορουμ που είναι και πιο κατάλληλα τα παιδιά εκεί. Πάντως να ξέρεις ένα πράγμα. Όλες οι γραμμές ανήκουν στον ΟΤΕ, άρα καλύτερος σε ποιότητα από τον ΟΤΕ στην Ελλάδα δεν υπάρχει αυτήν την στιγμή οπότε αν μπορείς προτίμησε τον. Από εκεί και πέρα οι 2 επόμενες επιλογές σου θα έπρεπε να είναι Forthnet και Voda Οι άλλοι 2 (Cyta - Wind) είναι γνωστές για τα προβλήματα τους και σπάνια (εως ποτέ) ακούς κάτι καλό για αυτές.
Ghost_Rider Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Είσαι σε λάθος κατηγορία, υπάρχει ειδική κατηγορία για συνδέσεις στο Φορουμ που είναι και πιο κατάλληλα τα παιδιά εκεί. Πάντως να ξέρεις ένα πράγμα. Όλες οι γραμμές ανήκουν στον ΟΤΕ, άρα καλύτερος σε ποιότητα από τον ΟΤΕ στην Ελλάδα δεν υπάρχει αυτήν την στιγμή οπότε αν μπορείς προτίμησε τον. Από εκεί και πέρα οι 2 επόμενες επιλογές σου θα έπρεπε να είναι Forthnet και Voda Οι άλλοι 2 (Cyta - Wind) είναι γνωστές για τα προβλήματα τους και σπάνια (εως ποτέ) ακούς κάτι καλό για αυτές. μια χαρα ειναι η wind...αλλο αν εσυ αντιμετωπισες θεμα στη περιοχη σου 1
ikaruga24 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 μια χαρα ειναι η wind...αλλο αν εσυ αντιμετωπισες θεμα στη περιοχη σου Μια χαρά δεν είναι σίγουρα. Λόγο δουλειάς ας πούμε ότι έχω άπειρα παράπονα γι αυτούς από παντού και εξίσου σημαντικό είναι και η αναξιοπιστία τους με θέματα και πέρα από την όλη τους ποιότητα. Οταν αγοράζεις μια υπηρεσία δεν κοιτάς μόνο πόσο ίντερνετ και πόσο χρόνο ομιλίας παίρνεις. 2
shreder Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Η Wind είναι μακράν η χειρότερη εγώ είχα συνέχεια διακοπές στο ίντερνετ λόγω βλάβης στην γραμμή την οποία δεν αναγνώριζε με τίποτα η wind απλά απαράδεκτη
Ghost_Rider Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Μια χαρά δεν είναι σίγουρα. Λόγο δουλειάς ας πούμε ότι έχω άπειρα παράπονα γι αυτούς από παντού και εξίσου σημαντικό είναι και η αναξιοπιστία τους με θέματα και πέρα από την όλη τους ποιότητα. Οταν αγοράζεις μια υπηρεσία δεν κοιτάς μόνο πόσο ίντερνετ και πόσο χρόνο ομιλίας παίρνεις. 2 χρονια ειμαι και ουδεν προβλημα τι να σου πω 2
Θεkλα Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Άσχετο γιατί ολοι μου λένε οτι φορθνετ κλείνει κλπ κλπ;
idomeneas7 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Οτε νομίζω είναι πεταμένα λεφτά και ακριβός χωρίς λόγο. Από Vodafone είμαι πολύ ευχαριστημένη και με λογική τιμή. Πολύ σπάνια μπορεί να έχει βλάβη και τότε σου δίνει MB στο κινητό. Αυτό έχει γίνει 2 φορές μέσα σε 5 χρόνια. 1
Ghost_Rider Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Οτε νομίζω είναι πεταμένα λεφτά και ακριβός χωρίς λόγο. Από Vodafone είμαι πολύ ευχαριστημένη και με λογική τιμή. Πολύ σπάνια μπορεί να έχει βλάβη και τότε σου δίνει MB στο κινητό. Αυτό έχει γίνει 2 φορές μέσα σε 5 χρόνια. σε τελικη αναλυση ολα σχετικα ειναι
ikaruga24 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Άσχετο γιατί ολοι μου λένε οτι φορθνετ κλείνει κλπ κλπ; Δεν ξέρω αν κλείνει με την κανονική έννοια αλλά όπως και η Cyta που έβγαλε πωλητήριο και όπως και η Wind που έχει τρομερά προβλήματα ρευστότητας έτσι και η nova έχει επίσης εξαιρετικά προβλήματα ρευστότητας. Τα προβλήματα της έχουν φτάσει σε τέτοιο βαθμό που κυριολεκτικά λένε στους πωλητές τους να κοροϊδεύουν τον κόσμο ενώ ταυτόχρονα "κλειδώνουν" τους πελάτες τους με διάφορα κόλπα και τρικ έτσι ώστε να θεωρούν ότι δεν μπορούν να φύγουν πλέον. 2 χρονια ειμαι και ουδεν προβλημα τι να σου πω Ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι επειδή εσύ έτυχε να μην έχεις θέμα δεν σημαίνει το ίδιο για το σύνολο των πελατών της. 1
TriLoBiTe Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Άσχετο γιατί ολοι μου λένε οτι φορθνετ κλείνει κλπ κλπ; Αυτό ακούγεται χρόνια τώρα, αγγίζει πλέον επίπεδα μετρό Θεσσαλονίκης. 1
Ghost_Rider Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δεν ξέρω αν κλείνει με την κανονική έννοια αλλά όπως και η Cyta που έβγαλε πωλητήριο και όπως και η Wind που έχει τρομερά προβλήματα ρευστότητας έτσι και η nova έχει επίσης εξαιρετικά προβλήματα ρευστότητας. Τα προβλήματα της έχουν φτάσει σε τέτοιο βαθμό που κυριολεκτικά λένε στους πωλητές τους να κοροϊδεύουν τον κόσμο ενώ ταυτόχρονα "κλειδώνουν" τους πελάτες τους με διάφορα κόλπα και τρικ έτσι ώστε να θεωρούν ότι δεν μπορούν να φύγουν πλέον. Ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι επειδή εσύ έτυχε να μην έχεις θέμα δεν σημαίνει το ίδιο για το σύνολο των πελατών της. αυτο εγραψα προηγουμενως
JohnTehGreek Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Άσχετο γιατί ολοι μου λένε οτι φορθνετ κλείνει κλπ κλπ; Γιατί εδώ και πολλά χρόνια η Forthnet έχει μεγάλα οικονομικά προβλήματα. Όλοι οι πάροχοι έχουν εκτός ΟΤΕ που στην ουσία είναι Deutsche Telekom και Vodafone που είναι Βρετανικός κολοσσός και δεν νιώθουν τίποτα και οι 2.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Ο ΟΤΕ σε καινουρια συνδεση περυσι μας εδωσε 27€ νομιζω 24αρι ιντερνετ και 200λ προς σταθερα, βεβαια οταν εισαι απο φορητοτητα σου δινει ακομα καλυτερη τιμη, στην Αθηνα οταν φυγαμε απο forthnet μας εδωσε 24αρι και απεριοριστα με 25€. Γενικα απο θεμα αξιοπιστιας δεν εχω αντιμετωπισει προβλημα αλλα ουτε και με φορθ ειχα θεματα. Cyta ειχα πολλες διακοπες αλλα ισως η κατασταση τωρα εχει βελτιωθει, εγω ειχα 2010-13. Wind οσοι γνωστοι μου ειχαν, ειχαν ολοι προβληματα αλλα δεν εχω προσωπικη αποψη, Voda ΔΞ/ΔΑ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα